Search:

Type: Posts; User: Buttink; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Changing the default applications in Ubuntu 11.10

    I have this same problem, and the only thing I can think of is that Ubuntu's default apps are different from Gnome's default apps. But honestly, I have no idea. :(
  2. Re: How to install pSX, ePSXe, PCSX Reloaded on Ubuntu 10.10 x86

    Fixed how to run epsxe from wine (got all stupid when i typed and inserted the linux native method >.>)
  3. Re: How to install pSX, ePSXe, PCSX Reloaded on Ubuntu 10.10 x86

    Added ePSXe via Wine because the native one sucks >.> and PCSX-R wouldn't play Megaman Legends 2 :)
  4. Re: How to install pSX, ePSXe, PCSX Reloaded on Ubuntu 10.10 x86

    It would be sweet if i could set up some sort of commands to auto install PCSX-R from command line from the web site. The only problem is I don't know if there is a newest link or where to find it....
  5. Re: How to install pSX, ePSXe, PCSX Reloaded on Ubuntu 10.10 x86

    Anyone know if there is any Community Documentation for these Emulators? If not, we should add it. I'v looked but the GamesEmulators sections is kinda small.
  6. Replies
    14
    Views
    9,513

    [SOLVED] Re: Epsxe No Sound On Ubuntu 10.10

    have you tried


    padsp ./epsxe

    Assuming you have an OSS plugin.
  7. Re: How to install pSX, ePSXe, PCSX Reloaded on Ubuntu 10.10 x86

    Edited the entire PCSX Reloaded section.

    The version of the playdeb is 2:1.9.92-1~getdeb1 vs 2:1.9.92-1 on pcsxr site. I'm not arguing that the one from the site isn't newer. But, I personally...
  8. How to install pSX, ePSXe, PCSX Reloaded on Ubuntu 10.10 x86

    First of all if you notice any mistakes please tell me. I wrote this so that no one has to go thought the massive pain of finding all the solutions for these emulators.

    How To Use



    This...
  9. Replies
    14
    Views
    2,872

    [ubuntu] Re: Problem with 5.1 sound

    I cant even get that far. I get a weird buzzing noise on my 5.1 but only that X.1.
  10. [ubuntu] Metallic background noise only with 5.1 in pulse

    Because of the new 10.10, I decided to do a fresh install of Ubuntu. I have no idea if I had this problem before and I didn't realize it, but now my 5.1 and 5.1 + 1 input make this weird metal noise...
  11. Replies
    141
    Views
    17,775

    Re: The Humble Indie Bundle!

    My aquaria lost sound all of a sudden >.>

    I was using the lucid openal.so.1. It worked for a while, but today i have no sound. If i use the included openal.so.1, i get sound but its crackly.

    ...
  12. Replies
    3
    Views
    1,384

    Re: Aquaria audio glitches (fix included)

    I did the fix and it worked.... then today it stopped working??? anyone else have this or is this just me (maybe i updated something >.> )


    bt_audio_service_open: connect() failed: Connection...
  13. Replies
    3
    Views
    769

    [ubuntu] Re: Video_ts to mpeg

    Avidemux kinda worked but it got the audio out of sync from just a video copy and audio copy. Instead, Im just going to suck it up and try to mencoder my way out of this >.>
  14. Replies
    3
    Views
    769

    [ubuntu] Video_ts to mpeg

    I have a dvd folder on my harddrive (VIDEO_TS) and I want each episode in a individual file. I have tried all sorts of applications like dvd::rip, acidrip, k9copy (completely wrong app), handbreak....
  15. Replies
    0
    Views
    1,626

    [ubuntu] HDMI audio with GeForce 9500gt

    OK so I have a GeForce 9500gt as you can guess :). I have a m2n-sli deluxe mobo that has a s/pdif output. I connected the s/pdif to the video card. One weird thing is the arrows that the guide said...
  16. Replies
    1,235
    Views
    837,451

    Re: ALSA Upgrade Script

    GAR!


    checking for ALSA... configure: error: Package requirements (alsa >= 1.0.11) were not met:

    No package 'alsa' found


    Ubuntu 9.10 with packages alsa-base and alsa-utils (only ones i...
  17. Replies
    2
    Views
    772

    [ubuntu] Re: Pwned System with Nvidia OpenCL drivers

    nobody? anything just to revert after nvidia driver install
  18. Replies
    2
    Views
    772

    [ubuntu] Pwned System with Nvidia OpenCL drivers

    Ok. I wanted to try and do some OpenCL stuff because it looks cool. So, I downloaded the driver and the SDK. I went to the recovery mode and logged into myself(so i didnt have xserver). Then, I ran...
  19. Re: Bad news. id software really is abandoning Linux.

    Anyone else feel that this isnt the real reason?
  20. Replies
    0
    Views
    270

    [ubuntu] Mic doesnt work after restart

    Ubuntu 9.04

    I have a Sound Blaster Audigy card to start. I have my mic hooked up and i can get it to function just fine, but when i restart it wont work.

    I can get this to work again by right...
  21. Replies
    0
    Views
    421

    [ubuntu] Mediatomb stream on PS3 twice as fast

    Anyone ever have a problem with mediatomb streams on the ps3 being twice as fast as they should be? The counter on display even goes fast lol.

    I have even tested this by making a fifo, running my...
  22. Replies
    13
    Views
    524

    [ubuntu] Re: Im booting into terminal??

    I havent actualy tried this yet so dont quote me on it. But, I believe, if you boot from the live cd, you can access your harddrive and then copy to a flash drive however you like. I dont know enough...
  23. Replies
    13
    Views
    524

    [ubuntu] Re: Im booting into terminal??

    ....dam you guys and you smartness :D the -h worked btw

    Yah, I think i'm just going to get the live cd out and just copy my home folder and reinstall not like its that hard.
  24. Replies
    13
    Views
    524

    [ubuntu] Re: Im booting into terminal??

    I did the manual "sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg" and tried with both kernel frame buffer and direct hardware communication. Neither fixed the problem. On a side note, when i do "sudo shutdown...
  25. [ubuntu] Re: Downloading Torrents.. want a faster way in linux?

    Dont you have to compile the kernel yourself for Gentoo? (sorry for being off topic)

    And I will say a properly set up router I feel is more importent then the client. But, I do like transmission....
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2