Search:

Type: Posts; User: swormuth; Keyword(s):

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    402

    [ubuntu] Re: Adding 192.168.1.1 NAS To HOSTS File

    Don't see a way to assign a different IP. By "NAS", I am referring to a USB drive attached directly to the routers USB port, which is managed by the router itself. It seems to be working fine, but...
  2. Replies
    2
    Views
    402

    [ubuntu] Adding 192.168.1.1 NAS To HOSTS File

    In order to get DejuDup automatic backups to work, I added the line "192.168.1.1 NAS" to my hosts file. This is the same local IP address of my router, and I was wondering if the network guru's see...
  3. [ubuntu] Firewall Configuration To Allow All Local Subnet Traffic

    Greetings all,

    Can someone help me to create a rule in UCFW which allows all traffic between computers on my local subnet (192.168.2.1). I'm having issues with network shares and "Connection...
  4. Replies
    2
    Views
    316

    [ubuntu] Re: Configure Wireless Device To Not Sleep

    That's to keep the whole system from suspending. The solution I am looking for only tells the particular device not to sleep. On the HTPC it is a USB network card, and the USB card would sleep and...
  5. Replies
    2
    Views
    316

    [ubuntu] Configure Wireless Device To Not Sleep

    Hello group,

    From the information below, can anyone tell me how to edit the .conf file of my wireless device to tell it not to sleep? I did this to one machine a while ago to fix the "no...
  6. [ubuntu] Re: 14.04 Wireless Disconnecting/Reconnecting Every 60 Seconds

    No worries. Thanks for trying to help. Sometimes the puzzle just puzzles itself out. The issue seems resolved, so if anyone else has this issue, a modem reboot is needed along with the router. No...
  7. [ubuntu] Re: 14.04 Wireless Disconnecting/Reconnecting Every 60 Seconds

    Ok, I'm puzzled.

    I did an internet upgrade a few days ago (got faster speeds). Although I rebooted my router several times trying to fix this issue, I never rebooted the modem. After rebooting...
  8. [ubuntu] Re: 14.04 Wireless Disconnecting/Reconnecting Every 60 Seconds

    Well, doing some work on the office desktop and now that machine is doing it also with a wired connection. Wife's laptop is still running 13.10 on the same network without issue. Looks as if 14.04...
  9. [ubuntu] Re: 14.04 Wireless Disconnecting/Reconnecting Every 60 Seconds

    Thanks. I'll appreciate any help I can get on this. Here are the results.

    lspci | grep Network

    03:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4313 802.11bgn Wireless Network Adapter...
  10. [xubuntu] Re: Wifi loses access to internet for a few seconds every minute on Xubuntu 14.04

    Just posted the exact same issue with Ubuntu 14.04. 60 seconds of connection, then it disconnects and reconnects, works for 60 seconds...

    Very annoying...
  11. [ubuntu] 14.04 Wireless Disconnecting/Reconnecting Every 60 Seconds

    No issues in 13.10. Did a fresh install of 14.04... Dell Inspiron N4010 laptop.

    Exactly every 60 seconds, my wireless connection disconnects and immediately reconnects. I have a perfect...
  12. Replies
    2
    Views
    273

    [ubuntu] Re: Quick SAMBA Firewall Question

    My router is protecting me to some degree, as routers do... But it's only a handful of computers, so I want to enable the firewall and enable Samba within the LAN. Not to mention, laptops travel to...
  13. Replies
    2
    Views
    273

    [ubuntu] SAMBA, Firewall

    Greetings,

    If someone could help me with a list of the terminal commands to add rules which will allow my local network devices unrestricted SAMBA access to each other, I'd really appreciate it. ...
  14. Re: After Unmount, Can't Boot With SATA Drive In Specific SATA Port?

    Thanks all...

    I decided to just leave the drive in the new port for now. What I will try when the day comes to add another disk, is to put the new disk in the original location and see what...
  15. Re: After Unmount, Can't Boot With SATA Drive In Specific SATA Port?

    If I run blkid, the only mount points that show are the ones for SDA1, and they are correct. I've gotten rid of all the references to that incorrect mount point, and the system boots fine. It only...
  16. After Unmount, Can't Boot With SATA Drive In Specific SATA Port?

    Greetings all,

    First, I'm loving Ubuntu. I took the plunge. No dual-booting and sticking my toe in the pool. I erased all my computers and installed 13.04 on all of them. All was going well,...
Results 1 to 16 of 16