Search:

Type: Posts; User: wavesound; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    390

    [ubuntu] Re: 0 bytr files in Nautilus and windows

    Didnt realise I was so out of date on this, Update next weekend
    Cheers All
  2. Replies
    7
    Views
    390

    [ubuntu] Re: 0 bytr files in Nautilus and windows

    [QUOTE=sudodus;12987056]I created an empty file and my Nautilus in Ubuntu 12.04.4 LTS could see it, move it the the trashcan, and remove it from the trashcan.

    I created the file like this:

    ...
  3. Replies
    7
    Views
    390

    [ubuntu] 0 byte files in Nautilus and windows

    Hi
    I have seen a few threads with this problem
    Anything that creats a 0 byte file will cause Nautiluss to crash.

    As you cant open the file browser you can't delete it.
    I had to install Gnome...
  4. [SOLVED] Re: Ubuntu crashes whenever I open a 0 byte file

    Hi
    I had this when video downlod helper tries to copy a youtube video but just makes a 0 byte file.

    This then crashed Nautilus untill you manually go in at the CL and remove it.

    Seems Google...
  5. Replies
    2
    Views
    1,563

    [ubuntu] Re: New 10.4 - can't play MP3's

    Hi Thank you.
  6. Replies
    2
    Views
    8,331

    [ubuntu] Re: Ubuntu on Archos 101 and 70 tablets?

    Hi
    Just bought one for Christmas!!
    Its a really annoying OS lots of hangs and crashes!
    Really need a nice Linux on this, out the box will not play wav files or my mpeg stuff, emails to Archos...
  7. [ubuntu] Re: Firefox crashes when right click on object (flash)

    Hi All.
    Just installed 10 10 lts
    This happens a lot for me when I open flash full screen.
    It goes grey and crashed ( I send the crash report for Flash)
    Even cntl alt backspace wont work....
  8. Re: HOWTO: PulseAudio Fixes & System-Wide Equalizer Support

    HI
    THis is what I get from Lucid lynx when try aplay -L:


    aplay -l
    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    ALSA lib conf.c:1645:(snd_config_load1) _toplevel_:5:10:Unexpected char
    ALSA lib...
  9. Replies
    12
    Views
    1,768

    [ubuntu] Re: New install of Lucid and no sound:

    HI All
    I see this is still a major problem.
    I still have no sound from my Audiophile 2496.
    Which has worked in all other distro's.

    I fail to see why the developers think it OK to have no sound...
  10. Replies
    33
    Views
    8,873

    [ubuntu] Re: lucid lynx - no sound

    HI All seems I have no sound or no alsamixer now.
    Was all working with my delta card even spotify was working but alas its now silent.
    I'm sure some of the Devs hate sound/Music, always seem to be...
  11. Replies
    11
    Views
    11,728

    [ubuntu] Re: Stuck at grub rescue

    HI All
    I am sat at the grub resue prompt I have tried to ls all the shown drives with / and /boot
    But all I get is unknown file system.
    This was an upgrade I did.

    Cannot grub rescue not have a...
  12. Replies
    12
    Views
    4,976

    [ubuntu] Re: grub_puts error after 9.10 -> 10.04 upgrade

    I See so this is ecepatable on a new upgrade?

    I Now have a hosed system, Was there no testing off the installation for people with multiple disks?

    I cant even boot into my 64studio drive now!...
  13. Thread: RME Ardour

    by wavesound
    Replies
    1
    Views
    613

    [ubuntu_studio] RME Ardour

    HI All
    Have any of you tried studio with RME cards?
    The last time I tried ( Quite a while ago I seem to remember not being able to access the HDSP card on Ardour.
    Anyone get this all working?
    ...
  14. [ubuntu] Re: upgraded to 9.10 from 9.04 - sound dummy output?

    HI
    I did upgrade to grub-pc but you need to run an update script to install the new grub.
    This not a normal thing to do when installing via synaptic.
    I now have grub2 and the new kernels so sound...
  15. [ubuntu] Re: upgraded to 9.10 from 9.04 - sound dummy output?

    HI All
    I too have this problem.
    M-audio 2496 card worked in all my buntu's apart from this new upgrade

    Is this a pulse Audio thing? also why is sound not working such a low priority in Ubuntu...
  16. Re: No sound in wine (spotify) with ALSA or OSS / Nvidia ION HDMI

    Hi
    Removing Pulse audio via synaptic will remove the whole desktop.
    Not a good idea for most of us.

    Cheers
    Bob
  17. Re: No sound in wine (spotify) with ALSA or OSS / Nvidia ION HDMI

    Same problem here!

    Anyone got an idea?

    Cheers
    Bob
  18. Replies
    2
    Views
    279

    [ubuntu] Re: Splash screen disapears on booting

    Hi
    I did an upgrade from 04 to the new 10 so I expected some grief.
    I usually re-install.

    I thought it was the ro-quiet thing but seems not.

    Cheers :guitar:
    Bob
  19. Replies
    2
    Views
    279

    [ubuntu] Splash screen disapears on booting

    Hi
    This a bit annoying more than anything else.

    On booting I get the splash screen and the moving bar but then I get dumped at the console with all the booting text until logging in. :confused:
    ...
  20. Replies
    3
    Views
    426

    [ubuntu] Re: Loggin into site here

    Hi Cheers
    That works!

    Bob
    :guitar:
  21. Replies
    3
    Views
    426

    [ubuntu] Loggin into site here

    Hi on my updated 8.10 in Firefox 3
    I can no longer put my user name, password and hit the keep logged in. I cannot put the tick in the box and it takes multiple clicks to get my user name in.
    ...
  22. [ubuntu] Re: Strange BUG!Upgraded to 8.10 Intrepid - Gnome - "Places in Menu" acting very stra

    Hi Guys
    Thanks for this, was driving me insane!!!
    So simple to fix!!! :guitar:


    Cheers
    Bob
  23. Replies
    4
    Views
    536

    [ubuntu] Re: No sound again in Ubuntu

    HI All
    I found this thread on here:

    https://wiki.ubuntu.com/PulseAudio

    Don't forget to turn up the front volume you get when you install pulseaudio it easy to follow and worked! :)

    As I'm...
  24. Replies
    4
    Views
    536

    [ubuntu] Re: No sound again in Ubuntu

    HI Thanks for the quick reply.
    I had seen some threads on the pulseaudio stuff being broken.
    I'll check out the Firefox thing as well
    Many thanks
    Bob
  25. Replies
    4
    Views
    536

    [ubuntu] No sound again in Ubuntu

    Hi All
    Seems sound is of no importance in Ubuntu anymore.
    Just installed the hardy heron on a new HP machine with a realtek card.
    I had sound on movie player on the digital input but no sound on...
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2