Search:

Type: Posts; User: ztripez; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    3,988

    [ubuntu] Re: XBMCBuntu - running 2 X Displays at boot

    Omg! I feel so stupid.

    I only changed "autologin" in the lxdm.conf


    [base]
    autologin=xbmc
    session=/usr/bin/startlxde
    # numlock=0
    greeter=/usr/lib/lxdm/lxdm-greeter-gtk
  2. Replies
    11
    Views
    3,988

    [ubuntu] Re: XBMCBuntu - running 2 X Displays at boot

    It appears that autostart isn't running, when i added xterm nothing happend.
  3. Replies
    11
    Views
    3,988

    [ubuntu] Re: XBMCBuntu - running 2 X Displays at boot

    I got openbox and lxmd up and running, xbmc works like a charm. :).

    However i can't get xbmc to autostart when i login as the xbmc user.

    i've added the /home/xbmc/.config/openbox/autostart.sh ...
  4. Replies
    11
    Views
    3,988

    [ubuntu] Re: XBMCBuntu - running 2 X Displays at boot

    Oh, thanks for all the info. Why i never thought of openbox (or any other lightweight windowmanager) will remain a mistery :P. I know that if run a Gnome install i will get flickers when i run 720p...
  5. Replies
    11
    Views
    3,988

    [ubuntu] XBMCBuntu - running 2 X Displays at boot

    I have a Asus EEE Box EB1007-W0067 running as htpc in my livingroom. Due to the limited hardware in the box i'm running Ubuntu server with a minimal xorg-xserver installation. The system autoinlogs...
  6. Replies
    1
    Views
    1,075

    [ubuntu] mod_auth_mysql insanity

    Okeii,

    I've a Ubuntu 9.10 64Bit server running apache, I'm trying to create a WebDAV and use the mod_auth_mysql for authorization.
    I've done this before on a Interpid Server.

    However, I can't...
  7. Replies
    2
    Views
    1,300

    Re: Zend Studio SVN

    Sorry for necromancing, but I have the same problem..

    -Z
  8. Replies
    1
    Views
    663

    [ubuntu] Re: Luks-Lvm Partition Gone

    Oboy what a lucky guy I am.


    By folowing this guide: http://www.novell.com/coolsolutions/appnote/19386.html

    I was hoping to save some of the files from the LV
    I reformated the sdc drive as a...
  9. Replies
    1
    Views
    663

    [ubuntu] Luks-Lvm Partition Gone

    Ok,
    Here is my Setup:

    Drives:
    /dev/sda 160 Gb
    /dev/sdb 1 Tb
    /dev/sdc 1.5 Tb
    /dev/sdd 1.5 Tb
    /dev/sde 200 Gb
  10. Replies
    1
    Views
    619

    [ubuntu] Start luks drive on boot (9.10)

    I'm trying to add a crypted drive to my system (/dev/sdb1)

    I've created the Luks header with:

    sudo cryptsetup --verify-passphrase luksFormat /dev/sdb1 -c aes -s 256 -h sha256


    And added it...
  11. [ubuntu] Re: Problems with cryptsetup after installing Jaunty: Can not access device

    I got the same issue. Upgraded to Jaunty and now my luks cryptet partitions doesn't work.
    LOTS of importnant data that i just have to get back..
  12. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    I forgot to say thank you for the last thing.. :)

    Thanks! I't works like a charm
  13. Replies
    0
    Views
    433

    [kubuntu] KDE 4, No icons in systray

    I've resently switched from Ubuntu to Kubuntu (with KDE 4) mostly 'cos i like the new KDE 4 look.
    But i have no icons in my systray, the tray is there. (I can add and remove "new" systray widgets...
  14. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Hum.. i copy/pasted and it didn't work. I still have to set the routing manualy
  15. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Err... is it the /etc/networks or the /etc/network/interfaces?

    I assume that you ment /etc/network/interfaces..


    auto lo
    iface lo inet loopback


    iface eth0 inet dhcp
  16. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    It works! both my interfaces are upp and running.. i have traffic on both and IT WORKS!.
    I realy can't belive it.. i'm doing ifconfig over and over just to check again ;D

    Man... thanks alot! if...
  17. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Hum, my route outputs:


    Kernel IP routing table
    Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
    192.168.0.0 * 255.255.255.0 U 0 0 ...
  18. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Omg what a hangover.. brrr

    Here is a output from netstat:


    Kernel IP routing table
    Destination Gateway Genmask Flags MSS Window irtt Iface
    192.168.0.0 0.0.0.0 ...
  19. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Ah, that sound like something I'll need ;)
    I have no clue at all where to start to change the default route or how to use arp. My former network-knowleage spans to setup simple lans and wlans (or...
  20. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Todays setup:

    100Mbit -> 4 (sometimes more) computer shares this one, uses like IM, torrents, web email etc etc, heavy traffic.

    100Mbit -> 1 Server with Ftp- Web-server. It also act like...
  21. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Well I see that as a last resort since that would mean i throw 1 of my 100 mbits connection away.

    The whole point with the current setup is not to stress the servers incomming connections with...
  22. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Ah everyday you learn something new ;)
    Well then thats not the problem since the Lan has a 192.168.0.x series and the eth0 have a public ip (87.96.173.x something) well the router also gets a public...
  23. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Hum, is it the internet->eth0->eth1->dlink>internet you refer to?
    How would i do it otherwise?

    Also did some googling on spanning tree protocol and got a very basic understanding on it.

    How do...
  24. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Nope, didn't work. I'd change the subnet from 255.255.255.0 to 255.255.255.128 on the router and i got the same result;
    As soon as i enable the eth1, the incoming traffic to eth0 goes down.

    :(
  25. Replies
    22
    Views
    1,406

    [ubuntu] Re: Strange network problems with 2 NICs

    Hum, ok but how do i sort that? Not that good on networking honestly,



    EDIT:
    ah nevermind i thought you say that they had to been on the same subnet., got abit confused there.

    I've change...
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2