Search:

User: Gizmonty; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Ubuntu 12.04 fresh install keeps trying to shut down

    The problem turned out to be a faulty power switch. Ubuntu is hereby exonerated from blame.
  2. [ubuntu] Ubuntu 12.04 fresh install keeps trying to shut down

    I have just done a fresh install of Ubuntu 12.04 32 bit on my machine that was previously running Mythbuntu 11.10 just fine.

    Once it starts, I get the Unity desktop and then after a few minutes a...
  3. [ubuntu] Re: Unable to get lcd2usb support in hd44780 drivers with lcdproc

    I finally returned to this issue after many months and solved it :p.

    It wasn't too difficult. First I compiled from source with the --enable-drivers=hd44780 option when doing the configure step as...
  4. Replies
    22
    Views
    21,735

    [ubuntu] Re: AF9035 USB DVB-T Karmic 64bit install problem

    I also need the file
    9035.linux.PC.dvb-tV9.07.10.1.zip. If anyone has this can they please put a link up and post it online. I think this file is in danger of extinction!
  5. Replies
    1
    Views
    1,365

    [ubuntu] Re: ssh connection extremely slow

    I've sort of solved this.

    It turns out my MythTV database has been corrupted and once the MythTV backend started choking on the corrupt database ssh would slow down. By restarting the system I...
  6. Replies
    1
    Views
    1,365

    [ubuntu] ssh connection extremely slow

    I have an Ubuntu 10.04 box set up as a mythtv backend that I ssh into a lot. The connection time has always been pretty slow but once connected it has been fine.

    Since yesterday the ssh connection...
  7. [ubuntu] Re: Software RAID not being created at startup by mdadm

    Solved it. I didn't have a /etc/mdadm/mdadm.conf file set up. I created it using the following commands


    echo 'DEVICE /dev/sdb /dev/sdc' > mdadm.conf
    mdadm --detail --scan >> mdadm.conf

    which...
  8. [ubuntu] Software RAID not being created at startup by mdadm

    Hi, I have two 2TB HDDs (/dev/sdb and /dev/sdc) set up as a softraid as /dev/md0 by mdadm. These are mounted at /mnt/raid. This all works fine.

    When I restart the computer though the raid is not...
  9. Replies
    0
    Views
    1,088

    lirc works but irw doesn't

    I've just installed a fresh installation of Mythbuntu 10.04 on a new frontend I've built and am having some problems with lirc.

    After setup the remote seems to work out of the box (Windows MCE...
  10. [ubuntu] [solved] Unable to get lcd2usb support in hd44780 drivers with lcdproc

    I have a lcd2usb compatible LCD display for my PC and am trying to get it to work with Ubuntu (for a MythTV machine).

    When lcdproc is installed from the repositories it does not work with LCDd...
  11. Frontend settings altered after changing network card

    I just changed from a wired network between my Mythbuntu backend and frontend to a wireless setup. The network connection is fine but all of my settings in this frontend have been lost.

    I presume...
  12. Replies
    28
    Views
    13,254

    [ubuntu] Re: 9.10 Share printer

    I can add my voice to the issue and say that I also have lost printer sharing. Very frustrating. In fact, I have basically had to completely reinstall my system after the upgrade. I'm glad I have...
  13. [ubuntu] Re: Slow wifi on Zotac Ionitx-A motherboard (AR928X adapter)

    That's great, the problem of the connections dropping is solved by this.

    The speed of the connection is still fairly slow however (about 8 Mb/s).

    This is adequate for me to stream SD video,...
  14. [ubuntu] Slow wifi on Zotac Ionitx-A motherboard (AR928X adapter)

    I have a new motherboard that should be giving me some speedy 802.11n goodness but the wifi is going very slowly. The fastest file transfer I've managed has been 1.5 MB/s, and I more typically see...
  15. [ubuntu] Re: Need help getting bluray playing - any takers?

    Yep,

    and I've followed it and it doesn't help. The problems I run into are those I describe at the start of this thread.
  16. [ubuntu] Re: Need help getting bluray playing - any takers?

    I've got to say I'm a bit sceptical about that one. Are you sure it actually had any proper DRM on it?
  17. [ubuntu] Re: Need help getting bluray playing - any takers?

    Not very helpful - I specifically gave reasons why I didn't want that sort of response.
  18. [ubuntu] Need help getting bluray playing - any takers?

    Hi all,

    I've just spent the best part of a day trying to get bluray video working on my system. I didn't expect this to be easy but I'm really bashing my head against a wall. I've spent a lot of...
  19. Replies
    19
    Views
    4,435

    [ubuntu] Re: Jaunty suspend problem

    I just got around to trying the rename pulseaudio thing which does seem to work.

    In case anyone is interested, the command I used was

    sudo mv /usr/bin/pulseaudio /usr/bin/pulseaudio.bak
    ...
  20. Replies
    19
    Views
    4,435

    [ubuntu] Re: Jaunty suspend problem

    Correction. Suspend now works intermittently only. Grrrr.

    I'm a little annoyed that this hasn't yet been corrected in an update. It's a pretty major regression that Canonical should be jumping on....
  21. Replies
    19
    Views
    4,435

    [ubuntu] Re: Jaunty suspend problem

    I tried the kernel upgrade on my inspiron 1520 with no luck (but did have to deal with an annoying tracker index bug thingy).

    Looking at the earlier post linking to bug 312505, there is now a fix...
  22. Replies
    19
    Views
    4,435

    [ubuntu] Re: Jaunty suspend problem

    Hi,

    I'm also having this issue with a Dell Inspiron 1520 (Intel X3100 graphics) and it's a major problem for me - a shame given the number of improvements I'm seeing with Jaunty. Would someone...
  23. [ubuntu] Re: ATI drivers - setsuspendresumestate error on bootup

    Welcome to ATI hell!

    My advice is to manually install the latest ATI drivers (released 2 days ago - which is not that remarkable because they release a new set every month).

    Download them from...
  24. Replies
    2
    Views
    988

    [ubuntu] Re: Sans font driving me mad!

    OK. A bit of fiddling and I've solved this. I had a few files in my /etc/fonts folder that have presumably gotten in there as a result of following some how-to. I deleted them and things are now the...
  25. Replies
    2
    Views
    988

    [ubuntu] Sans font driving me mad!

    Hello,

    I have been slowly going mad over a fonts related issue for the last few weeks. I run intrepid on my desktop and my laptop. On my laptop, I use Sans for most of the fonts (application,...
Results 1 to 25 of 48
Page 1 of 2 1 2