Search:

Type: Posts; User: entaroadun; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    24
    Views
    6,483

    Re: No 5.1 Sound with Ubuntu 11.04

    http://www.alsa-project.org/db/?f=f33f0ef7054803a25f82c3f209c89bea17c427d5 here is my inf and my mother board is intel DQ67SW running a core i5 processor can u tell me if i can get soround i have 5.1...
  2. Replies
    0
    Views
    175

    [ubuntu] share connection

    I have a laptop with Ubuntu installed on it.
    I connect to the Internet trough a wireless router.
    I want to share the Internet connection that the laptop has (trough the laptop) to a phone via the...
  3. Replies
    0
    Views
    237

    [ubuntu] share internet connection

    I have a laptop with Ubuntu installed on it.
    I connect to the Internet trough a wireless router.
    I want to share the Internet connection that the laptop has (trough the laptop) to a phone via the...
  4. Replies
    6
    Views
    2,648

    [ubuntu] Re: Play YouTube in gnome mplayer

    wow this is new to me thanks a lot : )
  5. Replies
    3
    Views
    1,283

    [ubuntu] Re: ubuntu 10.10 on asus 1101 ha

    I have managed to fix all problems eventualy now i have 1366x720
  6. Replies
    3
    Views
    1,283

    [ubuntu] Re: ubuntu 10.10 on asus 1101 ha

    I have managed to fix all problems eventualy now i have 1366x720
  7. Replies
    6
    Views
    2,648

    [ubuntu] Re: Play YouTube in gnome mplayer

    thanks this one worked videos on youtube now work fine
  8. Replies
    6
    Views
    2,648

    [ubuntu] Re: Play YouTube in gnome mplayer

    I have installed this addon but i must be doing something wrong or it doesnt work because it loads the video (buffering) than i hit play and nothing no sound no image nothing but the progress bar is...
  9. Replies
    6
    Views
    2,648

    [ubuntu] Play YouTube in gnome mplayer

    I have an assus eee pc 1101 ha with ubuntu 10.10 installed and working. You all know the problems the intel gma 500 video is having with drivers but now video output works fine on the latptop thanks...
  10. Replies
    2
    Views
    347

    [ubuntu] Re: Dock Problem

    from repository
  11. Replies
    2
    Views
    347

    [ubuntu] Dock Problem

    I have an assus 1101 ha with ubuntu 10.10 up and running but no matter what dock i install it gets errors...(like crashing the graphics go monchrome) i tried cairo docky avan... but prity much they...
  12. Replies
    2
    Views
    2,132

    [ubuntu] ubuntu 10.10 intel gma 500

    I have installed ubuntu 10.10 on a asus 1101 ha and the only thing i have not been able to do is to make video output work. I know it`s not supported I have red the wiki but on 9.10 a lot of other...
  13. Replies
    3
    Views
    1,283

    [ubuntu] ubuntu 10.10 on asus 1101 ha

    I have installed ubuntu 10.10 on a asus 1101 ha and the only thing i have not been able to do is to make video output work. I know it`s not supported I have red the wiki but on 9.10 a lot of other...
  14. Thread: Drivers

    by entaroadun
    Replies
    8
    Views
    552

    [ubuntu] Re: Drivers

    i havent managed to get video playback on 10.10 but i installed 9.10 witch theoretically is supported but for some reason pulsbo does not start so i basically have no graphics and everything is...
  15. Thread: Drivers

    by entaroadun
    Replies
    8
    Views
    552

    [ubuntu] Re: Drivers

    And i am guessing there is no way of fixing this and i need to install 9.10 in order to be able to view videos right ?
  16. Thread: Drivers

    by entaroadun
    Replies
    8
    Views
    552

    [ubuntu] Re: Drivers

    very interesting i have to keep looking my 1101 ha has 2 gb ram sleep wifi dim wierd everything works im just having some problems with video i installed the codecs but it still wont play video i can...
  17. Thread: Drivers

    by entaroadun
    Replies
    8
    Views
    552

    [ubuntu] Re: Drivers

    The wireless works graphics works fine i just cant figure out why video playing doesn't work even if i installed the necessary codecs i only get the sound of the video
  18. Thread: Drivers

    by entaroadun
    Replies
    8
    Views
    552

    [ubuntu] Drivers

    I have an asus 1101 ha with 2 gb of ram with Intel GMA500 gaphics module.
    I want to know what version of Ubuntu should i install on it to have graphics wireless wired and fn keys work. (not...
  19. Replies
    0
    Views
    361

    [ubuntu] Asus 1101 ha

    I have an asus 1101 ha with 2 gb of ram with Intel GMA500 gaphics module.
    I want to know what version of Ubuntu should i install on it to have graphics wireless wired and fn keys work. (not...
  20. Thread: asus eeepc

    by entaroadun
    Replies
    1
    Views
    272

    [kubuntu] asus eeepc

    Hello here is my problem.
    I own a asus eeepc 1101 ha 2gb ram intel atom processor 2 cores at 1.4 ghz
    I installed kubuntu netbook edition on it beeing the only linux os that can detect my whireless...
  21. Thread: Asus eeepc

    by entaroadun
    Replies
    0
    Views
    322

    [kubuntu] Asus eeepc

    Hello here is my problem.
    I own a asus eeepc 1101 ha 2gb ram intel atom processor 2 cores at 1.4 ghz
    I installed kubuntu netbook edition on it beeing the only linux os that can detect my...
  22. Replies
    2
    Views
    394

    [ubuntu] youtube problem

    Hello, im using ubuntu 9.04 on 64 bit, everything works except i cant figure out why i dont hear any sound on videos from youtube (only image) Music sound and movies sound works just fine (soround...
  23. Replies
    0
    Views
    174

    [ubuntu] Wierd problem

    I have ubuntu 9.04 on 64 bit runing fine, but when i open any aplication it never comes on top.. (for example i hit alt+f2) and the run menu allways apares somewhere in the background and i have to...
  24. Replies
    3
    Views
    358

    [ubuntu] Re: flash player

    It worked when i installed it from synaptic thanks a lot it was killing me
  25. Replies
    3
    Views
    358

    [ubuntu] flash player

    Ok i installed ubuntu 9.04 on 64 bits and using firefox as my browser.. So on youtube i can play all the videos.. but None of them will work in hd because the player will get stuck, and i can not...
Results 1 to 25 of 57
Page 1 of 3 1 2 3