Search:

Type: Posts; User: Zilveztre; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Ok, I'll try that... and yes, this usb interface have a lot of good comments about how it works on linux (almost any distro). That's what brings me down, I want to use ubuntu and leave windows...
  2. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Here's two pictures of my configurations on jack:

    http://imageshack.us/a/img833/1637/asdasdasd1.png

    http://imageshack.us/a/img18/7996/asdasd2p.png


    You tell me if I'm doing something wrong....
  3. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Well, I'm here again... I uninstalled Pulseaudio and reinstalled alsa to try that out... but still, no luck on getting jack to work. When I was with alsa and pulseaudio uninstalled y started the...
  4. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Actually, that's the thing... I can't start jack server now with my usb. Miraculously I could that time but now I can't :?
  5. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Nop, for my desktop audio I use my integrated sound card... as for jack I intend to use my usb POD Studio UX2.
  6. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Still... I don't know how to check that :S
  7. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Re: Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    To be honest, I've no idea... I'm pretty new in this area! How do I check that out?
  8. Replies
    12
    Views
    1,465

    Re: Problems with POD Studio UX2

    Sorry for the very (VERY) late response, I've moved out and didn't have internet until a few days ago. Here's a screen of my Qjackctl settings:


    http://imageshack.us/a/img833/1637/asdasdasd1.png...
  9. Replies
    13
    Views
    1,318

    [ubuntu_studio] Problem with QjackCtl and line6usb drivers

    Ok, as the title says... I can't make Qjackctl start on my ubuntu studio 12.10. I recently installed it from scratch because I changed the HDD of my notebook.

    On 3 days I managed to get working...
  10. [ubuntu] Problem installing MadWifi on Ubuntu 12.04 (With Atheros AR9285)

    Ok, here's the thing... I'm trying to install MadWifi drivers so I can get rid of the "Fixed channel: -1" and I'm having no luck with it :?

    My chipset is:


    I've tried uninstalling my drivers...
  11. Replies
    12
    Views
    1,465

    Re: Problems with POD Studio UX2

    Exactly, the computer sound is okay... the thing is on the UX2 :? (Which btw works like a charm on windows, so the UX2 isn't the problem, hardwarewise xD)
  12. Replies
    12
    Views
    1,465

    Re: Problems with POD Studio UX2

    Ok, I've been doing my research and my experiments with the sound of my UX2 and I discovered that the problem is with all kind of sound that I hear from the computer, not only the sound of my guitar...
  13. Replies
    1
    Views
    546

    [ubuntu] Re: Line6 TonePort UX2 issues

    Same issue here... have you found the fix? :D
  14. Replies
    12
    Views
    1,465

    Re: Problems with POD Studio UX2

    I'll try experimenting with the settings then... and yes, all presets hears like that. It's kind of annoying -.- I'll let you know about what I find!
  15. Replies
    12
    Views
    1,465

    Re: Problems with POD Studio UX2

    Hello once again... I got now to hear the sound of my guitar... but somehow it hears kind of robotic and with a little latency :S But I'm happy that I've made this progress thanks to your help!! :D...
  16. Replies
    12
    Views
    1,465

    Re: Problems with POD Studio UX2

    Thank you very much!!! It did worked!! But I've the same problem as before... with the two options of config that alsamixer gives me on which i hear the guitar, the sound only comes out of one...
  17. Replies
    12
    Views
    1,465

    Problems with POD Studio UX2

    HI guys, my problem is just right on the title... I recently switched to Ubuntu Studio 12.04 and tried to install my UX2 soI could make some plaing and recording... not so much for my surprise, it...
Results 1 to 17 of 17