Search:

User: tangerine0469; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] SSL error using 2 domains/ip's and webmin

    Started by tangerine0469, May 3rd, 2012 12:08 AM
    • Replies: 8
    • Views: 2,234
    Last Post: May 4th, 2012 06:49 PM
    by tangerine0469  Go to last post
  2. [ubuntu] Ubuntu Server 11.04 default FTP permissions

    Started by tangerine0469, September 20th, 2011 11:03 PM
    11.04, default, ftp, permission, server
    • Replies: 2
    • Views: 711
    Last Post: September 24th, 2011 12:31 PM
    by tangerine0469  Go to last post
  3. [SOLVED] Connect to a vpn from ubuntu server

    Started by tangerine0469, August 5th, 2011 06:15 PM
    l2tp vpn server client
    • Replies: 1
    • Views: 1,251
    Last Post: August 6th, 2011 07:23 AM
    by dinu90  Go to last post
  4. [SOLVED] Webmin via Apache proxy

    Started by tangerine0469, March 30th, 2011 03:57 PM
    apache webmin mod_proxy
    • Replies: 3
    • Views: 19,685
    Last Post: June 15th, 2011 06:46 AM
    by a2j  Go to last post
  5. [SOLVED] Server 10.04 Mail Setup Problem

    Started by tangerine0469, March 3rd, 2011 05:24 PM
    • Replies: 7
    • Views: 875
    Last Post: May 24th, 2011 08:49 PM
    by Dutchbeer  Go to last post
  6. [SOLVED] hosting multiple domains on a single server

    Started by tangerine0469, January 25th, 2011 07:20 PM
    • Replies: 4
    • Views: 2,239
    Last Post: February 2nd, 2011 07:19 PM
    by tangerine0469  Go to last post
  7. [SOLVED] 10.04 web server not sending images

    Started by tangerine0469, November 7th, 2010 05:44 PM
    • Replies: 2
    • Views: 571
    Last Post: November 7th, 2010 08:49 PM
    by tangerine0469  Go to last post
  8. [ubuntu] 10.04 email server setup issues

    Started by tangerine0469, November 4th, 2010 06:34 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,221
    Last Post: November 5th, 2010 03:04 PM
    by tangerine0469  Go to last post
  9. [SOLVED] Failure to partition a raid 1 during instalation

    Started by tangerine0469, July 29th, 2010 03:00 PM
    • Replies: 6
    • Views: 372
    Last Post: July 29th, 2010 09:53 PM
    by ruffEdgz  Go to last post
  10. [SOLVED] Hard Drive issues

    Started by tangerine0469, July 14th, 2010 02:46 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 865
    Last Post: July 29th, 2010 02:36 PM
    by tangerine0469  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [SOLVED] HP Laptop unable to mount second hard drive

    Started by tangerine0469, April 23rd, 2010 11:55 AM
    • Replies: 6
    • Views: 862
    Last Post: April 23rd, 2010 01:51 PM
    by tangerine0469  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 1 to 11 of 11