Search:

Type: Posts; User: dphirschler; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    7,292

    [ubuntu] Re: Ctrl key always pressed

    Sure if this will help, but I solved my own CTRL key stuck issue just now. My system is an Aopen Minipc. The keyboard and mouse must be USB. So I have a Microsoft wireless mouse plugged into USB,...
  2. Replies
    6
    Views
    482

    [ubuntu] Re: What's wrong with my script?

    ???
  3. Replies
    6
    Views
    482

    [ubuntu] Re: What's wrong with my script?

    I still get the same error with this statement. There's got to be something wrong with my 'if' statements.


    Darryl
  4. Replies
    6
    Views
    482

    [ubuntu] What's wrong with my script?

    I made a script which is supposed to end process for XBMC and/or MythTV. The XBMC one works, but not the MythTV one. When I run the script I get this message.

    "Stopping processes:...
  5. Replies
    25
    Views
    49,058

    [ubuntu] Re: Samba no longer follows symbolic links

    This isn't working for me. My server is Ubuntu 8.10. It has two hdds, each 500GB like so:

    /mnt/store <--- first hdd mounted in fstab
    /mnt/store2 <--- second hdd mounted in...
  6. Replies
    12
    Views
    3,905

    [SOLVED] Re: SDLMAME Freezes on exit

    This worked for me. Thanks. Sound is still a little crackly, but not too bad.


    Darryl
  7. [SOLVED] Re: lirc mce remote - starting applications

    No replies in over two months? Surely somebody knows how to do this. I'd certainly be interested in a solution.


    Darryl
  8. Re: Mediashout alternative project, developers needed!!!

    Videos are actually pleasing. Our church uses them in a variety of ways, sometimes behind the lyrics on screen, other times a completely separate video to be played sometime during the program. I...
  9. Replies
    1
    Views
    356

    [ubuntu_studio] Re: MythTV shared directory location(s)?

    I don't think it's as easy as a config file. But I think the setting you are looking for is accessible through the MythTV frontend (Utilities/Setup > Setup > Media Settings > Videos Settings >...
  10. Replies
    0
    Views
    244

    [ubuntu] MythTV running, but I can't see it

    I set up a MythTV backend server and I believe I have it all set up. I also set up a MythTV frontend client on a mini Shuttle PC which sits right next to the TV set in the living room. I've...
  11. Replies
    11
    Views
    8,473

    Re: GMAMEUI ubuntu package

    Anyone care to build a deb for 9.04?


    Darryl
  12. Re: HOWTO: Send and Receive Hotmail through Evolution

    OK, I think I have some answers. It turns out my ISP, Bellsouth.net (which is now att.net) is blocking port 25 which is what Hotmail wants to use. They have a fix on their website which basically...
  13. Re: HOWTO: Send and Receive Hotmail through Evolution

    OK, I think I have some answers. It turns out my ISP, Bellsouth.net (which is now att.net) is blocking port 25 which is what Hotmail wants to use. They have a fix on their website which basically...
  14. Re: HOWTO: Send and Receive Hotmail through Evolution

    Well it appears to work fine, but at closer inspection I can only receive hotmail. I still cannot send. I've checked and rechecked my settings and I can't think of what I might have missed. I am...
  15. [ubuntu] Re: Evolution - Default storage for exchange emails

    Realizing this message is late and probably not the best way to do it, here is how I accomplished moving my email storage.

    1) I first copied the /home/user/.evolution folder to my large hdd...
  16. Re: HOWTO: Send and Receive Hotmail through Evolution

    I had the above error until I corrected my username to xxxxxxxxxxx@hotmail.com (note, I had to add the '@hotmail.com' part). Hell yeah! Hotmail in Linux, baby!


    Darryl
  17. Replies
    5
    Views
    384

    [ubuntu] Re: I have to hit enter during boot. Why?

    OK, I noticed this:



    I remember seeing error code -113. But my mounts work. Woops, I just checked /mnt/thurgood and it is not there. So it is my Windows machine not being mounted. Perhaps...
  18. Replies
    5
    Views
    384

    [ubuntu] Re: I have to hit enter during boot. Why?

    OK, here goes...


    [ 0.000000] Initializing cgroup subsys cpuset
    [ 0.000000] Initializing cgroup subsys cpu
    [ 0.000000] Linux version 2.6.27-11-generic (buildd@vernadsky) (gcc version...
  19. Replies
    5
    Views
    384

    [ubuntu] I have to hit enter during boot. Why?

    My Ubuntu 8.10 machine stalls during boot. It's right after "starting network" and I think it's hanging on the fstab mounting of network drives. The thing is, if I just hit 'enter', then it...
  20. Replies
    0
    Views
    305

    [ubuntu] I have to restart network

    My MythTV box (Ubuntu 8.10) boots up with no network. I have to go into terminal and type this,


    sudo /etc/init.d/networking restart

    And then it works. It has a static IP and is wired. Any...
  21. [ubuntu] Re: Trouble mounting network shares in 8.10 (they worked in 7.10!)

    That did it. Thanks. Any idea why this step was not necessary on the 7.10 machine? Could it be because that machine has full-fledged Samba installed where this 8.10 machine only has smbfs...
  22. [ubuntu] Re: Trouble mounting network shares in 8.10 (they worked in 7.10!)

    Is it as simple as adding the following to /etc/hosts?


    192.168.1.98 server1


    Darryl
  23. [ubuntu] Re: Trouble mounting network shares in 8.10 (they worked in 7.10!)

    OK, i changed 'smb' to 'cifs' and now I get this:


    mount error: could not find target server. TCP name server1/share not found
    No ip address specified and hostname not found

    Looks like it is...
  24. [ubuntu] Re: Trouble mounting network shares in 8.10 (they worked in 7.10!)

    It prompted for a password and then gave the following message.

    mount: unknown filesystem type 'smb'

    I checked both shares and thurgood mounted, but not server1. I don't know what changed...
  25. [ubuntu] Re: Trouble mounting network shares in 8.10 (they worked in 7.10!)

    FWIW, here are the lines from fstab. This works on the 7.10 PC upstairs but not the 8.10 PC downstairs.


    /dev/sdb1 /home/darryl/Videos ext3 defaults 0 2...
Results 1 to 25 of 38
Page 1 of 2 1 2