Search:

User: jda8818; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] Add User: phpMyAdmin - LAMP Server

    Started by jda8818, February 2nd, 2014 10:07 PM
    • Replies: 0
    • Views: 381
    Last Post: February 2nd, 2014 10:07 PM
    by jda8818  Go to last post
  2. [SOLVED] 10.04 LTS Latest Kernel, No Sound

    Started by jda8818, September 28th, 2012 08:44 PM
    • Replies: 7
    • Views: 894
    Last Post: October 2nd, 2012 01:37 AM
    by jda8818  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  3. [ubuntu] ALSA Upgrade Script: -24 or -25?

    Started by jda8818, March 6th, 2012 07:45 PM
    • Replies: 2
    • Views: 467
    Last Post: March 7th, 2012 05:08 AM
    by jda8818  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  4. [ubuntu_studio] Could not connect to Jack Server as Client ... etc

    Started by jda8818, May 11th, 2011 03:57 AM
    • Replies: 1
    • Views: 881
    Last Post: May 11th, 2011 01:23 PM
    by Sylos  Go to last post
  5. [SOLVED] Attempting 10.10 Fresh Install

    Started by jda8818, March 5th, 2011 04:17 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,016
    Last Post: March 21st, 2011 12:26 AM
    by jda8818  Go to last post
  6. [SOLVED] Kernel Updates

    Started by jda8818, March 2nd, 2011 01:16 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 24
    • Views: 1,401
    Last Post: March 5th, 2011 11:07 PM
    by jda8818  Go to last post
  7. [ubuntu] Monitor Resolution

    Started by jda8818, March 1st, 2011 11:01 PM
    • Replies: 5
    • Views: 425
    Last Post: March 5th, 2011 05:06 AM
    by FoAlBo  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [SOLVED] Base?

    Started by jda8818, November 28th, 2010 04:45 AM
    • Replies: 2
    • Views: 388
    Last Post: November 29th, 2010 05:30 PM
    by jda8818  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] No Sound via HDMI

    Started by jda8818, June 4th, 2010 10:37 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 7,337
    Last Post: October 1st, 2010 05:40 PM
    by agarciamog  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  10. [SOLVED] Firefox won't run after Upgrade

    Started by jda8818, August 18th, 2010 12:08 AM
    • Replies: 5
    • Views: 733
    Last Post: August 18th, 2010 07:37 PM
    by lovinglinux  Go to last post
  11. [SOLVED] HDMI Sound Dead

    Started by jda8818, July 17th, 2010 06:55 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 33
    • Views: 2,899
    Last Post: July 26th, 2010 09:43 PM
    by lidex  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  12. [SOLVED] Removal of Latest Kernel

    Started by jda8818, July 23rd, 2010 05:43 PM
    • Replies: 2
    • Views: 332
    Last Post: July 23rd, 2010 06:21 PM
    by jda8818  Go to last post
  13. [SOLVED] Update Kills HDMI Sound

    Started by jda8818, June 30th, 2010 11:35 PM
    • Replies: 4
    • Views: 512
    Last Post: July 2nd, 2010 12:05 AM
    by jda8818  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  14. [ubuntu] Suddenly an Administrator

    Started by jda8818, June 10th, 2010 12:26 AM
    • Replies: 7
    • Views: 686
    Last Post: June 10th, 2010 04:45 PM
    by jda8818  Go to last post
Results 1 to 14 of 14