Search:

Type: Posts; User: Jimbopix; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    2,026

    [ubuntu] Re: SSH Write failed: Broken pipe

    switched routers and the problem went away.

    Router totally crashed on me last night. Swapped routers and everything is back to normal. The issue must have been the router failing.
  2. Replies
    6
    Views
    3,555

    Re: Unable to auto hide launcher

    yes hopefully. This is a major issue to me. Most websites are formatted to JUST fit on a 1024px netbook screen. As soon as you add that launcher you introduce the need for a horizontal scroll bar.
    ...
  3. Replies
    28
    Views
    2,720

    Re: Best Free Web Hosting?

    Yeah good call, check your ISP package. I know mine offers free web hosting. I actually forgot it did untill HereInOz mentioned it, haha.
  4. Replies
    1
    Views
    2,026

    [ubuntu] SSH Write failed: Broken pipe

    Hey everybody,

    just installed 10.10 yesterday, and since installing, I get a "Write failed: Broken pipe" message and get disconnected from SSH when after it sits idle for a while. Which didn't...
  5. [ubuntu] Audio suddenly stopped working in Ubuntu 9.10

    Hey there, I've got a bit of an issue with my audio that arose a few days ago. I just booted up linux one day and had no audio whatsoever. I've got no system sounds, no music playback, nothing at...
  6. Replies
    1
    Views
    293

    [ubuntu] Re: Audio going out in firefox.

    I'm using 9.1 by the way, haha. Just hoping there's a trick to fix this without having to reboot or rebooting drivers and sending everything out of whack.
  7. Replies
    1
    Views
    293

    [ubuntu] Audio going out in firefox.

    Hey there, has anyone else had the problem with the audio messing up in firefox?

    Basically, I listen to podcasts in google reader. All day I'll listen to them, and at some random point, I'll go to...
  8. Replies
    2
    Views
    398

    [ubuntu] Re: Ubuntu 9.1 install problem.

    Well i was able to install off of a USB drive. So yeah, must be the drive that's the issue for sure.
  9. Replies
    2
    Views
    398

    [ubuntu] Ubuntu 9.1 install problem.

    Hey guys, I've got a weird little problem while trying to install Ubuntu on one of my machines.

    First off, running the regulare 32bit 9.1 install disk, the disk boots really slow, pausing on every...
  10. [ubuntu] Re: Problem loading Windows after ubuntu install

    Ok yeah i wasn't sure if i should update grub or not since it seems to be booting form the other hard drive anyway. Now that I have a menu.lst, it's got some options in it, Ubuntu 9.10, Ubuntu 9.1...
  11. Replies
    19
    Views
    9,804

    [SOLVED] Re: easy sound fix for karmic 9.10 ubuntu

    Another win in the column for this thread. I think it was the gnome-alsamixer that solved it for me. Once that was installed I was able to select the Audigy Analog/Digital Output Jack from the list...
  12. [ubuntu] Problem loading Windows after ubuntu install

    Hey there, I just finished installing Ubuntu on this machine. The install has gone great and Ubuntu's working perfectly. The only issue is that I can't boot my windows partition anymore.

    I'll give...
Results 1 to 12 of 12