Search:

Type: Posts; User: thestenz; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    429

    [SOLVED] Re: HD w/Grub dead...Ubuntu HD fine.

    Zvacet,
    Thank you! As I first looked at all the information I didn't think I was going to be able to fix it, but I got through it and my machine boots again!
    Cheers!
    Stenz
  2. Replies
    3
    Views
    429

    [SOLVED] HD w/Grub dead...Ubuntu HD fine.

    Hello.
    I am running a desktop that had an IDE drive which had Grub (and Windoze) on it that died, the machine also has a SATA drive that has Ubuntu 8.10 on it which is still intact, but I don't know...
  3. Replies
    7
    Views
    1,882

    [ubuntu] Re: GeForce Ti 4200

    Hello Nick and all. As I said above I got fustrated and formatted the machine.

    The result of the grep was 01:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation NV28 [GeForce4 Ti 4200 AGP...
  4. Replies
    7
    Views
    1,882

    [ubuntu] Re: GeForce Ti 4200

    Thanks Nick. I'd like to say things worked out well. Your post gave me a ray of hope. But the package would get an error at 100% and say a module could not be made. I meant to port the result of the...
  5. Replies
    7
    Views
    1,882

    [ubuntu] Re: GeForce Ti 4200

    If it helps (and my bet it won't), I am using an old Dell (I hate Dell but it was free) Optiplex GX260. The is built in video, but all video seems to be coming through the GeForce card. The...
  6. Replies
    7
    Views
    1,882

    [ubuntu] GeForce Ti 4200

    Hi. I am trying to use a GeForce Ti 4200 (128 mb) video card with Ubuntu 8.04. I want use the TV and acceleration so I am trying to use the Nvidia drivers. I have tired all three versions (new,...
Results 1 to 6 of 6