Search:

User: The Cog; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thank you Microsoft......Not!

    Started by The Cog, July 1st, 2014 08:40 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 810
    Last Post: July 2nd, 2014 07:37 PM
    by buzzingrobot  Go to last post

    Forum:
    The Cafe

  2. [SOLVED] Chromium for windows?

    Started by The Cog, June 12th, 2014 12:19 AM
    • Replies: 3
    • Views: 269
    Last Post: June 12th, 2014 11:26 AM
    by vasa1  Go to last post
  3. [SOLVED] Whisker menu button very slow to appear after login

    Started by The Cog, May 5th, 2014 08:37 AM
    • Replies: 6
    • Views: 491
    Last Post: May 5th, 2014 06:08 PM
    by The Cog  Go to last post
  4. Xubuntu printer widget in the system tray frozen.

    Started by The Cog, January 18th, 2014 07:26 PM
    • Replies: 1
    • Views: 379
    Last Post: April 25th, 2014 02:50 PM
    by lion87  Go to last post
  5. [SOLVED] Xubuntu focus behaviour broken?

    Started by The Cog, March 15th, 2014 12:23 PM
    • Replies: 8
    • Views: 456
    Last Post: March 16th, 2014 08:18 PM
    by not found  Go to last post
  6. nftables in Trusty?

    Started by The Cog, February 20th, 2014 04:21 PM
    • Replies: 7
    • Views: 1,293
    Last Post: March 8th, 2014 12:50 AM
    by Thiago Camargo  Go to last post
  7. [xubuntu] Software centre missing?

    Started by The Cog, January 28th, 2014 09:45 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 2,073
    Last Post: January 29th, 2014 10:10 PM
    by Elfy  Go to last post
  8. [xubuntu] USB stick automount not working

    Started by The Cog, May 1st, 2013 04:28 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 28
    • Views: 8,633
    Last Post: January 13th, 2014 07:59 AM
    by 5phinX  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [xubuntu] Live CD login, strange characters

    Started by The Cog, January 12th, 2014 02:05 PM
    • Replies: 7
    • Views: 646
    Last Post: January 12th, 2014 10:32 PM
    by Elfy  Go to last post
  10. [SOLVED] Accidentally deleted chromium most-visited site

    Started by The Cog, December 8th, 2013 07:43 PM
    • Replies: 3
    • Views: 1,016
    Last Post: December 10th, 2013 09:22 PM
    by bapoumba  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [other] Working replacement for mysql-admin?

    Started by The Cog, April 15th, 2013 04:36 PM
    • Replies: 3
    • Views: 507
    Last Post: April 16th, 2013 10:44 AM
    by slickymaster  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. Chromium nags me to install Unity Webapps.

    Started by The Cog, March 24th, 2013 12:33 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 3,188
    Last Post: April 5th, 2013 02:01 PM
    by pfeiffep  Go to last post
  13. 64-bit with nvidia doesn't do splash properly

    Started by The Cog, March 24th, 2013 03:26 PM
    • Replies: 2
    • Views: 309
    Last Post: March 24th, 2013 09:04 PM
    by The Cog  Go to last post
  14. Installer freezes on "Preparing to install"

    Started by The Cog, March 23rd, 2013 01:41 PM
    • Replies: 9
    • Views: 1,004
    Last Post: March 24th, 2013 07:11 PM
    by rjw1678  Go to last post
  15. Creating USB installer stick

    Started by The Cog, December 30th, 2012 01:42 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,251
    Last Post: December 30th, 2012 08:51 PM
    by The Cog  Go to last post
  16. Time for xsnow

    Started by The Cog, December 25th, 2011 01:03 PM
    • Replies: 9
    • Views: 1,294
    Last Post: December 5th, 2012 10:49 AM
    by daniellog  Go to last post

    Forum:
    The Cafe

  17. [xubuntu] xsnow in XFCE

    Started by The Cog, October 29th, 2012 11:04 AM
    • Replies: 4
    • Views: 774
    Last Post: November 27th, 2012 03:52 PM
    by bluenode  Go to last post
Results 1 to 17 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4