Search:

Type: Posts; User: Jammanuser; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. [ubuntu] Power adapter not working in ubuntu 11.10

    Hello.
    I am having an issue with my power adapter when it is plugged in after OS has already loaded. If I load Ubuntu with it plugged in, there is no issue: it sees the power adapter plugged in no...
  2. Replies
    6
    Views
    462

    [ubuntu] Re: Problem booting into Ubuntu 11.10

    By "root of raid" you mean Ubuntu partition inside RAID volume, correct? So if the first command shows the following (and it does):


    I would do:



    sudo mount...
  3. Replies
    6
    Views
    462

    [ubuntu] Re: Problem booting into Ubuntu 11.10

    Thanks for the suggestion. I created a Boot-Repair CD, and booted from it. At startup, it asked me if I wanted to remove "dm-raid" and replace it with "MDraid", as there might be a conflict. I said...
  4. Replies
    6
    Views
    462

    [ubuntu] Re: Problem booting into Ubuntu 11.10

    No replies still?? :(

    Help!!! Someone...help!!! :lolflag:

    A little help over here would be nice.
  5. Replies
    6
    Views
    462

    [ubuntu] Re: Problem booting into Ubuntu 11.10

    UPDATE: Oh, wait...its not a Grub prompt when I select the Ubuntu entry in the boot menu at startup. Its Grub4Dos, which is a big difference of course. I'm not sure, but I don't think Grub4Dos can...
  6. Replies
    6
    Views
    462

    [ubuntu] Problem booting into Ubuntu 11.10

    Ok. I just recently purchased an Alienware M17xR3 laptop which came
    pre-loaded with Win7 Ultimate. I wanted to multiboot W7 with Ubuntu and XP, so I went ahead and burned Ubuntu 11.10 to CD, booted...
  7. Re: [SOLVED] How to: recover files from failed Wubi with LiveCD

    Hi Andy.

    Have you tried:



    sudo cd PATH_TO_MOZILLA_FOLDER

    ?
  8. Replies
    1
    Views
    721

    [ubuntu] CD ROM drive keeps ejecting by itself

    Hello, I have an issue with Ubuntu on a Dell Studio 1535 laptop with a slot-drive CD rom. Each time I insert a CD or DVD into the drive, it ejects it in like 2 seconds, by itself without me doing...
  9. Replies
    2
    Views
    636

    [ubuntu] Re: How do I revert back from updates?

    Hmm...yes, booting into a previous kernel produces a situation where my wireless driver works again, and so I can access the Internet that way.

    But is there anyway to get the driver to work with...
  10. Replies
    2
    Views
    636

    [ubuntu] How do I revert back from updates?

    Hello.
    I just ran into a situation on a Dell Studio 1535 laptop running Ubuntu 10.04 32 bit, where I allowed "Update Manager" to install some automatic updates, which unfortunately destroyed my...
  11. Replies
    12
    Views
    2,718

    [ubuntu] Re: flv wont work in Firefox

    Awesome. :D
    That fixed the problem.

    Thanks a ton!
  12. Replies
    12
    Views
    2,718

    [ubuntu] Re: flv wont work in Firefox

    No replies?? :(
  13. Replies
    12
    Views
    2,718

    [ubuntu] Re: flv wont work in Firefox

    I am having trouble watching .flv videos in Firefox too.
    I followed the advice in this thread, as well as the advice in this other thread, but it didn't fix my issue. I still can't watch .flv...
  14. [SOLVED] Re: Problem installing latest version of libqtcore4

    Ok, nevermind, I guess.
    I finally broke down and allowed Synaptic to uninstall all of the applications that depended on the "libqtcore4" module, after first writing the names of the packages down....
  15. [SOLVED] Re: Problem installing latest version of libqtcore4

    What is "Remastersys backup"??
  16. [SOLVED] Problem installing latest version of libqtcore4

    Hello.
    Ok, so first off, I was trying to get CoolReader3 installed and working, but kept getting complaints about a dependency (i.e. libqtcore4) package version not being >= the version the package...
  17. Replies
    6
    Views
    377

    [ubuntu] Re: Failed to fetch...404 not found

    Well, I think it has moved, because on closer examination of my terminal output, it seems there are other subdomains of ubuntu.com which is producing the 404 Not Found error as well as us.archive,...
  18. Replies
    6
    Views
    377

    [ubuntu] Re: Failed to fetch...404 not found

    Ok, so is that the complete sources.list which I'm supposed to replace the current content with, or do I just add that code to the end of my sources.list?

    Thanks for the help.
  19. Replies
    6
    Views
    377

    [ubuntu] Re: Failed to fetch...404 not found

    Well, I'm planning to upgrade it to the latest version of Ubuntu as soon as I resize the partition its on, since I don't have enough free space on the partition right now to upgrade it. Incidentally,...
  20. Replies
    6
    Views
    377

    [ubuntu] Failed to fetch...404 not found

    Hello,
    I am having trouble installing various packages in Ubuntu 9.10. The error I keep getting says something like:


    with maybe a few differences in the URL with each different one. But each...
  21. Replies
    2
    Views
    884

    [ubuntu] Re: Problem installing CoolReader

    Thanks. I did that, and here is the output:




    Because I had some trouble getting some hardware of my laptop to work in ubuntu, but I finally managed to, and I'm a little worried if I update,...
  22. Replies
    2
    Views
    884

    [ubuntu] Problem installing CoolReader

    Hello.
    I recently downloaded the amd64 Ubuntu .deb version of CoolReader 3, however I have been unable to install it. When I double-click it, and open up the Package Installer, it says:


    and the...
  23. [ubuntu] CD-ROM drive issues - Dell Studio 1535 laptop

    Hello,
    I am having serious issues with my CR-ROM on Ubuntu.
    Today, I was trying to watch a dvd movie. After inserting the disk, and playing the movie for a couple of minutes in VLC, it suddenly...
  24. Replies
    9
    Views
    500

    [SOLVED] Re: Argument bug in xterm

    Thanks guys (especially Gmargo).
    I passed the issue along to the Code::Blocks devs, and they looked into it, and gave me a workaround until they get the bug fixed:

    Surround the arguments with...
  25. Replies
    9
    Views
    500

    [SOLVED] Re: Argument bug in xterm

    Its definitely not my program, as I passed the same arguments to my program, when I ran it through the Gnome-Terminal, like already mentioned, in which case it ran fine and completed successfully....
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4