Search:

Type: Posts; User: aaeellxx; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    283

    Boot alsa problem

    when i boot my computer it freeze in

    [....] setting up alsa ...

    i let it like 10 min and nothing happens.

    try to boot in rescue mode and is the same.

    any idea how to resolve the problem,...
  2. Replies
    3
    Views
    618

    [ubuntu] Re: S-video out to Tv with an ATI card

    Thanks i solved

    only changing the xorg.conf


    Section "Device"
    Identifier "Configured Video Device"
    Driver "radeon"
    Option "TVStandard" "ntsc"
    Option ...
  3. Replies
    5
    Views
    537

    [ubuntu] Re: processor 100% usage ??

    maybe the pc restart himself becouse the precessor is working so much that mean more energy and of course hot and then the bios will restart the pc....

    what is you machine, a lap top??? a...
  4. Replies
    3
    Views
    618

    [ubuntu] Re: S-video out to Tv with an ATI card

    any help over here?
  5. Replies
    3
    Views
    618

    [ubuntu] S-video out to Tv with an ATI card

    hi everybody

    i have a Tv card ATI 9200 se and i try to conect to the tv by S-video

    but i have a problem, the tv inst detected by the OS, but when the pc start(BIOS), the TV works and the...
  6. [ubuntu] Re: Jaunty TERRIBLE GRAPHICS ERRORS with ATI Radeon X1200

    use sudo nano /etc/apt/sources.list

    &

    add this line

    deb http://ppa.launchpad.net/xorg-edgers/ppa/ubuntu jaunty main

    the key:
Results 1 to 6 of 6