Search:

Type: Posts; User: xmagixx; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    242

    [ubuntu] 11.10 no sound in other OS

    I'm running a dual-boot machine with Win7 Ultimate 64bit and Ubuntu 11.10 32bit, both kept up-to-date. Now the weird problem is that I don't get any sound at all except in Ubuntu. Everything works...
  2. Replies
    3
    Views
    292

    [ubuntu] Re: 11.04 killed sound for other OSes?

    Bump ! still got the problem
    could still need some help
  3. [ubuntu] network card doesnt work after installed ubuntu 10.04

    Hello guys and girls
    here's the thing : My Onbod netcard wont get that it has a cable in it
    i mean it wont work at all. and after i installed it now wont work in windows either :(

    here's some...
  4. Replies
    3
    Views
    292

    [ubuntu] Re: 11.04 killed sound for other OSes?

    i have the same problem, no sound in other OS then ubuntu
    and can't use the fix because there is no alsa-utils in /etc/init.d/ strangely enough

    BUMP

    anyone here that can help ?
  5. Replies
    4
    Views
    457

    [SOLVED] Re: Converter from rm to mp3 ...

    meaby soundconverter can do it ?

    sudo apt-get install soundconverter
  6. Replies
    3
    Views
    1,115

    [ubuntu] Re: use ubuntu as router + wifi spot

    route -n

    Kernel IP routing table
    Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
    82.211.225.128 0.0.0.0 255.255.255.128 U 0 0 0 eth1...
  7. Replies
    3
    Views
    1,115

    [ubuntu] use ubuntu as router + wifi spot

    hi there!
    i got this machine i wanted to use as gateway/router and wifi shareing
    i tried numerous guides i can find on this forum and by google and none of them works
    i can get so far as getting...
  8. Replies
    1
    Views
    436

    [ubuntu] 5.1 and microphone dont work

    Hi there
    i got this problem that i can't enable 5.1 and i can't get microphone to work
    i know the onbord has 5.1 and working mic input from windows but i wanner use ubuntu more and more and i...
  9. Replies
    0
    Views
    365

    [ubuntu] Ubuntu diskless help

    Hello all
    well i would like to have this kinda system at home
    where the client boots of the server and uses the clients hardware
    i followed this guide...
  10. Replies
    29
    Views
    3,696

    [ubuntu] Re: Dyndns.org domain nees to go to localhost

    erhm as someone wrote "disable NAT"
    dont have to that. just forward port 80 from router to the computer ip that runs the service.
    and if your useing ddclient to autoupdate the ip at dyndns.org...
  11. Replies
    2
    Views
    311

    [ubuntu] Re: Harddisk error when booting?

    what i dont understand is that in the kern.log it says ata3
    i got 3 hdd
    so aint ata1 ata2 ata3 the hdd ? so that would mean ata3 is the new one right ?
    ...
  12. Replies
    2
    Views
    311

    [ubuntu] Harddisk error when booting?

    i have begon to get this message when i boot
    just pluged in a new hdd then it started
    http://pastebin.com/m5fec4ba4
    what is it and what can i do to remove this error
    it's on a ubuntu-server 8.4...
  13. Replies
    31
    Views
    6,595

    [ubuntu] Re: Help with dyndns + ddclient + webmin setup

    erhm you do execute the service when you load a new config right ?
    sudo /etc/init.d/ddclient restart

    the dyndns should point to your ip nothing more
    then your router should forward the port 80...
  14. Replies
    31
    Views
    6,595

    [ubuntu] Re: Help with dyndns + ddclient + webmin setup

    # Configuration file for ddclient generated by debconf
    #
    # /etc/ddclient.conf

    pid=/var/run/ddclient.pid
    protocol=dyndns2
    use=web, web=checkip.dyndns.org/
    server=members.dyndns.org...
  15. [all variants] Re: I changed motherboard and networking no longer works [Marvel Yukon 8056]

    you could try see if ubuntu havent allrdy found it but it's turned off
    try
    sudo ifconfig
    look on what devices that are up. probely your old one is up
    then try
    sudo ifconfig -a
    this will show...
  16. Replies
    1
    Views
    377

    Re: Having a small problem with Warcraft 3

    you could try download envyNG and install prober drivers with ease


    sudo apt-get install envyng

    then run

    envyng
  17. Replies
    47
    Views
    9,524

    Re: Games that run better in WINE than Windows

    punk buster still dont work. and it's only the marginal of people that can get half of those games to work under wine.
    it's true though that the wine registry can be tweaked for good perfermence....
  18. Replies
    4
    Views
    584

    [ubuntu] Re: Nvidia Graphics Problem

    get the lastest drivers and give it a try
    sudo apt-get install envyng

    then in applications -> system tool -> envyng

    or start it from terminal
    envyng
  19. Replies
    4
    Views
    540

    [ubuntu] Re: Surround 5.1 help

    anyone know ?
    i think that in the alsa configuration i should swap the channels output
    or in the gnome-alsamixer perhaps so the channels are what they say they are
    but dont know how it can be...
  20. Replies
    4
    Views
    540

    [ubuntu] Re: Surround 5.1 help

    shameless bump


    aplay -l
    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    card 0: NVidia [HDA NVidia], device 0: ALC883 Analog [ALC883 Analog]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0: subdevice #0
    card...
  21. Replies
    4
    Views
    540

    [ubuntu] Re: Surround 5.1 help

    please do tell if you need any other information
    rather new to GNU/Linux, so any help would be appreciated

    from lspci

    00:06.1 Audio device: nVidia Corporation MCP55 High Definition Audio (rev...
  22. Replies
    4
    Views
    540

    [ubuntu] Surround 5.1 help

    hej
    my surround is not playing to the right channels
    allthough when i go to gnome mixer it's the right channel i adjust
    the speaker-test also plays to the wrong channels

    speaker-test 1.0.15
    ...
  23. Replies
    0
    Views
    714

    [ubuntu] samsung 940bw + nvidia problem

    Hello
    i have these 2
    well i wanted to have a highere refreash rate
    when i use


    sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.custom
    md5sum /etc/X11/xorg.conf |sudo tee...
Results 1 to 23 of 23