Search:

Type: Posts; User: bugbear6502; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [lubuntu] Re: Fixed a problem - wise I hadn't, NVIDIA issues

    lspci | grep VGA
    01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation G86M [GeForce 8400M GS] (rev a1)



    BugBear
  2. [lubuntu] Re: Fixed a problem - wise I hadn't, NVIDIA issues

    In order to make my PC vaguely usable, I've switched to neaveau via Software & Updates->Additional Drivers.

    This seems to have switched me into 1280 x 800 (according to Display Settings), which is...
  3. [lubuntu] Re: Fixed a problem - wise I hadn't, NVIDIA issues

    I'm guessing this would be helpful:

    lsb_release -a
    LSB Version: ...
  4. [lubuntu] Fixed a problem - wise I hadn't, NVIDIA issues

    For a while I'd been getting an error when updating via apt-get:

    Error! Bad return status for module build on kernel: 3.13.0-51-generic (x86_64)
    Consult...
  5. Replies
    2
    Views
    363

    [lubuntu] Re: Light Locker ignoring config

    Sadly, that is my exact and complete current "still locking" configuration.

    BugBear
  6. Replies
    2
    Views
    363

    [lubuntu] Light Locker ignoring config

    I have just done a full clean install (not upgrade) of Lubuntu 14.04 (after some help - thanks to all).

    I am now having a minor problem with screen saving. My computer is used at home, by me, so I...
  7. [SOLVED] Re: Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    Thanks for your help - and Ubuntu for bringing back support for non-PAE!

    My laptop is both useful and up to date again.

    BugBear
  8. [SOLVED] Re: Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    Yes!

    Interestingly, it's also no longer showing westron_btns, and the USB wireless is permanently on.

    Which is what I want :D


    So - thanks to all who helped, and how do I mark this...
  9. [SOLVED] Re: Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    *-network:1 DISABLED
    description: Wireless interface
    product: PRO/Wireless 2200BG [Calexico2] Network Connection
    vendor: Intel Corporation
    physical id: 6
    bus...
  10. [SOLVED] Re: Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    Heh. The story moves forward.

    I pushed the (wireless) button.

    Wireless leapt into life, both on board and USB adapter.

    westron_btns IS installed, appears to do what it's meant to (interface...
  11. [SOLVED] Re: Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    That might help the internal card, but the driver (westron_btns) for the card
    KILLS my machine (see link in first post for details)

    BugBear
  12. [SOLVED] Re: Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    No need - it's already "not loaded"; but this means that the network manager
    is convinced I'm not using wireless, and don't want to use wireless, despite
    the (rather nice) USB wireless adapter I've...
  13. [SOLVED] Want to only use USB-wireless adapter, not internal

    short version:

    I want to have wireless internet that ONLY uses an outboard USB
    wireless adapter, making no reference to the fitted wireless hardware.

    Some historical context:

    I have a quite...
  14. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    I have now installed, and it's running a desktop. Much tweaking to do still, but it's on.

    "Somehow" it's retained the "forcepae", but has NOT retained my module blacklist.

    But it's (again...
  15. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    OK. A friend at work got me to add
    modprobe.blacklist=wistron_btns,wistron-btns

    to the pre-existing "forcepae" on my boot arguments.

    LUBUNTU is now running from the install disc, and I could...
  16. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    I managed to get a few commands keyed and responded to;

    the syslog is packed full of something called "wistron_btns" failing to recognise key code 10.

    A LOT.

    It looks like it's related to...
  17. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    OK, it's booted to a shell prompt. It still sits there spitting out a "soft lockup" message every 23 seconds, but I can get usable key response.

    So - what can I check at this level to diagnose...
  18. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    I'm sure sure I can manage the technicalities of that. :p:p:p

    BugBear
  19. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    I tried booting with vga=791, but had the same issue.

    After a couple of hours (!!!) of soft lockup, timed out messages (events_freezable input_polled_device_work) the machine
    is once again...
  20. [lubuntu] Re: absurdly slow behaviour from install disc

    I will look into the things you suggest.

    The answer to your (only) question; I have 3/4 Gb (MemTotal 757328 Kb)

    BugBear
  21. [lubuntu] absurdly slow behaviour from install disc

    I have a getting long in the tooth Celeron M/Intel8XXX box.

    It currently runs Lubuntu 12, more or less happily.

    I didn't install 13, because of PAE issues (I didn't *need* the upgrade, and the...
  22. Replies
    8
    Views
    740

    [ubuntu] Re: NVidia 8400M - full frame?

    I've found a site that REALLY breaks my Flash;

    http://www.historic-maps.norfolk.gov.uk/mapexplorer/

    Consistent and horrible full screen flashing.

    BugBear
  23. Replies
    3
    Views
    510

    [lubuntu] Re: Firefox fails to start

    Firefox is now working OK for me, after I risked a recent update.

    BugBear
  24. [ubuntu] Re: update manager does not run automatically anymore

    I think I know what causes this - I once ran

    sudo update-manager

    and now I get this message, and update-manager does not ask for authentication.

    I think running update-manager as root has...
  25. Replies
    3
    Views
    510

    [lubuntu] Re: Firefox fails to start

    (from
    http://askubuntu.com/questions/18654/how-to-prevent-updating-of-a-specific-package
    )

    Using apt
    you can hold a package using
    sudo apt-mark hold package_name
    and remove the hold...
Results 1 to 25 of 95
Page 1 of 4 1 2 3 4