Search:

User: mrule; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu_studio] EXternal drive mounting as admin, all subfolders also admin, cannot read/write

    Started by mrule, February 16th, 2015 06:41 PM
    external drive, mybook, ubuntu, usb
    • Replies: 7
    • Views: 510
    Last Post: February 17th, 2015 11:49 PM
    by mrule  Go to last post
  2. Moving a Western digital MyBook drive to an internal drive?

    Started by mrule, January 10th, 2015 10:27 PM
    2 Pages
    1 2
    mybook
    • Replies: 12
    • Views: 601
    Last Post: January 18th, 2015 10:20 PM
    by DuckHook  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [SOLVED] Ubuntustudio loading previous

    Started by mrule, January 10th, 2015 09:05 PM
    • Replies: 5
    • Views: 628
    Last Post: January 13th, 2015 01:42 AM
    by mrule  Go to last post
  4. [SOLVED] make the desktop and applications menu icon sizes bigger in ubuntu studio

    Started by mrule, January 7th, 2015 07:47 PM
    • Replies: 5
    • Views: 732
    Last Post: January 10th, 2015 09:01 PM
    by mrule  Go to last post
  5. [SOLVED] Rescue a broken fstab from busybox with no live CD?

    Started by mrule, January 7th, 2015 02:32 AM
    busybox, fstab, initramfs
    • Replies: 1
    • Views: 299
    Last Post: January 10th, 2015 05:01 PM
    by mrule  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. Very slow desktop environment?

    Started by mrule, September 11th, 2014 06:15 PM
    slow filesystem, thunar is slow
    • Replies: 6
    • Views: 432
    Last Post: September 23rd, 2014 05:55 PM
    by DJonsson2008  Go to last post
  7. Keyboard missing keystrokes, and sometimes getting stuck in 'repeat'

    Started by mrule, September 1st, 2014 01:07 AM
    keyboard, missed keys, repeated keys
    • Replies: 5
    • Views: 1,002
    Last Post: September 22nd, 2014 05:12 PM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] usb 2-6: device not accepting address 19, error -71

    Started by mrule, September 1st, 2014 12:51 AM
    boot, dropbox, ssd
    • Replies: 1
    • Views: 573
    Last Post: September 1st, 2014 01:19 AM
    by mrule  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [gnome] ~/.XCompose ignored ?

    Started by mrule, July 17th, 2010 12:23 AM
    2 Pages
    1 2
    compose key
    • Replies: 10
    • Views: 2,921
    Last Post: April 29th, 2013 04:29 AM
    by Wild Man  Go to last post
  10. [ubuntu] Configuring video drivers: NVIDIA Corporation GF108GL [Quadro 600]

    Started by mrule, April 4th, 2013 01:36 AM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    nvidia, ubuntu
    • Replies: 78
    • Views: 5,259
    Last Post: April 25th, 2013 05:55 PM
    by Bashing-om  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [ubuntu] Asus USB-N12 on Ubuntu 12.10

    Started by mrule, January 7th, 2013 08:18 PM
    2 Pages
    1 2
    asus, rt3070
    • Replies: 10
    • Views: 1,253
    Last Post: April 13th, 2013 05:00 AM
    by SUPERFITTER  Go to last post
  12. [ubuntu] Xorg high cpu usage, found no solutions searching

    Started by mrule, March 26th, 2013 09:19 PM
    gnome shell, high cpu usage, ubuntu, xorg
    • Replies: 9
    • Views: 5,116
    Last Post: March 31st, 2013 06:45 PM
    by gordintoronto  Go to last post
  13. [ubuntu] ASUS USB-N13 B1 adapter configuration problems

    Started by mrule, September 14th, 2012 04:52 AM
    12.04, asus, ubuntu, usb-n13, wireless
    • Replies: 3
    • Views: 1,615
    Last Post: January 11th, 2013 01:28 AM
    by mrule  Go to last post
  14. [ubuntu] Xorg at 100%CPU, crashes playing video, Nvidia 8400GS

    Started by mrule, June 7th, 2011 04:46 PM
    2 Pages
    1 2
    nvidia, ubuntu, video, xorg
    • Replies: 13
    • Views: 3,622
    Last Post: February 8th, 2012 12:33 PM
    by dark.dimension  Go to last post
  15. [ubuntu] Natty, Dell, Orinoco, not working

    Started by mrule, June 19th, 2011 04:37 PM
    2 Pages
    1 2
    11.04, orinoco_cs 1 Attachment(s)
    • Replies: 17
    • Views: 1,661
    Last Post: September 1st, 2011 11:34 AM
    by northd_tech  Go to last post
  16. [ubuntu] unexplained crashing?

    Started by mrule, July 25th, 2011 03:28 AM
    • Replies: 7
    • Views: 387
    Last Post: July 27th, 2011 03:14 AM
    by mrule  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [ubuntu] Dual Monitors Stopped Working

    Started by mrule, June 16th, 2011 09:40 PM
    • Replies: 3
    • Views: 506
    Last Post: June 18th, 2011 04:47 AM
    by BicyclerBoy  Go to last post
  18. [ubuntu] Xorg 100% CPU, Machine Unresponsive

    Started by mrule, June 8th, 2011 01:11 PM
    graphics, nvidia, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 1,866
    Last Post: June 8th, 2011 01:15 PM
    by mrule  Go to last post
  19. [ubuntu] Two days ago all sound stopped working

    Started by mrule, December 6th, 2008 03:40 AM
    dell, sound
    • Replies: 6
    • Views: 1,013
    Last Post: December 11th, 2008 01:21 AM
    by mrule  Go to last post
Results 1 to 19 of 20