Search:

Type: Posts; User: fh_scott; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    1,017

    Re: Boot: mounting ext4 takes 5 seconds? Why?

    Hey did you ever find any resolution to this? I just upgraded to 11.10 and am seeing this exact behavior on my HP EliteBook.
  2. [ubuntu] 11.04 Bluetooth headset / PulseAudio Problem

    Anyone else having issues with the Bluetooth HSP/HFP losing it's connection?

    To recover the connection I have to go into PulseAudio, Configuration tab, and change the BackBeat98xx from "Telephony...
  3. Replies
    3
    Views
    1,251

    [ubuntu] Re: Closing Lid/Blank Screen Issues

    Fn+F4 brings the screen back for me on 10.10.
  4. [ubuntu] Re: X server working on external monitor but not on laptop's

    To get the LiveCD to boot, choose the nomodeset option from the grub menu.

    I just installed 10.10 clean on a 8440p with the 3100 Nvidia chip.

    after the install I had to change line 9 of...
  5. [ubuntu] Re: X server working on external monitor but not on laptop's

    I got 10.04 64-bit installed on this unit and was able to work around the no display on the live cd issue if anyone still cares.

    I'm stuck with power management issues, though. When the screen...
  6. Re: Nvidia 195 drivers fail to initialise after every reboot

    I'm having the same issue. No resolution yet, although I made things much worse before restoring them to just needing to reinstall the driver after each reboot.
  7. [ubuntu] Re: nVidia Closed Source Drivers just killed my X Server :-/

    Try this:

    1) login to shell
    2) sudo service gdm stop
    3) sudo mv /etc/xorg.conf /etc/xorg.conf.bak
    4) reinstall Nvidia binary driver
    5) restart gdm
    6) login and setup twinview through...
  8. Replies
    3
    Views
    1,120

    [ubuntu] Re: no sound in 10.4 LTS ON HP probook 4515s

    I'm having all kinds of sound issues, too. I have a Dell Vostro 1500.

    I'm not recommending you do this, but I've had the best result so far by removing pulseaudio. when I do this the only thing...
  9. [ubuntu] Re: 10.04 Noob - NVidea accelerated .mkv video ?

    Start here:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1037625

    "These instructions are not basic enough for a total newbie."

    In a nutshell, you need to add a new PPA (where Symantec and Apt...
  10. [ubuntu] Re: Freeze with Caps and Scroll Lock blinking

    I have a Vostro 1500 that does that when it overheats.
  11. Replies
    7
    Views
    552

    [ubuntu] Re: I think I screwed up, badly.

    what does 'aplay -l' show for your cards?
  12. [ubuntu] Re: Any point to uninstalling extra Xorg drivers?

    so it isn't actually loading those drivers into the kernel unless the hardware is present?
  13. [ubuntu] Any point to uninstalling extra Xorg drivers?

    When I 'dpkg -l | grep xorg' I see all sorts of video drivers installed.

    Is there any point/benefit to uninstalling the ones I'm not using?
  14. Replies
    4
    Views
    1,715

    [all variants] Re: Is webcam splitter necessary in Ubuntu?

    I have a logitech pro 9000 and it seems only one app at a time can access /dev/video0.

    When I have luvcview going, skype's video test window is just black. As soon as I turn off luvcview and try...
  15. Replies
    16
    Views
    2,787

    [ubuntu] Re: Using Two Sound Cards

    in principal, Ubuntu can use multiple sound cards.

    I currently have the onboard audio + a USB sound adapter that I use for Skype.

    Sometimes the system gets a little confused where it's supposed...
  16. [gnome] Re: Bug in the way nautilus parses the filenames to thumbnail?

    curious, it works as expected on my desktop (x86_64) but fails on my laptop (x86)
  17. [gnome] Bug in the way nautilus parses the filenames to thumbnail?

    I noticed when one invokes the built in "Rotate Images..." function in Nautilus by right-clicking on a JPG(i.e. Image.JPG) the resultant file "Image.rotated.JPG" does not get thumbnailed.

    As soon...
  18. Replies
    1
    Views
    389

    [ubuntu] Inspiron 6400 S/PDIF Dongle

    I have the Component Video+S/PDIF dongle from Dell attached to my Inspiron 6400. I've never used the video part but the digital audio port works perfectly in Windows. PowerDVD sends raw AC3/DTS...
  19. Replies
    3
    Views
    968

    [ubuntu] Re: No SPDIF sound! Halp!

    did you ever get this working?

    I have an Inspiron 6400 with the component video + s/pdif dongle. Works perfectly in Windows.

    I get no sound from it in Ubuntu.

    -scott
  20. Replies
    4
    Views
    1,266

    [ubuntu] Re: Motorola H500 Bluetooth and Skype?

    I had this working fine in Intrepid, but so far it's a no-go with Jaunty.
  21. [ubuntu] Re: 9.04 problems with nVidia GeForce Go 7300 drivers

    I have the same card in my Inspiron 6400.

    I was able to successfully install the 180.44 drivers from NVidia's website and it's running great.

    Prior to that I was having all sorts of trouble...
  22. Replies
    2
    Views
    995

    [ubuntu] Re: Jaunty - BT Headset / Skype

    Yeah, thanks.

    Sound In: Headset
    Sound Out: Headet
    Ringing: Pulse
  23. [ubuntu] Re: Jaunty - Blue/Green Tint on Quickcam 9000

    Scratch that. It fixed it for one use, but after that, back to the blue/green tint.
  24. [ubuntu] Re: Jaunty - Blue/Green Tint on Quickcam 9000

    Resolved by installing latest UVCVIDEO from http://linuxtv.org/hg/~pinchartl/uvcvideo/
  25. [ubuntu] Jaunty - Blue/Green Tint on Quickcam 9000

    My Logitech Quickcam 9000 was working great under 8.10.

    After upgrading to Jaunty, the color filter is screwy. Skin tones are bluish/green.

    Anyone have any ideas?

    Thanks.

    Scott
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2