Search:

Type: Posts; User: aiden707; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    641

    [ubuntu] Re: webcam problems

    thanks

    papibe for trying to help. i have formated system and done clean install ( took me a few days to work out how to do that), and now c910 webcam works perfect as does k400 keybord. I still...
  2. Replies
    8
    Views
    641

    [ubuntu] Re: webcam problems

    thanks, but i need to get the keybord working again first (using old keybord at mo). When i disabled the keybord in solaar, i cant get it back working.I have reinstalled ubuntu so is a clean system...
  3. Replies
    8
    Views
    641

    [ubuntu] Re: webcam problems

    i installed solaar, i have a logitech wireless keybord which i disabled to see if it make a difference. Now i cant get that to work or show in solaar ( and webcam still not working)
    help
  4. Replies
    8
    Views
    641

    [ubuntu] Re: webcam problems

    thanks, i will read link
  5. Replies
    8
    Views
    641

    [ubuntu] Re: webcam problems

    ):p
  6. Replies
    8
    Views
    641

    [ubuntu] webcam problems

    Hi
    i have got a logitech c910 webcam, it works with guvcam . But skype and cheese dont work both have black screens, please can someone help.
    In a terminal i typed - sudo lsusb
    and this was the...
  7. [ubuntu] help with graphics problem Acer aspire one za3 using 12.04LTS

    Hi
    i have a problem after installing 12.04 on my aspire one netbook . after booting the screen goes black. i have followed these instructions which work, but not fully

    Re: Acer Aspire One -...
  8. [ubuntu] Re: Acer Aspire One - Screen goes black after install.

    Hi i have followed all the instructions from prince of death, but even after saving in gedit when i reboot it is still the black screen that needs comand sudo service lightdm restsart.
    any ideas to...
  9. Replies
    1
    Views
    539

    [ubuntu] Re: Problem using PAYE tools

    Just to update, i have installed adobe acrobat reader 9 from a .bin file.
    So the problem is from the new ubuntu 11.10 i think
  10. Replies
    1
    Views
    539

    [ubuntu] Problem using PAYE tools

    Hi Everyone,
    I have just upgraded from ubuntu 10.04 to 11.10 and i use basic PAYE tools which used to fully work but now it all works untill i view p11 summary.
    ( can download from here...
  11. [ubuntu] Re: hmrc cd 2010 not visable after install on ubuntu 10.04

    Just managed to launch program by open cd file was trying interface file in the hmrc folder. Still would be nice to understand why the program didnt install a shortcut icon on my desktop
  12. [ubuntu] Re: hmrc cd 2010 not visable after install on ubuntu 10.04

    just found the hmrc folder in home folder , i lanched it from there but says it is not installed properly, do i need to go back to using ubuntu 8.04?
  13. [ubuntu] hmrc cd 2010 not visable after install on ubuntu 10.04

    Hi
    i have just done a fresh install of ubuntu 10.04, i was using ubuntu 8.04 before and installed hmrc cd 2010 and it was working. But now in ubuntu 10.04 it installed properly from the cd, but is...
  14. [ubuntu] Re: cant log in cos keyboard and mose stop working

    just reinstalled ubuntu using different copy of ubuntu now works fine
  15. [ubuntu] Re: cant log in cos keyboard and mose stop working

    tried those comands but no luck, still cant log in or move mouse at login , but can use key board in recovery mode. have tried diffferent keyboard but same problem
    any other ideas?
  16. [ubuntu] cant log in cos keyboard and mose stop working

    just installed ubuntu on a acer aspire 5310 laptop installed on seperate partion and have vista on other partion. after grub loader when on ubuntu side keyboard and mouse wont work so i cant log...
  17. [ubuntu] dual boot keyboard stops working for login

    hi just installed ubuntu on acer aspire 5310 laptop, dual boot so vista on seperate partion which works fine. installed ubuntu with no problem but after choseing to load ubuntu in grub loader...
  18. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    will remeber that thanks
  19. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    ok found out where media/data is mounted took a while still getting used to linux way. thanks a lot for your help
    aiden
  20. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    ok sorry didnt read all your instructions at first have done all and rebooted in terminal got this :
    a@ubuntuX:~$ df -h
    Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
    /dev/sda1 ...
  21. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    sorry been stareing at screen for too long missed your last set of instructions have done now and looked like this :
    @ubuntuX:~$ df -h
    Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on...
  22. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    ok in gedit /etc/fstab put your line :
    /dev/sdb1 /media/Data ntfs-3g defaults,locale=en_US.UTF-8 0 0

    then in the terminal typed :
    sudo mount -a
    which worked cos i didnt get an error...
  23. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    ok i have used gparted to make the partion in ntfs(and it worked as it shows up in mount manager) so in gedit /etc/fstab i put this line:
    /dev/sdb1 /media/Data /ntfs defaults...
  24. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    ok thanks will do that but with gparted can i format in ntfs? cos would prefer so my windows pc can then also use it.
  25. [xubuntu] Re: slave hard drive not wanting to be mounted please help

    ok
    sudo fdisk -l gets this:
    @ubuntuX:~$ sudo fdisk -l

    Disk /dev/sda: 20.4 GB, 20491075584 bytes
    255 heads, 63 sectors/track, 2491 cylinders
    Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2