Search:

Type: Posts; User: virx; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    310
    Views
    133,294

    [ubuntu] Re: Asus Zenbook Prime UX31A and UX32VD

    thx ohyran,
    My BIOS is also
    Version 212
    VBIOS Version 2137.I14UX3.006
    EC Version 204U140001

    I am going to let the notebook be used for few days, then try instructions from that article.
  2. Replies
    310
    Views
    133,294

    [ubuntu] Re: Asus Zenbook Prime UX31A and UX32VD

    Now I have read all 26 pages of this topic and people seemed to be able to dual-boot windows and ubuntu with UEFI on 12.04 or 12.10 beta.

    If I install windows first then ubuntu 12.10 installer...
  3. Replies
    2
    Views
    866

    Re: GLXBadDrawable error on 12.10

    Sirs, did you get is solved?
    I have nvidia GTX 460 card and drivers 310.14
    wine-1.5.17
  4. Replies
    310
    Views
    133,294

    [ubuntu] Re: Asus Zenbook Prime UX31A and UX32VD

    I am trying to make my zenbook to dualboot win7+ubuntu 12.10. Win7 is installed but ubuntu installer cannot detect it. Also looks like installer DVD does not boot in UEFI mode (message: Secure boot...
  5. Replies
    1
    Views
    1,529

    [SOLVED] Re: no sound in wine under different user

    Just in case somebody with the same problem, then solution came from SoundTroubleshootingProcedure Step 10
    When I added my gaming account into group "audio", logged out and in, sound worked as...
  6. Replies
    1
    Views
    1,529

    [SOLVED] no sound in wine under different user

    Dear Ubuntu users,

    Since some windows games need modification for playing under wine I do not trust them. I run all games as different user using program SUX for X redirection.

    When I log into...
  7. Replies
    6
    Views
    1,438

    [mythbuntu] Re: No Sound on TV Card (Cinergy 250 USB)

    Did you got it solved?
  8. Replies
    4
    Views
    476

    [ubuntu] Re: Gtk theme and icons revert on first login

    Thanks, but it does not help. I tried with 60 seconds theme went even worse looking.

    The problem does not happen everytime. I guess I will be patient and help it will not happen in the next...
  9. [all variants] Re: How to change Pidgin default spellcheck language?

    Just in case somebody finds himself with the same problem, then solution was (on estonian) example:

    update-locale LANG=et_EE.UTF-8 LC_MESSAGES=POSIX
    You want also to install spelling package...
  10. Replies
    4
    Views
    476

    [ubuntu] Re: Gtk theme and icons revert on first login

    Did you got it resolved?
    I have the same problem on newest Ubuntu 64-bit.
  11. [ubuntu] Re: Mouse and/or keyboard stops responding in Ubuntu 11.10

    In my Desktop there is no such an option, but the problem seems to be dissapeared mysteriously like it appeared. Probably it was some update...
  12. [ubuntu] Re: Mouse and/or keyboard stops responding in Ubuntu 11.10

    I have the some problem for about a week or so. It must be some update that has messed up something or ... something else :P

    Today I noticed, that it worked, but when I started pidgin and on the...
  13. [all variants] Re: How to change Pidgin default spellcheck language?

    I have the same problem ... did you find a solution for it? It must be something similar, when you want to make the first day of week to be Monday. Too bad that Ubuntu does not make those settings by...
  14. Replies
    1
    Views
    294

    [ubuntu] Re: Mouse buttons occupied by one application

    Could it be something related to evdev module unloading?

    Here is ending of Xorg.log while everything is OK

    (II) config/hal: Adding input device Logitech USB RECEIVER
    (**) Logitech USB...
  15. Replies
    1
    Views
    294

    [ubuntu] Mouse buttons occupied by one application

    Hello all

    I am using Ubuntu 9.10 and have a problem with Logitech LX9 wireless mouse. After powering on computer in few minutes I am able to use mousebuttons on only one application (Firefox or...
  16. Re: VMWare Host, kernel 2.6.31, keyboard/mouse issues

    Same Here At Karmic (2.6.31-9-generic) with Vmware Player 2.5.3 @ Logitech wireless mouse.
  17. Replies
    16
    Views
    4,079

    Re: Pulseaudio applet restarting and CPU hog

    Same here:

    $ tail /var/log/syslog
    Sep 5 12:30:17 kast pulseaudio[4363]: module-alsa-card.c: Failed to find a working profile.
    Sep 5 12:30:17 kast pulseaudio[4363]: module.c: Failed to load ...
  18. Replies
    0
    Views
    922

    [ubuntu] Gnome timer-applet no alarm sound

    In Jaunty does it make sound for you if time is up? In previous Ubuntu version it worked.

    Version: 2.0.1-4
  19. Replies
    8
    Views
    961

    [gnome] Re: click on windows content to focus issue

    I must also say that it is hard find real cause of the problem, since it is hard make the focus issue reappear.

    pire1024, interesting theory, but what if I do not use desktop effects and have...
  20. [ubuntu] Re: Updated Open Office from 2.4 to 3.0 but 2.4 remains?

    Could it be that package debian-menues or something like this is missing? It adds new OO3 to the menu.

    Do you want to remove 2.4?
  21. Replies
    4
    Views
    461

    [all variants] Re: Benchmarking software

    For CPU burn-in tests I have used Super-Pi
    ftp://pi.super-computing.org/Linux/super_pi.tar.gz
  22. Replies
    0
    Views
    224

    [xubuntu] Trash location + Listen

    I did a quick search on this and did not notice similar problem.

    The thing is that on Xubuntu Trash location is:
    ~/.local/share/Trash/files/

    Listen (probably some other Linux programs too)...
  23. Replies
    23,055
    Views
    7,569,440

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    I wasn't able to get offset working correctly, but goto works fine. Thanks.
  24. Replies
    23,055
    Views
    7,569,440

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Do you know how to get processes aligned straight? I mean if process names are with different length, then PID, CPU, MEM values are not in row:
    ...
  25. Replies
    11
    Views
    7,363

    [xubuntu] Re: xfce4-terminal copy-paste problem

    I changed lines to
    AccelCopy=<Control><Shift>c
    AccelPaste=<Control><Shift>v
    restarted terminal - no help.

    EDIT:

    After logging out and in it works now as expected. Thanks.
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2