Search:

Type: Posts; User: ZippyP; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    2,074

    Re: Using CW3000 for Mythbuntu

    Geeze... Almost two years later and nothing...:p
  2. Replies
    2
    Views
    335

    [SOLVED] Re: Fresh Install 9.10

    Hello Oldfred,

    The LiveCD did work. I reinstalled it the third time and it worked. Apparently it had something to do with the partition. This time I set it up myself instead of letting the...
  3. Replies
    2
    Views
    335

    [SOLVED] Fresh Install 9.10

    Hi,

    I just got done installing 9.10 32 bit and after the reboot the system hangs with a a disk boot failure or if I boot from the cd and select to boot from the hard drive I get some odd...
  4. Re: No connection to the database, user access denied etc...

    Hi OffAxis

    Thanks for the response. I ended up uninstalling MythTV and reinstalling it. The long way around but it fixed the problem. I installed Myth via the Synaptic Package Manager. I had...
  5. No connection to the database, user access denied etc...

    Hello

    Everyone has probably seen this a million times.
    I had a somewhat working MythTV system, but I had problems with the tuner cards and the video. I decided to start from scratch.
    This is a...
  6. Replies
    5
    Views
    816

    [ubuntu] Re: Envy NG had errors during driver install

    Hi NT4usB

    This TV covers Inputs of: 1080P(Full HDTV), 1080i (HDTV), 720P (HDTV), 480P ( EDTV) and 480i (SDTV)
    Computer (VGA):640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024 and 1920x1080
    Component (RGB)...
  7. Replies
    5
    Views
    816

    [ubuntu] Re: Envy NG had errors during driver install

    Thanks for your help NT4usB

    I ended up having to run the restricted drivers manager. That fixed it but now I'm back to my original issue, and that is the washed out blue video from the component...
  8. Replies
    5
    Views
    816

    [ubuntu] Envy NG had errors during driver install

    Hello

    I installed Envy ng with core which went fine. After running Envy there were multiple errors during the uninstall of nvidia-gtx-new ( ver. 169?)and during the beginning of the new driver...
  9. Replies
    1
    Views
    2,074

    Using Mythbuntu to work on existing equipment

    Old title: Using CW3000 for Mythbuntu

    Hello,
    Break out the popcorn for this one...:popcorn:

    I know this is long winded, I found that asking a short question always ends up with what are you...
  10. Replies
    2
    Views
    405

    Re: Watch TV goes to black

    Hi Trollslayer

    Thanks for the reply. I am very new to this. It took me a week just to get to this part of the setup. How do I get a txt based response in the terminal of the setup so I can post...
  11. Replies
    2
    Views
    405

    Watch TV goes to black

    Hi

    After working the bugs out with the database, I scanned some off air channels and even tried the cable channels using the ATI HDTV Wonder card. After everything was filled in the backend, I...
  12. Replies
    4
    Views
    484

    Re: No MySQL, did it install?

    Hi

    Yikes.... Which suggestion do I follow in that thread? Everyone has a different suggestion on fixing the problem. One suggestion was uninstalling and reinstalling, I guess was Ubuntu or...
  13. Replies
    4
    Views
    484

    Re: No MySQL, did it install?

    Hello Volkswagner

    Thanks for the response.
    If I type mysql -u root -p
    I get the password prompt and what ever I put in the correct password or the wrong password I get this response.
    Can't...
  14. Replies
    4
    Views
    484

    No MySQL, did it install?

    Hi

    :confused:
    I'm a newbie to this. I installed MythTv into Ubuntu via the Internet. Well, I thought the install went fine until I found that when in the MySql access (2nd step after selecting a...
Results 1 to 14 of 14