Search:

Type: Posts; User: Karl1982; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Booting Ubuntu LTSP via external TFTP server

    Problem solved! I was right, by default it makes the assumption that the TFTP server is also the LTSP server.

    Here are the default boot arguments for LTSP stored in...
  2. [SOLVED] Re: Booting Ubuntu LTSP via external TFTP server

    Yes, the DHCP options are correct.

    Sorry, I seem to have gotten my symptoms mixed up with another issue I'm working on. Let me take a step back. I have a working LTSP server with its own...
  3. [SOLVED] Booting Ubuntu LTSP via external TFTP server

    I'm working on an issue with Ubuntu 12.04 LTSP. I want to boot it from an external TFTP server. I've copied the LTSP folder to another TFTP server, but it doesn't boot properly (just a blinking...
  4. [SOLVED] Re: Problem with embedded NIC on Dell Optiplex 390

    Got the rebooting fixed. In the backported kernel, the system needs a special reboot kernel argument (here's a list). Core i3 box with default server kernel and driver is still networking like a...
  5. [SOLVED] Re: Problem with embedded NIC on Dell Optiplex 390

    It never fails... I ALWAYS resolve my problems with Ubuntu right after posting for help on the forum. I do apologize for the extra threads, but maybe the info will come up quicker in a search for...
  6. [SOLVED] Problem with embedded NIC on Dell Optiplex 390

    Quick system summary. I have a pair of Dell Optiplex 390s that must have Lucid Server x64 installed on them for a particular project (the software only supports LTS releases). We got these...
  7. [gnome] Re: 11.10 missing option to disconnect wireless

    Also, can anyone tell me if WICD has any known issue in 11.10 GNOME 3?

    Edit: I decided to go ahead and swap it anyway. Uninstalled network-manager and installed wicd. It's working, and I have my...
  8. [gnome] 11.10 missing option to disconnect wireless

    Hello,

    One of my main uses for Ubuntu is network diagnostics, and I'm currently having an ease-of-use issue with Oneiric. In past versions, when connected to wireless, I could click the tray icon...
  9. Replies
    3
    Views
    1,319

    [ubuntu] Re: Problems with Asus G73SW

    I've been following bug#868400 for the touchpad problems, although no one seems to be finding a solution. https://bugs.launchpad.net/bugs/868400

    I haven't worked on my function keys yet because...
  10. Replies
    3
    Views
    1,319

    [ubuntu] Re: Problems with Asus G73SW

    Still has problems when booted from live cd, although it's a little different. It won't let me do the three-finger window drag in the live cd, which seems to be the most common place for it to get...
  11. Replies
    3
    Views
    1,319

    [ubuntu] Problems with Asus G73SW

    On my Asus G73SW, this morning I upgraded my scantly-used 11.04 to 11.10. Scantly used in part because my keyboard backlight won't work in Ubuntu, nor do most of the function keys.

    After the...
  12. [ubuntu] Re: Natty alternate i386 files have bad MD5SUMs

    Anyone?
  13. [ubuntu] Natty alternate i386 files have bad MD5SUMs

    The MD5SUM file on the ubuntu-11.04-alternate-i386.iso disc is wrong. It has an incorrect checksum of 2 files and 18 that are missing or have incorrect names. I'm checking these from a Windows box...
  14. Replies
    7
    Views
    3,473

    [SOLVED] Re: Gnome App Launcher & WINEPREFIX

    The reason your launcher isn't working is because WINEPREFIX isn't a command, so the line makes no sense to Linux. As for why it worked before, I couldn't say. You need the "env" command at the...
  15. [ubuntu] Re: Network manager replaces default route when eth cable is plugged

    Just ran across your thread trying to solve this for myself. I did find a solution. In NetworkManager, edit the connection you're using for local only. You have to enter a default gateway (I...
  16. Replies
    1
    Views
    1,906

    [all variants] Re: Proxy ARP not working

    bump

    Edit: I read somewhere that, if proxy_arp is enabled, Ubuntu will automatically send ARP replies for any host or network to which it's routing. I tried adding a route to the host, but it...
  17. Replies
    1
    Views
    1,906

    [all variants] Proxy ARP not working

    I'm having an issue on multiple Lucid boxes where I can't get proxy ARP to work. This is to be used in conjunction with openswan IPSec. I've enabled forwarding and disabled sending/accepting ICMP...
  18. Replies
    4
    Views
    30,921

    [SOLVED] Re: Openswan and NAT-Traversal

    I think I've got the problem worked out. I had a lightbulb go off this morning and realized it was more a routing problem than an IPSec problem. Because I'm behind NAT and my gateway is not the...
  19. Replies
    4
    Views
    30,921

    [SOLVED] Re: Openswan and NAT-Traversal

    Another day of troubleshooting down, but I'm still in the same situation. I can access the remote host just fine, but I have no access to the remote subnet aside from the host.

    ... Anyone?
  20. Replies
    4
    Views
    30,921

    [SOLVED] Re: Openswan and NAT-Traversal

    I don't know why it's always like this with me... I'll spend hours trying to fix something, and the moment I post for help, the next thing I try makes something work. I removed the "forceencaps=yes"...
  21. Replies
    4
    Views
    30,921

    [SOLVED] Re: Openswan and NAT-Traversal

    Ok, I really do need some help on this one. I've moved to a new testing platform in case my DD-WRT router was the problem. What I've got now is three Ubuntu virtual machines. Two have openswan,...
  22. Replies
    4
    Views
    30,921

    [SOLVED] Openswan and NAT-Traversal

    I'm trying to get comfortable with openswan ipsec. We have a firewall-to-firewall ipsec vpn between sites, and the device on one end is malfunctioning and resulting in 5% downtime. We haven't...
  23. Replies
    1
    Views
    2,522

    [SOLVED] Re: Disable GDM/X power saving

    I did eventually get this fixed. Despite what the manpage says...


    Option "NoDPMS"... does not actually work (someone should really fix that). This does the trick:


    Option "DPMS" "off"
  24. Replies
    1
    Views
    1,350

    [SOLVED] Re: Problem with default apt-mirror

    Well... It seems there is no --help switch for apt-mirror. I think it was taking --help as an alternative config file at runtime. Run without arguments, it seems to be working fine. The download...
  25. Replies
    1
    Views
    1,350

    [SOLVED] Problem with default apt-mirror

    I have a Lucid box that I recently set up to netboot install Ubuntu. What I'm trying to do now is set up an apt mirror so these installations take much less time. I decided to go with the full...
Results 1 to 25 of 79
Page 1 of 4 1 2 3 4