Search:

User: Toriam; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] HP m1212nf not recognized in win and lin

    Started by Toriam, October 7th, 2013 05:27 AM
    • Replies: 0
    • Views: 305
    Last Post: October 7th, 2013 05:27 AM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [xubuntu] 13.4 and flash in Firefox

    Started by Toriam, May 7th, 2013 03:16 AM
    firefox, flash video, upgrade
    • Replies: 0
    • Views: 626
    Last Post: May 7th, 2013 03:16 AM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [xubuntu] Firefox Sync problems

    Started by Toriam, February 14th, 2013 08:00 AM
    firefox, sync
    • Replies: 1
    • Views: 2,130
    Last Post: February 14th, 2013 08:10 AM
    by bronzehedwick  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [xubuntu] Dock shortcuts

    Started by Toriam, August 8th, 2012 05:13 PM
    dock, xfce-panel 5 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 982
    Last Post: August 11th, 2012 11:44 PM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [xubuntu] Lost folder on External hard drive

    Started by Toriam, July 15th, 2012 01:05 AM
    exter nal hard drive, lost, recovery
    • Replies: 1
    • Views: 303
    Last Post: July 15th, 2012 01:08 AM
    by Sealbhach  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [xubuntu] Crash report at every boot and .xo-lock

    Started by Toriam, July 13th, 2012 05:21 PM
    crash report after login, xo lock
    • Replies: 1
    • Views: 434
    Last Post: July 15th, 2012 12:53 AM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [xubuntu] Crash Report at every boot

    Started by Toriam, July 11th, 2012 02:57 AM
    crash report, startup
    • Replies: 3
    • Views: 2,051
    Last Post: July 12th, 2012 04:36 AM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] xubuntu 12.04 won't let me log in

    Started by Toriam, July 9th, 2012 07:36 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 2,662
    Last Post: July 11th, 2012 10:08 PM
    by rukiaEnix  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] Folder on external HDD won't open

    Started by Toriam, February 28th, 2012 06:47 PM
    • Replies: 1
    • Views: 198
    Last Post: February 28th, 2012 08:02 PM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [xubuntu] Cheese video slow and jerky

    Started by Toriam, September 13th, 2010 09:57 PM
    acer aspire one, cheese, webcam
    • Replies: 2
    • Views: 2,020
    Last Post: February 5th, 2011 02:11 AM
    by williamts99  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  11. [all variants] Upgrade/Clean Install of lucid goes well, then won't boot on restart

    Started by Toriam, July 17th, 2010 12:31 AM
    install, lucid, m210, upgrade
    • Replies: 5
    • Views: 814
    Last Post: July 20th, 2010 09:39 AM
    by colinpat  Go to last post
  12. [SOLVED] Connecting via USB to my LG shine

    Started by Toriam, July 9th, 2009 11:23 PM
    • Replies: 5
    • Views: 868
    Last Post: May 27th, 2010 09:21 PM
    by dowcet  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [xubuntu] Turtle Beach USB Audio (C-media) doesn't work

    Started by Toriam, April 26th, 2010 09:42 PM
    external soundcard, turtle beach audio, usb sound
    • Replies: 3
    • Views: 1,030
    Last Post: May 4th, 2010 05:21 AM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [xubuntu] Wireless shuts down occasionally

    Started by Toriam, April 23rd, 2010 05:21 AM
    • Replies: 1
    • Views: 336
    Last Post: April 23rd, 2010 09:01 AM
    by bobyy  Go to last post
  15. [xubuntu] Formatting removable media

    Started by Toriam, July 4th, 2009 02:18 AM
    2 Pages
    1 2
    gparted, reformat, sd card, sd card trouble, usb drive
    • Replies: 12
    • Views: 1,489
    Last Post: July 15th, 2009 10:27 PM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. My Aspire One experience...

    Started by Toriam, June 15th, 2009 10:22 PM
    aspire one, ram, video
    • Replies: 0
    • Views: 385
    Last Post: June 15th, 2009 10:22 PM
    by Toriam  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. [ubuntu] Netgear WNR834B v2 not recognised on 8.10

    Started by Toriam, May 22nd, 2009 12:51 AM
    netgear wnr834b v2
    • Replies: 1
    • Views: 370
    Last Post: May 25th, 2009 04:21 PM
    by Toriam  Go to last post
  18. [ubuntu] cdrom making me feel like a dope

    Started by Toriam, November 27th, 2008 12:02 AM
    • Replies: 7
    • Views: 383
    Last Post: November 30th, 2008 12:45 PM
    by editrix  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [SOLVED] No sound in 8.10

    Started by Toriam, November 20th, 2008 04:44 PM
    alsa, audio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 472
    Last Post: November 30th, 2008 03:00 AM
    by ravalox  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 19 of 19