Search:

Type: Posts; User: amksep; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,758

    [ubuntu] Re: Can't play shoutcasts in Banshee

    Thank you for the reply.
    Here is the output of running banshee --debug


    ** Running Mono with --debug **
    [1 Info 06:34:08.590] Running Banshee 1.6.0: [Ubuntu lucid (development branch)...
  2. Replies
    3
    Views
    1,758

    [ubuntu] Can't play shoutcasts in Banshee

    I just added the liveradio extension to banshee which contains both magnatune and shoutcast support.

    Magnatune works perfect..but for shoutcasts i can see all stations lists and load them ..but...
  3. Replies
    3
    Views
    3,902

    [ubuntu] Re: Install ubuntu on existing LVM

    I have done the installation successfully and wanted to share my experience here :

    I booted the Live CD and selected to try without installation.

    The installation differs from the normal method...
  4. Replies
    3
    Views
    3,902

    [ubuntu] Install ubuntu on existing LVM

    I am planning to install 10.4 when it arrives. And am not going to upgrade because i upgraded from 9.04 to 9.10 so now i need to refresh the system.

    But I have all my partitions except root using...
  5. [SOLVED] Re: [SOLVED] E:Encountered a section with no Package: header, E:Problem with MergeLis

    solved here too.
    Ubuntu 9.04
    but i wish to know the cause of it.
  6. Replies
    104
    Views
    27,792

    [ubuntu] Re: Sony Ericsson C902 mounting

    I had the same problem with my w595.
    I just used the update service in my phone to update its software.

    Now..Everything works perfect.

    Note: I set my USB connectivity mode to mass storage.
    ...
  7. Replies
    18
    Views
    2,094

    [ubuntu] Re: Reason for Keeping Windows

    I had a similar problem with my w595 and I found that it relates to the phone itself..so I used the update service in my phone to update my software...then ..everything now works perfect with Ubuntu...
  8. Replies
    4
    Views
    1,467

    [ubuntu] Re: Exaile and bad character range error

    Same problem and the same solution..thx.
Results 1 to 8 of 8