Search:

User: amjjawad; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Say Goodbye to Windows XP - StartUbuntu Project

    Started by amjjawad, September 16th, 2013 02:27 AM
    30 Pages
    1 2 3 ... 30
    startubuntu, ubuntu, windows xp 4 Attachment(s)
    • Replies: 297
    • Views: 14,694
    Last Post: 17 Hours Ago 12:43 PM
    by makitso  Go to last post
  2. ToriOS

    Started by amjjawad, January 17th, 2014 10:11 AM
    2 Pages
    1 2
    lubuntu, mini iso, torios, ubuntu 2 Attachment(s)
    • Replies: 19
    • Views: 1,398
    Last Post: 2 Days Ago 01:02 PM
    by vasa1  Go to last post
  3. [lubuntu] Failed to add/activate connection

    Started by amjjawad, 4 Weeks Ago 11:23 AM
    lubuntu, wireless 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 399
    Last Post: 4 Weeks Ago 08:44 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [UbuntuGnome] Can not install Ubuntu GNOME on ASUS F3F Laptop

    Started by amjjawad, March 1st, 2014 03:51 PM
    asus f3f, ubuntu gnome 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 298
    Last Post: March 16th, 2014 01:25 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [lubuntu] Toshiba Satellite A60

    Started by amjjawad, March 8th, 2014 07:29 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    frozen, lubuntu, toshiba satellite 3 Attachment(s)
    • Replies: 36
    • Views: 1,404
    Last Post: March 15th, 2014 10:06 PM
    by upchucky  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [xubuntu] YouTube does not work on Chromium BUT it does on Firefox!

    Started by amjjawad, December 16th, 2013 08:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    chromium, firefox, xubuntu, youtube 3 Attachment(s)
    • Replies: 26
    • Views: 2,392
    Last Post: March 9th, 2014 08:20 AM
    by CaptainMark  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [UbuntuGnome] Can not connect Ubuntu GNOME 13.10 to my HDMI Sony Bravia TV

    Started by amjjawad, March 4th, 2014 09:48 AM
    2 Pages
    1 2
    hdmi, lcd 32', sony bravia, ubuntu gnome 13.10 3 Attachment(s)
    • Replies: 10
    • Views: 782
    Last Post: March 5th, 2014 12:01 AM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. Sent March 2nd, 2014
    by amjjawad

    Visitor Message

  9. [SOLVED] Can not search for an application by typing on the Live Session

    Started by amjjawad, February 25th, 2014 07:07 PM
    oracle virtualbox, ubuntu gnome 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 185
    Last Post: February 27th, 2014 06:20 AM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    Ubuntu +1

  10. [UbuntuGnome] VM does not reboot after installing Ubuntu GNOME

    Started by amjjawad, February 25th, 2014 06:48 PM
    oracle virtualbox, ubuntu gnome 2 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 244
    Last Post: February 26th, 2014 06:17 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    Ubuntu +1

  11. [SOLVED] Can not see everything on the Desktop (Live Session) for Ubuntu GNOME

    Started by amjjawad, February 25th, 2014 06:54 PM
    oracle virtualbox, ubuntu gnome 1 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 252
    Last Post: February 26th, 2014 06:11 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    Ubuntu +1

  12. [all variants] HP Pavilion Dv6 - Blackscreen

    Started by amjjawad, February 10th, 2014 11:52 AM
    2 Pages
    1 2
    blackscreen, hp pavilion dv6 7 Attachment(s)
    • Replies: 12
    • Views: 932
    Last Post: February 24th, 2014 09:09 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [all variants] Ubuntu Mini ISO - is it possible to create a bootable ISO?

    Started by amjjawad, February 8th, 2014 07:53 PM
    mini iso, ubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 375
    Last Post: February 20th, 2014 10:10 PM
    by buzzingrobot  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [SOLVED] Graphics/Pixelation - Packard Bell EasyNote Laptop

    Started by amjjawad, December 9th, 2013 05:05 PM
    2 Pages
    1 2
    graphics, packard bell 9 Attachment(s)
    • Replies: 12
    • Views: 1,262
    Last Post: February 20th, 2014 09:56 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [lubuntu] Ricoh VGP-VCC6 Webcam for Sony Vaio is not working

    Started by amjjawad, February 2nd, 2014 01:36 PM
    lubuntu, sony viao, webcam
    • Replies: 2
    • Views: 444
    Last Post: February 20th, 2014 09:51 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [all variants] Create my own modified distribution - how?

    Started by amjjawad, February 18th, 2014 12:22 PM
    ubuntu gnome, xubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 403
    Last Post: February 20th, 2014 09:01 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. IamNewToLinux

    Started by amjjawad, August 31st, 2013 09:00 PM
    linux
    • Replies: 9
    • Views: 634
    Last Post: February 14th, 2014 09:46 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    The Cafe

  18. [all variants] Any Ubuntu Alternative for d6 communicator?

    Started by amjjawad, February 8th, 2014 09:01 PM
    d6 communicator, edubuntu, school, xubuntu
    • Replies: 6
    • Views: 380
    Last Post: February 10th, 2014 05:22 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [all variants] iTunes on Ubuntu and all its Official Flavours - HOW?

    Started by amjjawad, December 13th, 2013 08:20 PM
    apple, itunes, ubuntu, windows
    • Replies: 5
    • Views: 2,063
    Last Post: February 8th, 2014 09:11 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [SOLVED] How can I restore the data on an USB Flash Drive that got wiped by a virus?

    Started by amjjawad, February 1st, 2014 07:39 AM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    linux, usb flash disk, virus, windows 4 Attachment(s)
    • Replies: 81
    • Views: 3,053
    Last Post: February 8th, 2014 05:35 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [xubuntu] HP Pavilion dv4 - White Screen

    Started by amjjawad, February 5th, 2014 01:23 PM
    hp pavilion dv4, white screen, xubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 363
    Last Post: February 6th, 2014 10:21 AM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [SOLVED] 'dd' command is taking more than 3 days to wipe 320GB HDD

    Started by amjjawad, January 17th, 2014 08:17 AM
    3 Pages
    1 2 3
    hdd, liveusb
    • Replies: 23
    • Views: 1,188
    Last Post: February 5th, 2014 12:43 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [SOLVED] The firmware has detected that a CMOS battery failure occurred

    Started by amjjawad, January 19th, 2014 09:43 PM
    cmos battery, toshiba 1 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 1,998
    Last Post: January 31st, 2014 12:21 PM
    by amjjawad  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. Sent January 17th, 2014
    by amjjawad

    Visitor Message

  25. Sent January 14th, 2014
    by amjjawad

    Visitor Message

Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4