Search:

Type: Posts; User: RightIsLeft; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    2,459

    [kubuntu] Re: Route eth0 with wlan0

    Many thanks!I will try it :)
  2. Replies
    3
    Views
    2,459

    [kubuntu] Route eth0 with wlan0

    Hi.

    I would like to share the wireless internet connection with eth0 interface but im not sure how i should go about routing eth0 with wlan0.

    Basically , in short : all i want is eth0 to be...
  3. Replies
    54
    Views
    45,881

    [all variants] Re: WineASIO 0.7.4 - 32 and 64 bit DEBs here

    Sorry for the trouble.I managed to fix it.
    I had forgotten to toggle the input sound from the sound preferences menu :)

    It works really good now.It sounds even better than windows and there is no...
  4. Replies
    54
    Views
    45,881

    [all variants] Re: WineASIO 0.7.4 - 32 and 64 bit DEBs here

    Ok thanks :)

    By the way i have the guitar connected in line port which works under windows7 64bit

    ps
    One note : If i set the audio interface to "plughw0" i hear some intense buzzing and the...
  5. Replies
    54
    Views
    45,881

    [all variants] Re: WineASIO 0.7.4 - 32 and 64 bit DEBs here

    Thanks , but still can't get it to play.
    I have attached a screenshot with my configuration just in case :KS
    Note : the guitar was disconnected at the time i took the screenshot
  6. Replies
    54
    Views
    45,881

    [all variants] Re: WineASIO 0.7.4 - 32 and 64 bit DEBs here

    Thanks now it doesn't crash anymore , and qjackctl works.But i only hear noise.Any idea what i could be doing wrong?

    Thanks again.
  7. Replies
    54
    Views
    45,881

    [all variants] Re: WineASIO 0.7.4 - 32 and 64 bit DEBs here

    Thanks.

    Any idea why guitar rig 4 crashes when selecting ASIO from the sound options?

    I'm on ubuntu 64bit amd 10.4
Results 1 to 7 of 7