Search:

Type: Posts; User: PyroSamurai; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Installing Ubuntu Server on Xseries 232

    As far as your LAN port goes, I had a similar problems with my Dell PowerEdge 2400 when I tried out Mageia 2 on it. I fixed that by installing the the non-free drivers repository. Could be a similar...
  2. [ubuntu] Re: Urjent-Uubntu 10.04 Installation Stops showing initramfs prompt on HP ML350 serve

    Did you try typing exit?
  3. [SOLVED] Re: Server 10.04 Advanced Install from LiveCD (Raid or LVM)

    Try installing the RAID or LVM after the initial installation. Also is that all of the error code? About 10 or so more lines above this code would be more helpful to grasp the situation.
  4. Replies
    2
    Views
    468

    [ubuntu] Re: Missing "/dev/disk/by-uuid"

    Some system specifications would be nice. What hardware it is on is always relevant.
  5. Replies
    21
    Views
    1,345

    [ubuntu] Re: Installed, but now I'm stuck HELP!!!!!!!!

    Burn a new CD and try to reinstall. It might be that the CD you use was or has gone bad. Also don't forget to check the BIOS setup. The option might not be shown when you boot but it is still there....
  6. [ubuntu] Re: Fresh Install of Ubuntu dropping to shell cant boot

    You might also try just reinstalling (minus the power glitch of course).
  7. [SOLVED] Re: How to setup XXXXXX@ymail.com in evolution

    Okay, the other post say it is impossible without having Yahoo mail plus. This is not true. To set up a @ymail account in Evolution all you have to do is set it up the same way as a @yahoo account...
  8. [all variants] Re: Which flavor of ubuntu is recomended for an older laptop?

    Okay I personally have a Compaq Presario 1700 Laptop and while AntiX worked on it which is rare, it was too slow. TinyCore worked, installed fast, and worked very fast on the laptop. I will be...
Results 1 to 8 of 8