Search:

User: Dearhell; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] High packet losses (network wrong functioning)

    Started by Dearhell, May 10th, 2012 08:33 AM
    network 11.10, packet loss
    • Replies: 2
    • Views: 473
    Last Post: June 20th, 2012 04:20 PM
    by acmeinc  Go to last post
  2. [ubuntu] ATI Catalyst doesn't retain changes after reboot when setting extended display

    Started by Dearhell, March 24th, 2012 12:32 PM
    amdcccle, catalyst, dual display, fglrx
    • Replies: 1
    • Views: 523
    Last Post: March 24th, 2012 05:08 PM
    by Dearhell  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] Problem using files with Zen Mosaic

    Started by Dearhell, February 26th, 2012 11:00 PM
    copy files, creative, mount, mp3, zen mosaic
    • Replies: 1
    • Views: 505
    Last Post: March 4th, 2012 01:37 AM
    by Dearhell  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  4. [ubuntu] Mouse doesn't work after installation

    Started by Dearhell, January 28th, 2012 10:16 AM
    ps2 mouse
    • Replies: 0
    • Views: 147
    Last Post: January 28th, 2012 10:16 AM
    by Dearhell  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] No grub after Ubuntu 11.10 installation

    Started by Dearhell, January 12th, 2012 08:43 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,024
    Last Post: January 14th, 2012 07:23 PM
    by matza55  Go to last post
    • Replies: 6
    • Views: 4,798
    Last Post: December 10th, 2010 01:50 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  6. [ubuntu] Realtek RTL8187 not working after upgrade

    Started by Dearhell, April 30th, 2010 06:54 PM
    2 Pages
    1 2
    network, realtek 8187, rtl8187, wifi, wireless
    • Replies: 16
    • Views: 6,439
    Last Post: June 5th, 2010 06:04 PM
    by Tempster  Go to last post
  7. [ubuntu] Suggestion for using MCE Remote on Ubuntu

    Started by Dearhell, November 29th, 2009 02:10 PM
    • Replies: 2
    • Views: 3,135
    Last Post: November 29th, 2009 06:38 PM
    by Dearhell  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  8. [ubuntu] Graphic card x300 doesn't work on ubuntu 9.04?

    Started by Dearhell, August 30th, 2009 06:51 PM
    ati, dell, inspiron 9300, x300
    • Replies: 0
    • Views: 535
    Last Post: August 30th, 2009 06:51 PM
    by Dearhell  Go to last post
  9. [ubuntu] Desktop can't be seen on Dell Laptop

    Started by Dearhell, April 26th, 2009 02:32 PM
    • Replies: 2
    • Views: 633
    Last Post: April 26th, 2009 03:24 PM
    by Dearhell  Go to last post
  10. installing steam with wine: no letters

    Started by Dearhell, July 6th, 2007 12:34 PM
    • Replies: 6
    • Views: 2,957
    Last Post: August 12th, 2007 02:32 PM
    by weblordpepe  Go to last post

    Forum:
    Wine

  11. emacs lines display

    Started by Dearhell, January 23rd, 2006 11:34 PM
    • Replies: 1
    • Views: 250
    Last Post: January 24th, 2006 03:30 AM
    by toojays  Go to last post
Results 1 to 12 of 13