Search:

Type: Posts; User: baruch60610; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [kubuntu] Low sound after installing Kubuntu 14.04

    I just installed Kubuntu 14.04 on my Toshiba NB505. Now the sound is very faint. When I have it turned to max, and then use VLC to go over 100%, I barely get a decent sound. Anything else, it's so...
  2. Replies
    3
    Views
    589

    [SOLVED] Re: Where are the trig declarations?

    Thanks, Steeldriver, for your tip. I just had the -lm in the wrong place. Somehow I interpreted the ld man page to mean these things needed to precede the source. It doesn't *say* that, but that's...
  3. Replies
    3
    Views
    589

    [SOLVED] Re: Where are the trig declarations?

    Steeldriver, thanks for your input. I'm almost certain I've got the -lm in the wrong place. I'll check it out when I get a chance, and post a "solved" if that's the problem.

    I wasn't clear about...
  4. Replies
    3
    Views
    589

    [SOLVED] Where are the trig declarations?

    I'm trying to write a C program containing a few trig founctions - sin, cos, nothing too serious. I #include <math.h>, I link using -lm, but I get errors like: "undefined reference to 'sin'". Sure...
  5. Replies
    2
    Views
    2,074

    [kubuntu] Re: Trouble Logging Off

    Hi; thanks for your reply.

    I haven't had time to try your suggestion. When I can, I'll let you know what happened. I hadn't even thought of that idea, but it seems like it would help track down...
  6. Replies
    2
    Views
    2,074

    [kubuntu] Trouble Logging Off

    I've got Kubuntu on a couple of ASUS netbooks. I've had different versions of Kubuntu, the most recent being 12.10. One netbook is 32 bit, the other 64 bit; the problem exists on both.

    The...
  7. [kubuntu] Sound Card "not working" - using Default

    When I boot up, I keep getting an error message telling me that my sound card isn't working, so the system is going to the Default. The exact message is:


    The audio playback device HDA Intel...
  8. Replies
    4
    Views
    710

    Re: Qt Warnings on Compile

    Thanks, pbrane, for that idea. I had already tried it (not sure why the idea occurred to me), but it didn't solve the problem.

    OTOH, I guess as long as the programs compile and run, I won't worry...
  9. Replies
    4
    Views
    710

    Re: Qt Warnings on Compile

    Thanks for your reply, Bachstelze. I guess I don't really have a choice but to ignore it, if it's a bug in GTK itself. I appreciate this info.
  10. Replies
    4
    Views
    710

    Qt Warnings on Compile

    I've been working through some tutorials on the Qt-SDK. These tutorials are the ones that came with the package. When I ran them on Oneiric, I had no problems. Now that I've upgraded to Precise, I...
  11. Replies
    2
    Views
    458

    [ubuntu_studio] Re: No Sound Since Upgrade

    No, there's not even a tiny bit of sound. Not a hum or a click or anything...

    I'm thinking of just reverting back to the old version (Oneiric), where I at least had *some* sounds... but that...
  12. Replies
    2
    Views
    458

    [ubuntu_studio] No Sound Since Upgrade

    I've got an ASUS UL80JT laptop that I had working OK with previous Ubuntu. I upgraded to Ubuntu Studio Precise, and all my sound stopped working. I can't get any sound at all out of my system.

    I...
  13. Replies
    2
    Views
    1,520

    [SOLVED] Re: qjackctl won't start up

    Hi, lykwydchykyn. Thanks for your suggestion. Unfortunately, I already removed PulseAudio, so that wasn't the problem - or at least, it wasn't a conflict with jack.

    But I am going to go through...
  14. Replies
    2
    Views
    1,520

    [SOLVED] qjackctl won't start up

    I'm trying to get Rosegarden working. It requires jack. When I try to run qjackctl, I am told it can't start (see message listing below).

    I'm using an ASUS UL80JT laptop and running Kubuntu. ...
  15. Replies
    0
    Views
    393

    [SOLVED] Uploading Music to Creative Devices

    I have a few MP3 players by Creative - a Zen Vision, a Zen X-Fi, and something else that escapes my feeble memory at the moment.

    These haven't played nicely with Linux, but they *did* used to work...
  16. Replies
    5
    Views
    748

    [SOLVED] Re: ASUS Audio Problem

    It appears that the solution was to remove pulseaudio from my system. From the information at http://forum.kde.org/viewtopic.php?f=19&t=84411, KDE doesn't use pulseaudio and is incompatible with it....
  17. Replies
    5
    Views
    748

    [SOLVED] Re: ASUS Audio Problem

    @Daveth and @idoitprone:

    Thank you both for those links. I'll check them out. If I find a solution, I'll post it here and mark this thread "Solved."

    Thanks again...

    -B
  18. Replies
    5
    Views
    748

    [SOLVED] ASUS Audio Problem

    I've got an ASUS UL80J laptop running Kubuntu Oneiric. For some reason, occasionally the sound doesn't work properly. I'll try to play something and not get the expected music or other sound. This...
  19. [kubuntu] Re: Firefox won't display CJK text any more...

    Zorael, I appreciate this information. Thank you.
  20. Replies
    3
    Views
    1,222

    [kubuntu] Re: Kubuntu will no shut down

    Just one comment: Ctrl-Alt-F7 will bring you to the desktop, if it's still running. The other combinations will take you to virtual terminals.
  21. [kubuntu] Re: Firefox won't display CJK text any more...

    Thanks for the idea, NikTh. I appreciate it...
  22. [kubuntu] Firefox won't display CJK text any more...

    When I first installed Oneiric, Firefox worked well. As I was trying to clean up my distro - removing unnecessary programs and files - I apparently got carried away and removed some files that FF...
  23. Replies
    2
    Views
    456

    [kde] Re: LibreOffice Keeps Crashing in Natty

    Thanks, mastablasta
  24. Replies
    2
    Views
    456

    [kde] LibreOffice Keeps Crashing in Natty

    Ever since making the switch from Maverick to Natty, I've had trouble with LibreOffice crashing. It doesn't seem to make any difference what I'm doing - in fact, if I open LibreOffice and just leave...
  25. [kde] Re: PDF files don't display certain characters

    Actually I thought of that, but it doesn't show up in Synaptic. I've seen it before, but for some reason it's gone now - and not installed on my system, either...
Results 1 to 25 of 119
Page 1 of 5 1 2 3 4