Search:

Type: Posts; User: brel; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    927

    [all variants] Re: mouse click not working

    I've a quick question: did the click eventually work or did the mouse click stop working completely? My problem is similar in that I click and like you the animation seems to work but the button is...
  2. [gnome] Re: How are gnome 3 notifications supposed to work

    It's that last part that doesn't seem to be working for me. Again with the software update notification it says "click on the notification icon to show available updates" but clicking on what I...
  3. [gnome] How are gnome 3 notifications supposed to work

    I'm genuinely confused by how notifications work in gnome 3. Are they supposed to provide access to the notifying application or not? For example the notification that new software is available shows...
  4. [ubuntu] Re: Strange behaviour of the Desktop environement

    I've a similar issue I think. Like you I didn't change/add anything except accept all recent updates. And now, for the last few days, I've had similar problems. I can move the pointer but the focus...
  5. Replies
    4
    Views
    1,037

    [lubuntu] Re: Cannot switch windows in Gnome Shell or Unity

    Everything's back to normal now. It's a mystery since I didn't really change anything. I had been using a vga switch box to connect my monitor and I took that away because on reboots (which I was...
  6. Replies
    4
    Views
    1,037

    [lubuntu] Re: Cannot switch windows in Gnome Shell or Unity

    I've now tried using an older kernel (3.0.15 instead of 3.0.16) and I've tried using a different nvidia driver (I switched to the 'post-update' driver from the 'recommended' driver in gnome...
  7. Replies
    4
    Views
    1,037

    [lubuntu] Re: Cannot switch windows in Gnome Shell or Unity

    I'm having the same problem. My mouse continues to work but I can't click on anything. Alt-tab doesn't work, and the top left corner (indeed the whole top bar) doesn't respond to mouse movement. I've...
  8. [ubuntu] Re: Multiple video problems in 11.04 (NVidia geforce related, perhaps)

    My problems are solved. It was all down to the video driver. I upgraded to the latest (280.21 I think), fixed my frame buffer size (in the bios I upped it from 64 to 256) and now everything works.
    ...
  9. Replies
    22
    Views
    3,891

    [ubuntu] Re: What's up with the blank windows?

    I've just upped the 'Frame Buffer Size' in my bios from 64M to 256M (advice given further up) and the problem's gone away for the time being.
  10. Replies
    22
    Views
    3,891

    [ubuntu] Re: What's up with the blank windows?

    If anyone's following this:

    I've just tried the 280.13 driver and the problem is still not fixed. I've tested the 275.21 as well. Same thing. Apparently a bug has been opened at NVidia...
  11. [ubuntu] [SOLVED] Multiple video problems in 11.04 (NVidia geforce related, perhaps)

    I've had a lot of problems with 11.04 and I've sort of assumed they were being worked on and things would get better. They are not. It's been almost four months since 11.04 came out and Unity feels...
  12. Replies
    8
    Views
    6,481

    [ubuntu] Re: Mouse gestures with Unity Workspace Switcher

    I'm with JGSD, the compizconfig-.. is very difficult to work with!! The only way I could find what I wanted was by using the advanced search (on the lower left). I typed 'initiate' because I saw it...
  13. Replies
    22
    Views
    3,891

    [ubuntu] Re: What's up with the blank windows?

    Downgraded to driver 173 and that worked for me as well. I've got an nvidia geforce 7025.
  14. Replies
    29
    Views
    5,864

    [ubuntu] Re: Unity and dual monitors

    Similar issues. I've intel graphics and before I did a 'compiz --replace' the screens were really flaky (nothing on the attached screen; on my laptop, there was a big black bar in the top half).
    ...
  15. Replies
    14
    Views
    6,461

    [SOLVED] Re: tvtime crash afer upgrading to 10.04

    Got udev to mount my usb cam in the same place every time but that didn't solve the problem (although I'm happy it's always in the same spot).

    Downloaded hackys version patched tvtime and that did...
  16. Replies
    14
    Views
    6,461

    [SOLVED] Re: tvtime crash afer upgrading to 10.04

    Similar problem and unplugging the usb camera works. However...plugging and unplugging my webcam each time I want to watch TV is not a great solution. Everything worked fine up until my upgrade....
  17. Replies
    22
    Views
    5,314

    [kubuntu] Re: KDE 4.2.1 Plasma Crashes

    My plasma was crashing as well. I still had my applications and they worked alright but everything else was black. It started after an update.

    Deleting the file worked for me as well.
  18. Replies
    11
    Views
    1,528

    [ubuntu] Re: microphone not working with skype

    Worked for me as well.

    Thanks for the tip.
  19. [ubuntu] Re: GRUB menu shows 9.04 kernel after upgrade to 9.10

    Thanks for the comment!! I had the same problem and now my sounds working again and I'm hoping the rest as well.

    This seems like a fairly major problem and I'm surprised there isn't some big...
  20. Replies
    9
    Views
    1,471

    [kubuntu] Re: NFS not working at boot

    Installed autofs and it works like a charm. Followed the guide here: https://help.ubuntu.com/community/SettingUpNFSHowTo#Automounter
  21. Replies
    9
    Views
    1,471

    [kubuntu] Re: NFS not working at boot

    I checked to see if I could mount before logging into kde and I can so I still don't really know where the problem is. I think I'm just going to try and get autofs setup.

    Thanks again for all the...
  22. Replies
    9
    Views
    1,471

    [kubuntu] Re: NFS not working at boot

    Thanks for the ideas.

    I've checked my /etc/hosts and there is an entry for 192.168.0.3 so it's not that.

    Here's the line from my fstab:

    192.168.0.3:/volume1 /mnt/hugo nfs...
  23. Replies
    9
    Views
    1,471

    [kubuntu] NFS not working at boot

    Yes, another person having problems with NFS mounts not being mounted on system startup. Like everyone else:
    mount -a mounts my nfs drive no problem if I type it in manually after booting up.
    ...
  24. Replies
    5
    Views
    5,969

    [kubuntu] USB mount problems (iscallerprivileged())

    I've got a permissions problem that only appeared in the last week or so. When I plug in a usb key, the device fails to mount and the error (in Dolphin) is iscallerprivileged() failed. If I try and...
  25. Replies
    15
    Views
    1,018

    [ubuntu] Re: How to get flash player working?

    I've been having problems on windows as well with firefox 3 and flash. If I restart firefox it works for a while but then I start getting grey boxes instead of youtube videos. I'm going to check the...
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2