Search:

Type: Posts; User: kwagga; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    33
    Views
    45,116

    [ubuntu] Re: Help installing VMware Server on Ubuntu 10.10

    Didn't work for me. The explanation seems to be for Vmware Workstation, not Vmware Server. Anyone else found a solution yet?
  2. Replies
    0
    Views
    712

    Poll: [all variants] Filesystem Data Recovery - Best One?

    OK, so I was one of those unfortunate one's who lost over a Terrabyte of data, while I was mounting an NTFS drive in Ubuntu/ntfs-3g...

    It was my own fault, it was late and I wasn't paying...
  3. Replies
    11
    Views
    795

    [ubuntu] Re: fstab & NTFS not working

    Yeah, I think it was wishful thinking regarding ntfs-3g as super safe and stable, yet it managed to delete a drives mbr.... I hope I can get this fixed...
  4. Replies
    11
    Views
    795

    [ubuntu] Re: fstab & NTFS not working

    Good and bad news... the drive is physically fine... but emotionally.... it's dead.

    I'm running a data recovery app now, just so that I can get the file table to see what was on it... it's sad...
  5. Replies
    11
    Views
    795

    [ubuntu] Re: fstab & NTFS not working

    He he, yeah I know the drives have data on them, they were in a Windows PC just hours ago... the one drive seems to be fine. The other... not looking good. I'm installing a Windows PC now to find...
  6. Replies
    11
    Views
    795

    [ubuntu] Re: fstab & NTFS not working

    Thanks WorMzy for your input! I appreciate it.

    TeoBigusGeekus, I ran a fsck on the disks, still nothing, I hardly ever work with NTFS, that's why I'm battling like this. I also don't have a...
  7. Replies
    11
    Views
    795

    [ubuntu] Re: fstab & NTFS not working

    Thanks SOOOOO much TeoBigusGeekus! You're a master! - I never even saw that mistake!

    May I pick your brain one more time, I've mounted the drives SUCCESSFULLY (Yay! ;)) But they seem to be...
  8. Replies
    11
    Views
    795

    [ubuntu] fstab & NTFS not working

    OK guys, I'm about to pull my hair out of my head....

    I have a several NTFS drives that I want to have mounted on boot, but I keep getting the strangest errors from mountall.

    Error Output:...
  9. Replies
    0
    Views
    1,540

    [ubuntu] help with VIA driver xorg.conf

    Hi guys,

    Before I installed the via driver, ubuntu 9.10 was working fine, but I wanted composite effects. I installed the driver (As per official instructions) and it added several lines to...
  10. Replies
    0
    Views
    4,597

    [ubuntu] xrandr: Can't Open Display

    Hi guys,

    I installed Ubuntu 9.10 on a old laptop of mine, it has a VIA P4M800 GPU. The ubuntu installation, livecd, and desktop picked up a maximum resolution of 1600x1200, where as the native...
  11. Replies
    0
    Views
    423

    [ubuntu] Multiple Sound Cards - Recording

    Heya Guys,

    I'm about to pull my hair out, and I'm hoping someone could help save my hair.

    I have two sound cards, Intel HDA ALC888 (OnBoard) and a PCI Creative Live! 24 Bit.

    Firstly, both...
Results 1 to 11 of 11