Search:

Type: Posts; User: lakelovers; Keyword(s):

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [SOLVED] no wireless network after 12.04 upgradey

    Upgraded to 12.04. Now wireless drops off after a few seconds.

    I edited the wireless connection to make the connection automatic. Now it works great.
  2. Replies
    5
    Views
    529

    [ubuntu] Re: Safe 12.04 install?

    I cannot get the 12.04 to boot, so I can't try it in any form. I trying to install it on an Acer laptop with 4GB DDR3 memory and an Intel Pentium processor T4500. Very frustrating.
  3. Replies
    5
    Views
    529

    [ubuntu] Re: Safe 12.04 install?

    billyseth. . . thanks for the info. I tried to install 12.04, and, of course, it didn't work. I'll try you solution though I'm not sure I can execute them since I am not too smart when it comes to...
  4. Replies
    5
    Views
    529

    [ubuntu] Safe 12.04 install?

    I have struggled getting 12.04 installed. I'm doing a fresh install replacing 10.10. I have tried this twice and each time when all was finished I got a black screen. This time I downloaded the 12.04...
  5. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    Iam defeated. Nothing works. Now l can't
    even get 10.04 back.

    I'm getting a very dark screen on which I can just barely see menu prompts (user name etc.) I'm guessing that the problem I'm having...
  6. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    Here I go again.. .

    12.04 was released today 4/26, so I downloaded it and burned a dvd,and I get this error message when I try to boot it: E sub- process gpgv returned an error code(22) W:...
  7. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    Thanks. That's what'll do.
  8. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    Life is too short. I've perused the instructions in the "stickies", tried to follow them, to no avail. I have been happy with Ubuntu & Linux over the years but I have come to the end of my wits. When...
  9. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    I read the sticky at the top of the thread. I'll print it off and see if I can weed my way through it. It looks like a massive challenge and I don't know if I'm smart enough. I don't understand...
  10. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    Thank for suggestions. I'm still struggling. I got to the screens with different boot options but I don't know the terminology or how to make the right selection.

    New Info
    I back tracked to...
  11. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    I did a fresh install of 11.10, and it fails to boot. I guess I'll just have to throw the computer out and start new. I don't understand why I can install 10.10 and it works but if I try to move up I...
  12. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] Re: No boot after upgrade to 11.04

    I get a bios prompt and the f12 prompt (both on the same screen), then a black screen. I can bring up the f12 options but have been unable to get any of them to work. I can get the bios screen to...
  13. Replies
    12
    Views
    769

    [ubuntu] No boot after upgrade to 11.04

    I upgraded from 10.02 to 10.10 to 11.04. The first upgrade went fine. The upgrade from 10.10 to 11.04, left me unable to boot. I tried booting from from a 10.10 cd, and I tried booting from the f12...
  14. Replies
    4
    Views
    437

    [ubuntu] Re: 11.04 DVD will not boot

    when I try to open the DVD with autorun I get an error saying "cannot find autorun program." So I re-installed autorun but got the same thing.Opening folders from the DVD gives me more folders and I...
  15. Replies
    4
    Views
    437

    [ubuntu] 11.04 DVD will not boot

    I downloaded 11.04 and burned a DVD, but I cannot get the DVD to boot. What do you suggest?
  16. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    I'm back in business. I had to install 10.04. The 10.10 DVD would not boot. Thanks to everybody for your help. I still think Ubuntu is best OS available.
  17. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    Fortunately, I having nothing of great important on the computer. It's a nuisance to re-enter somethings but I've gone through it before as you might suspect. I figured I'd probably end up wiping the...
  18. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    Bottom line: I want only Ubuntu 10.10 on my computer. No dual boot. The multiple Ubuntu installs are probably there because of my messing around trying to get things working. In review: my problem...
  19. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    Finally... I think I have what you wanted regard the boot script. I hope this helps.




    Boot Info Script 0.55 dated February 15th, 2010
    ...
  20. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    Okay, I really do appreciate all the help being offered. I have posted my hardware info a couple of times. I downloaded Puppy, but I couldn't get it burned on a CD or DVD. I have two apps (Brasero...
  21. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    Well, I've tried about everything mentioned on this thread but still can't boot my 10.10 ubuntu. I did get a grub prompt but I didn't have success using the prompt to get into my Ubuntu. The one...
  22. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    I like the girlies in "netpinky.com" but it doesn't do much for lost files.

    I did "sudo grub-install /dev/sda," and got the message : cannot find a device for /boot/grub (is /dev mounted?) No path...
  23. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    I just tried "grub-install /dev/sda" and got the message "cp:cannot creat regular file "/boot/grub/915resolution.mod': Permission denied.

    Edit Gparted shows sda1&2 as "PQSERVICE SYTEM RESERVED."...
  24. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    What I get with ls is a list of (hd0,msdos[1thru8]). I tried following instruction on the link you gave me, but nothing worked. I assume that I have grub2 because I installed the latest ubuntu...
  25. Replies
    64
    Views
    1,750

    [SOLVED] Re: Am I Stupid? I Lost My Partition

    I booted from the 10.10 DVD, got to the option menu and no matter what I selected it ended up with "BusyBox" a built-in shell (ash), and the error: worker [92] failed while handling...
Results 1 to 25 of 186
Page 1 of 8 1 2 3 4