Search:

Type: Posts; User: LeFou; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [lubuntu] ffmpeg list_devices has been removed apparently. Can devices be listed? How?

    ffmpeg's documentation:
    http://ffmpeg.org/ffmpeg-devices.html#Examples-5

    Says that
    ffmpeg -list_devices true -f dshow -i dummy

    will list devices. But it doesn't
    Unrecognized option...
  2. [ubuntu_studio] Re: OpenShot cuts of first 90sec or so upon File Import

    A thread @ openshot forums:
    http://openshotusers.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=1456

    Appears to be related. It afflicts only those who use RecordMyDesktop .ogv files in openshot.
    That's a lot of...
  3. [ubuntu_studio] OpenShot cuts of first 90sec or so upon File Import

    I have an .ogv recorded with RecordMyDesktop, and when I use mplayer to view it it's lovely.

    When I take the same file and Import it into OpenShot, it cuts off the first 90sec or so of the video...
  4. [ubuntu] Re: Pretty sure I'm 64 bit, but GCC thinks I'm not ..

    I do not. That was the "missing step" :)
    Can't remember why I chose 32 bit install.. was a long time ago.
  5. [ubuntu] Pretty sure I'm 64 bit, but GCC thinks I'm not ..

    Per
    https://help.ubuntu.com/community/32bit_and_64bit

    I have flags:
    flags : fpu vme de pse .. .[snip] lm ...

    meaning that my "processor is capable of 64-bit. "

    But building Android...
  6. Replies
    1
    Views
    198

    [ubuntu] Re: Unity only shows one menu now

    update: After exiting pidgin, switching among windows a few times, and launching the ubuntu software center, it is the Terminal's menus that appear. Again, this is regardless of what application is...
  7. Replies
    1
    Views
    198

    [ubuntu] Unity only shows one menu now

    I'm on Oneiric, and (*slowly*) getting somewhat used to Unity, but today it's driving me nuts:

    Hitting Alt, or moving the mouse up to the top panel, brings up the Pidgin menus regardless of which...
  8. Replies
    34
    Views
    12,055

    [ubuntu] Re: How to disable auto-maximize in 11.04

    This auto-maximize is a very useful "feature" if all you ever use your computer for is to piddle around on Facebook (NASDAQ:FB)
  9. [SOLVED] Re: Managed to disable auto-maximize, for awhile, mostly...

    With more searching and stuff I realized there are about a dozen threads full of people annoyed by this, ahem, feature. For me, the solution was installing gconf-editor and toggling the apps>metacity...
  10. [SOLVED] Re: Managed to disable auto-maximize, for awhile, mostly...

    Oh, wait. With the "Advanced Search" I was able to find some more references to auto-maximize, including one in the Ubuntu Unity Plugin:
    "Automaximize value" : "The minimum value to trigger...
  11. [SOLVED] Re: Managed to disable auto-maximize, for awhile, mostly...

    Oh wait, it's doing it again. So I disabled Grid and Scale entirely.
    It's still doing it.

    Per the original post, it is not auto-maximizing when I move a window near the top, etc. It's doing it...
  12. [SOLVED] Re: Managed to disable auto-maximize, for awhile, mostly...

    This worked, Thanks. I changed a few edges' behaviors. Not sure which one corresponds to desktop-switching.
  13. [ubuntu] Ctrl-W to close things (e.g. CompizConfig Settings Manager)?

    None of these closes the CCSM:
    Ctl-W
    Ctl-Q
    Ctl-F4

    I have to use the mouse to close this?
  14. [SOLVED] Managed to disable auto-maximize, for awhile, mostly...

    I cannot stand auto-maximize and spent awhile finding the right way to get rid of it. But:

    With Compiz setting window placement "smart" I still get auto-maximize when I switch between desktops....
  15. [ubuntu_studio] Studio 10.10 dualboot on Mac -- launching any app crashes the whole machine

    I finally got US 10.10 successfully booting on my MacbookPro yesterday, but after logging in and seeing the (beautiful) desktop, attempting to launch any app fails utterly -- the screen goes blank...
  16. Replies
    36
    Views
    38,177

    Re: HOWTO: SSH & Public Keys

    So I've been banging my head against this for awhile. I have an ubuntu server and need passwordless ssh from it to another machine, which runs CentOS. Have tried many times, with two users. Synopsis....
  17. Replies
    0
    Views
    278

    [SOLVED] Gnome panel won't go back to the top

    I don't know if this is a bug or if I goofed somewhere, but I'll just tell the story and ppl who run into this can google it up.

    Yesterday I inadvertently dragged the top panel to the bottom....
  18. [ubuntu] Re: Re-Installation on Dell Mini via "system restore": BOOT ERROR

    that script says



    This is not what I'm doing. I think I just want the equivalent of

    (grub prompt)
    > kernel (hd0,2)/vmlinuz
    should I add root=/dev/sda3 here?
  19. [ubuntu] Re-Installation on Dell Mini via "system restore": BOOT ERROR

    My Mini13 came with hardy preloaded, and it's got pretty messed up since, so I'd like to restore factory OS via a grub entry that looks like this:

    title System Restore
    root (hd0,2)
    chainloader...
  20. [ubuntu] Re: Error inserting snd ... Unknown symbol in module

    This, incidentally, did *not help

    sudo apt-get install module-assistant
    sudo m-a update
    sudo m-a prepare
    sudo m-a a-i alsa

    It said stop all applications using sound devices (none are, so i...
  21. [ubuntu] Re: Error inserting snd ... Unknown symbol in module

    Have a couple hours of downtime here and thought I might revisit the sound issue ..

    If you're just joining us, a recap:

    -Dell Mini13 netbook, ubuntu 8.4 was preinstalled and worked great...
  22. [ubuntu] Xemacs won't launch -- fedora font problem now afflicting ubuntu?

    I just did a
    sudo apt-get install xemacs21

    then
    xemacs21

    and got
    Warning: Missing charsets in String to FontSet conversion
    Fatal error: assertion failed, file insdel.c, line 2376,...
  23. [all variants] Re: [SOLVED] subclipse unable to load default svn client

    Nope.

    I'm on a dell mini 13 with hardy preinstalled. Finally got subversion commands when I realized (following this thread's advice) that "Not required" for SVNKit means "You have to have this"....
  24. [ubuntu] Error inserting snd ... Unknown symbol in module

    k, this is getting pretty silly. Review my post history for my sound problems if you care; I don't feel like going into it again.

    Through the magic of trying everything everybody suggested (except...
  25. [ubuntu] Re: Careful.. even if you hate pulseaudio, don't uninstall it

    This is quickly becoming one of my all-time favorite threads.

    I can't say I'm interested in learning how to configure virtual machines with KVM, or repartitioning my hard drive, or shopping for...
Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2