Search:

User: tangerine0469; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] Re: SSL error using 2 domains/ip's and webmin

    ok, thanks again. i figured as much but i just wanted to make sure. the whole ssl issue has thrown doubts in to my head.
  2. [SOLVED] Re: SSL error using 2 domains/ip's and webmin

    I ended up trying that first as that was part of the walk through i used to do it (ssl is not my strong point). It turns out in the base setup it had NamedVirtualHost directive enabled in the...
  3. [SOLVED] Re: SSL error using 2 domains/ip's and webmin

    i am still getting the same error no matter where i put the redirect, with or without permanent. i tried in the same virtualhost file and in a separate one, then i tried on port 80 and * in both...
  4. Replies
    12
    Views
    1,463

    [ubuntu] Re: Mail Server not responding - $50 BOUNTY

    Ok, so i am still going through these as i work and i do notice that several of them seem to be missing line breaks for the db names and table names, etc. as a rule of thumb i am going to check all...
  5. Replies
    12
    Views
    1,463

    [ubuntu] Re: Mail Server not responding - $50 BOUNTY

    Try going in to phpmyadmin and checking the access rights for the username ispconfig.

    also i noticed in the config file for mysql-virtual_domains.cf
    that the two commands are touching and...
  6. [SOLVED] Re: SSL error using 2 domains/ip's and webmin

    Webmin does but that does not seem to conflict with my CA ssl files for the virtual host. My problem is when someone accesses the site via http connection the standard methods of redirect do not...
  7. [ubuntu] Re: Ubuntu server 11.04 installation problems

    I have had this problem a few times my self, I found that when i burned the cd it was burned at a fast speed and messed up the burn. try lowering the cd burn speed or using a thumb drive for the...
  8. Replies
    12
    Views
    1,463

    [ubuntu] Re: Mail Server not responding - $50 BOUNTY

    judging by the errors it looks like i could be a database error. it says table lookup problem. try the following

    1. look into the database and see if the table has crashed (if it was working...
  9. [SOLVED] SSL error using 2 domains/ip's and webmin

    ok, so I have my Virtual private server set up for my two domains. i have 2 ip addresses for this and 2 ssl certificate, key files, etc. I use webmin to set it all up and had the two domain names on...
  10. [ubuntu] Re: Ubuntu Server 11.04 default FTP permissions

    vsftpd as per the setup guide on ubuntu.com, i just found the umask setting in the config file. thanks! i knew it was something small i was missing.
  11. [ubuntu] Ubuntu Server 11.04 default FTP permissions

    Hi everyone,
    Once again i find myself stuck trying to make my server run correctly. Any and all help is greatly appreciated!

    I am trying to run an email/web Hosting server. I have the email part...
  12. Replies
    1
    Views
    1,173

    [SOLVED] Connect to a vpn from ubuntu server

    how do i connect my 11.04 server to a vpn running l2tp. all the help i have found seems to be pushing me to setup my server as a vpn server and not a client like i want it to be on.
  13. Replies
    2
    Views
    2,567

    [SOLVED] Re: auto start transmission

    I would use cron to start it. I use cron to run shell scripts and programs.

    sudo crontab -e
    Then add an entry that follows the following format for transmission:
    minute (0-59), hour (0-23, 0 =...
  14. Replies
    3
    Views
    9,400

    [SOLVED] Re: Webmin via Apache proxy

    Its funny how when you finally break down and ask for help you figure out what you did wrong or missed... thank you for pointing me back to that page!

    what they didn't cover in that page is to...
  15. Replies
    3
    Views
    9,400

    [SOLVED] Webmin via Apache proxy

    Either I missed something or I eff'd something up...it's probably the latter...

    I have installed webmin and can access it from my local network, when i try to configure it as a virtual server via...
  16. [ubuntu] Re: How to configure my hosts file for mail

    There should be an entry with those two that follows this layout:

    xxx.xxx.xxx.xxx hostname.example.com

    where the IP is that of your servers network connection where all the traffic is going to...
  17. Replies
    7
    Views
    852

    [SOLVED] Re: Server 10.04 Mail Setup Problem

    That was in /var/log/mail.log.

    I ended up finding the problem...it seems that i am still not used to making sure user permissions are set correctly...once i reset them my email started flowing...
  18. Replies
    7
    Views
    852

    [SOLVED] Re: Server 10.04 Mail Setup Problem

    This is the full error:

    Mar 4 09:25:57 computercrasherz postfix/smtpd[7881]: warning: connect #1 to subsystem public/cleanup: Connection refused
    Mar 4 09:26:07 computercrasherz...
  19. Replies
    7
    Views
    852

    [SOLVED] Re: Server 10.04 Mail Setup Problem

    I had used some of the codes from the site but i have undone all of the changes that i made and started fresh with workaround, i get all the way up to telneting into the local host and i get an ...
  20. Replies
    7
    Views
    852

    [SOLVED] Server 10.04 Mail Setup Problem

    First off i want to say that I am a bit new to running a linux server. I have my server set up to host websites and am trying to host email as well.

    I did a bunch of searching on the web and i...
  21. [SOLVED] Re: hosting multiple domains on a single server

    scratch my question the problem turned out to be with my a record with godaddy... thanks for the help trying to solve this.
  22. [SOLVED] Re: hosting multiple domains on a single server

    i didn't think of a redirect but i was under the impression that the server could use host names to resolve which folder tree to point the http requests at. i can do it on my works windows 2008...
  23. [SOLVED] hosting multiple domains on a single server

    ok, after a bit of light reading in the forums and in the tech documents that go with 10.04lts i came up short...

    i am trying to host two domains on the same server i have them setup using apache...
  24. Replies
    2
    Views
    546

    [SOLVED] Re: 10.04 web server not sending images

    thanks that worked! and yeah i got lazy about the logo...i have not put one in yet... just wanted to see if it worked :)
  25. Replies
    2
    Views
    546

    [SOLVED] 10.04 web server not sending images

    I have been messing around with a template from Dreamweaver and went and uploaded it to my web server last night to see if it worked. the template works when i view it both on Dreamweaver and locally...
Results 1 to 25 of 43
Page 1 of 2 1 2