Search:

Type: Posts; User: kalyp; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: matlab fonts

    by kalyp
    Replies
    7
    Views
    4,847

    [SOLVED] Re: matlab fonts

    This totally solved the problem (that I still had) for me. Thanks a bunch!!!
  2. Thread: matlab fonts

    by kalyp
    Replies
    7
    Views
    4,847

    [SOLVED] Re: matlab fonts

    Awesome, I'm glad you got it to work!

    Did you manage to install a truetype helvetica? that's the one I was after... Thanks!
  3. Thread: matlab fonts

    by kalyp
    Replies
    7
    Views
    4,847

    [SOLVED] Re: matlab fonts

    I actually ended up asking the Matlab support - they were very good about it (I didn't actually believe they could solve that but they did!). Basically there was no truetype fonts in my path for...
  4. Thread: matlab fonts

    by kalyp
    Replies
    7
    Views
    4,847

    [SOLVED] matlab fonts

    Hello,

    I know that lots of people have posted about the problem with font sizes in matlab and how to solve it by installing xfonts-100dpi and xfonts-75dpi (e.g. this thread). Which worked for me. ...
  5. Replies
    12
    Views
    7,252

    [ubuntu] Re: Matlab 2012 Java Problem

    Nevermind. I hadn't installed matlab in a while and when I saw an "install" file thought I had to run it.
    In my case, I just need to run bin/matlab and it works, no need for that install file...
  6. Replies
    12
    Views
    7,252

    [ubuntu] Re: Matlab 2012 Java Problem

    Hello,

    Same problem as SAAlqallaf with the same error. Anybody found the solution? Both sudo and gksudo give the same error unfortunately...
    Thanks!
  7. [SOLVED] Re: CIFS, autofs - doesn't work on 12.04, but worked on 10.04!

    OK now I feel pretty silly because it just got working again, and I have no idea how. The only thing that I changed in the last hour is starting Ubuntu One (where my configuration files are) but I...
  8. [SOLVED] Re: CIFS, autofs - doesn't work on 12.04, but worked on 10.04!

    It is the same problem as uusrs, who started this thread. And probably same as quirino77 as well. In particular his
    "However, when I run
    sudo service autofs start
    I see autofs start/running,...
  9. [SOLVED] Re: CIFS, autofs - doesn't work on 12.04, but worked on 10.04!

    I'm not sure this is the same problem? Both seem to be linked to autofs not starting (I was not aware that autofs was linked to login issues BTW? since autofs needs to be installed manually, it...
  10. [SOLVED] Re: CIFS, autofs - doesn't work on 12.04, but worked on 10.04!

    I'm having the same problem, and it really is an issue for me. Anybody figured out what was wrong and how to solve it?
    Thanks!!

    (I'll add that it did work on 12.04 as configured with successive...
  11. Replies
    78
    Views
    28,266

    [ubuntu] Re: 11.04 dual monitor - compiz? issue

    Just saw that. In case you haven't found the answer in between, it's here.
  12. Replies
    0
    Views
    344

    [ubuntu] customize indicator-applet for zimbra?

    I didn't find anything about this - is there by any chance a way to customize the indicator-applet (running natty) for zimbra as there is for thunderbird? Would make my life easier :)
    Thanks!
  13. Replies
    636
    Views
    1,170,181

    Re: HOWTO: Set up VNC server with resumable sessions

    oh wouah!! it works!! this is simply awesome. Not need to go through the un-encryption process anymore :)
    Thank you so much!
  14. Replies
    636
    Views
    1,170,181

    Re: HOWTO: Set up VNC server with resumable sessions

    Yep that's what I figured out in between (forgot I had posted this). It also causes my autofs to stop mounting network shares into my home directory while I'm logged out and a session is running via...
  15. Replies
    636
    Views
    1,170,181

    Re: HOWTO: Set up VNC server with resumable sessions

    Just installed vnc4server this morning and I had the same problem at first, I fixed it either by disabling ipv6 (cf above) or by commenting the last 4 lines in .vnc/xstartup (cf...
  16. [ubuntu] Re: Unable to mount location: Failed to retrieve share list from server

    I'm sorry, I don't agree with that. This trick solved a problem for me (cf this thread) and winbind is also recommended in the best samba tutorial I've found (here, even though the "wins" is in a...
  17. [ubuntu] Re: Autofs no longer working, need help finding source of problem and fix.

    I have it working better. Mounting it as root but at least I can see and browse and the question marks don't appear anymore. I think what fixed it is the part about/etc/nsswitch.conf and winbind in...
  18. [ubuntu] Re: Autofs no longer working, need help finding source of problem and fix.

    I'm having the same problem. Did you figure out the solution? Thanks in advance!!
  19. Replies
    3
    Views
    1,391

    [ubuntu] Re: Ubuntu does not recognize Audio CD

    I have the same problem. But don't use serpentine so I'd rather have another solution... Anybody ran into that, and has a solution? thanks!
  20. Replies
    8
    Views
    2,663

    [SOLVED] Re: Update Manager Error on Natty

    That solves it for now, but if you're having the same thing as me, you'll still have

    W: GPG error: http://ppa.launchpad.net natty Release: The following signatures couldn't be verified because...
  21. Thread: 11.04 freeze

    by kalyp
    Replies
    126
    Views
    27,422

    [ubuntu] Re: 11.04 freeze

    I don't know if people trying to fix this are reading this post, but just to confirm that only the screen freezes, not the computer. Not only can I see & move the mouse but also the music that was...
  22. [ubuntu] Re: PDF email attachments appear corrupted to correspondents

    Same problem here. If I read the pdf from my webmail client it's fine, from thunderbird (IMAP) it's corrupted (whether I save it first or try to open it directly). And fwding the email to someone...
  23. Replies
    2
    Views
    331

    [ubuntu] Re: I have made a STUPID mistake... :\

    I'm having that exact same problem right now and from what I'm seeing on the forum so far it's a permission problem. In my case, I did a clean install (user 1000) while I'm user 929 in my home...
  24. Replies
    520
    Views
    795,305

    Re: HOWTO: NFS Server/Client

    That's exactly what I wanted to do but couldn't figure out how.
    I'm already part of gid 20 (dialout) but can't find the way to mount the server with gid 20 instead of 1000. Adding "gid=20" to my...
  25. Replies
    520
    Views
    795,305

    Re: HOWTO: NFS Server/Client

    Hello,

    I'm having a problem that maybe cannot be solved, but I thought I'd ask in case... (sorry if the solution is somewhere along this thread, I haven't been able to find it).
    I mount NFS...
Results 1 to 25 of 69
Page 1 of 3 1 2 3