Search:

User: olddave1; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [xubuntu] Switch to Xubuntu from LXDE -> no shutdown, no title bars and no wireless

    Started by olddave1, March 18th, 2013 11:37 PM
    • Replies: 8
    • Views: 820
    Last Post: March 19th, 2013 09:38 PM
    by Frogs Hair  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [xubuntu] Error setting screen resolution in VirtualBox

    Started by olddave1, February 25th, 2013 12:18 PM
    • Replies: 2
    • Views: 982
    Last Post: February 27th, 2013 03:50 PM
    by olddave1  Go to last post
  3. [xubuntu] boot-repair worked - once

    Started by olddave1, April 29th, 2012 05:30 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 949
    Last Post: May 3rd, 2012 06:10 PM
    by oldfred  Go to last post
  4. [xubuntu] About to abandon Ubuntu - cannot install

    Started by olddave1, April 28th, 2012 12:55 PM
    • Replies: 8
    • Views: 577
    Last Post: April 29th, 2012 10:27 PM
    by olddave1  Go to last post
  5. [ubuntu] 2 SSD setup as RAID1 and RAID0, how to transfer to?

    Started by olddave1, November 26th, 2011 01:14 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 36
    • Views: 1,985
    Last Post: April 29th, 2012 03:15 PM
    by olddave1  Go to last post
  6. [ubuntu] grub- not able to reinstall

    Started by olddave1, March 7th, 2012 04:10 PM
    • Replies: 4
    • Views: 276
    Last Post: March 7th, 2012 07:27 PM
    by darkod  Go to last post
  7. [ubuntu] Alternate install does not detect LVM

    Started by olddave1, December 29th, 2011 02:06 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    11.10, lvm, ssd
    • Replies: 35
    • Views: 2,189
    Last Post: January 5th, 2012 06:27 PM
    by olddave1  Go to last post
  8. [ubuntu] 10.04 upgrade will not boot "invalid argument" error

    Started by olddave1, May 1st, 2010 05:58 PM
    2 Pages
    1 2
    10.04, no boot after upgrade
    • Replies: 14
    • Views: 4,063
    Last Post: July 23rd, 2010 03:17 PM
    by wkulecz  Go to last post
  9. [ubuntu] Update manager update to kernel breaks 9.0.4? Won't boot.

    Started by olddave1, August 20th, 2009 02:11 PM
    • Replies: 5
    • Views: 866
    Last Post: August 21st, 2009 12:20 PM
    by j_winn  Go to last post
  10. [ubuntu] Upgrade to Tomcat 6 causes a LogConfigurationException

    Started by olddave1, April 5th, 2009 02:10 PM
    • Replies: 0
    • Views: 822
    Last Post: April 5th, 2009 02:10 PM
    by olddave1  Go to last post
  11. [ubuntu] Install gcc without network conn

    Started by olddave1, March 31st, 2009 08:59 PM
    • Replies: 3
    • Views: 945
    Last Post: April 1st, 2009 08:51 AM
    by olddave1  Go to last post
  12. [ubuntu] Instal does not set a device as boot?

    Started by olddave1, March 26th, 2009 02:21 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 861
    Last Post: March 31st, 2009 09:07 PM
    by ronparent  Go to last post
Results 1 to 12 of 12