Search:

Type: Posts; User: colmeweb; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    307

    Re: Problems w/ video coding

    I am trying to insert a small bit of new audio on one part of the video.
    What I did was. (See picture for quick reference)

    1. Make an aac copy of the original video's audio track.
    2. Load both...
  2. Replies
    3
    Views
    307

    Problems w/ video coding

    So I have been trying to merge a new sound clip into a video using openshot and the file I output is either a massive size, crappy quality, or both. The original movie is 1 hour long and 462.5 Mb,...
  3. Replies
    2
    Views
    370

    Re: Changing Flash Settings

    I am using nvidia, so does that mean that there is no way around this? I wasn't in full screen mode when I took that picture. Thanks.
  4. Replies
    2
    Views
    370

    Changing Flash Settings

    Hi so I was trying to play a flash game and every time I start a new puzzle I get a message that says flash is requesting more local storage space. neither of the buttons work so I am essentially...
  5. [ubuntu] 13.04 won't recognize my USB after update.

    Hey everyone,
    i'm running 13.04 and I just ran an update this morning. A few minutes ago I plugged my PNY 16G USB in and nothing happened.
    I have tried 2 kingston and 1 maxflash USBs and they all...
  6. Replies
    2
    Views
    758

    [SOLVED] Re: Mechwarrior 3 through wine

    So I figured it out. In order to get the game working I had to install a patch that takes the game to version 1.2. But in order to install the patch I had to burn the iso onto a disc. But now the...
  7. Replies
    2
    Views
    758

    [SOLVED] Mechwarrior 3 through wine

    So I am running Wine 1.4.1 on Ubuntu 13.04 and a few days ago I decided that I wan't to try out Mechwarrior 3.
    After a little fidgeting I got it to install perfectly but every time I try to play it...
  8. Thread: DD-WRT Basics

    by colmeweb
    Replies
    1
    Views
    368

    [ubuntu] DD-WRT Basics

    Hey Everybody,

    I am thinking of turning my old linksys v.6 router into a repeater using DD-WRT firmware. I am just wondering if anybody ells has had experience with this, or any advice.

    And...
  9. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    It also drops out randomly when I am using Windows 7 and 8.

    I was wondering if there has been a release of an update to the driver I am currently using?
    or if 13.04 will have native support for...
  10. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Thanks chili,
    My wireless has been dropping in and out for no reason. I think it might be a hardware thing.
  11. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Its me again, so after the last kernel update I ran through the normal process and it still doesn't work. Here is the readout form
    lspci -v


    06:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor...
  12. Replies
    5
    Views
    385

    Re: Remove a program

    Thanks Papibe,

    Worked like a charm.
  13. Replies
    5
    Views
    385

    Remove a program

    Hey everybody,

    I just installed something to try to fix a problem. From this site.

    http://askubuntu.com/questions/219990/no-sound-over-hdmi-12-10-amd-a4-5300-apu-msi-fm-a55m-e33

    And this is...
  14. Replies
    1
    Views
    677

    [ubuntu] Re: Weak/Sketchy Wireless

    Half update half bump,

    Over the last 40 minutes I have done this about 9 times with the same result every time. My internet is working fine and then I try to load a youtube, hulu, or streetfilms...
  15. Replies
    1
    Views
    677

    [ubuntu] Weak/Sketchy Wireless

    Hey all,
    I got a new Toshiba Satellite C850D for Christmas and I am running 12.10 on it now. I had a few issues getting my wireless working, but i got that worked out here...
  16. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    So my connection is better, but it still drops out once in a while. I am still not sure why opening Transmission kicks it back on, but that is my goto rite now.
  17. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    I reset the IPv6 to ignore and will work on the router settings. Its my room-mate's so it may not be an option. I'll check back tomorrow with an update.
  18. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Here it is.



    [ 8181.357780] sd 4:0:0:0: [sdd] 31334400 512-byte logical blocks: (16.0 GB/14.9 GiB)
    [ 8181.359931] sd 4:0:0:0: [sdd] Write Protect is off
    [ 8181.359946] sd 4:0:0:0: [sdd] Mode...
  19. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Hey Chili,
    I have been having the same consistency problems. The wireless will work for an hour, sometimes all day, but then it will just drop out for 3-4 minutes and then pop back again.I...
  20. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Yes I can access wireless networks through the top panel and the network settings. It even autoconnects on startup.

    Thank you again for all the effort.
  21. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    YESSSSS! Chili you are the driver guru. I am doing this over the wireless. I am going to mark as solved and Thank You. Am I going to need to redo this when the kernel updates?

    Here is the output...
  22. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Here's the output



    colin@Satellite-C850D:~$ sudo modprobe rtl8723ae
    [sudo] password for colin:
    colin@Satellite-C850D:~$ dmesg | grep rtl
    [ 17.759782] rtl8723ae: Using firmware...
  23. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    I have no idea what iwl4965 is I thought it was the previous driver.

    Here is the readout you wanted



    colin@Satellite-C850D:~$ modinfo rtl8723ae | grep 8723
    filename: ...
  24. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    Done, still no sign of the wireless. Here's the output from everything after make



    CC /home/colin/Downloads/compat-drivers-2012-12-04/net/mac80211/mac80211.mod.o
    LD [M] ...
  25. Replies
    108
    Views
    18,264

    Re: No wireless after 12.10 installation

    So I take it this is a bad thing



    colin@Satellite-C850D:~$ cd Downloads/compat-drivers-2012-12-04
    colin@Satellite-C850D:~/Downloads/compat-drivers-2012-12-04$ sudo su
    [sudo] password for...
Results 1 to 25 of 118
Page 1 of 5 1 2 3 4