Search:

Type: Posts; User: weryl; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Re: HEL PLEASE. Can't mount some very important partitions after upgrade!

    Neither did I. Too many problems each time, reinstalling is much easier and much faster as well (the DVD torrent downloads much faster than the packages when upgrading). But, for a server,...
  2. Replies
    2
    Views
    433

    [xubuntu] Re: Programs won't start

    Could you try deactivating your ~/.fonts.conf:


    mv ~/.fonts.conf ~/.fonts.conf.old

    ...and try opening thunar?
  3. [ubuntu] Re: HEL PLEASE. Can't mount some very important partitions after upgrade!

    Before trying anything else I'd recommend using a LiveCD (latest ubuntu would do) to boot a live session, mount your data partition, and backup it entirely to an external hard drive / dvd / other...
  4. Replies
    2
    Views
    527

    [ubuntu] Re: HP 1050A J410g drivers?

    Does the J410a driver work for your J410g printer?
  5. Replies
    10
    Views
    520

    [ubuntu] Re: I'm building a home server and I need advice

    My next server will be a Raspberry Pi :D
  6. Replies
    3
    Views
    535

    [ubuntu] Re: Ubuntu 12.10 (64Bit) and Windows 7 (64Bit)

    I remember reading when I did the same setup that there were a few necessary step which weren't required for winxp but are now required for win7... Sorry if this isn't very helpful but I would...
  7. Replies
    10
    Views
    520

    [ubuntu] Re: DesktopGate remote control and monitoring

    @drivemac: Shouldn't you create your own thread??

    @ivotkl: Since you're talking about a headless server, I would drop the graphic card and use the integrated graphics for the initial setup. I...
  8. [all variants] Re: All in 1 Linux Home Server Project: Advice Wanted!!

    Hum that's a lot of questions for a single thread, but I think you can accomplish all of that with Ubuntu server. I have a similar server at home and I can't see a reason why you couldn't use it to...
  9. Replies
    10
    Views
    5,241

    [ubuntu] Re: problem with latest updates

    This looks promising, I'll test that as soon as i get back!

    [EDIT] It worked, thanks a lot!
  10. Replies
    10
    Views
    5,241

    [ubuntu] Re: problem with latest updates

    BTW OP I apologize in advance if our problems end up being unrelated...
  11. Replies
    10
    Views
    5,241

    [ubuntu] Re: problem with latest updates

    I'm having the same problem. Just did a fresh install on a new PC, everything worked fine, I've even updated some stuff a few minutes ago, but now I get the following messages whenever I try to...
  12. [SOLVED] Re: No internet access from server, but hosting (https, http, ftp, ssh, etc) works fi

    No good reason really, I'll try to be more careful in the future :/
  13. [SOLVED] Re: No internet access from server, but hosting (https, http, ftp, ssh, etc) works fi

    Thanks alot! That did it, and now ping/lynx/apt-get work perfectly :)

    Edit: Btw do you have any idea why this happened? Everything was fine before the upgrade to natty.
  14. [SOLVED] Re: No internet access from server, but hosting (https, http, ftp, ssh, etc) works fi

    Thanks alot for your time! Here's what these commands returned:


    cat /etc/network/interfaces
    # This file describes the network interfaces available on your system
    # and how to activate them....
  15. [SOLVED] No internet access from server, but hosting (https, http, ftp, ssh, etc) works fine..

    Hi all,

    I've recently upgrade my server to ubuntu 11.04 and, though the server daemons work fine (apache2, ssh, ftp, etc.), I can't seem to go on the internet anymore (lynx, apt-get, ping).

    So...
  16. [ubuntu] MySQL problem after karmic upgrade

    Hi again,

    I recently upgraded my server to Karmic and everything went pretty well except for the following problem. I host several php forums on a LAMP server and each of them still works fine...
  17. Replies
    7
    Views
    501

    [SOLVED] Re: Multiple forums on apache2

    Thanx alot, I decided to set up named virtual hosts and its working great! I thought it would be harder but it was quite easy, i'm almost disappointed :p
  18. Replies
    7
    Views
    501

    [SOLVED] Re: Multiple forums on apache2

    ISPConfig? Is this for apache? Sry I'm on my phone so I can't make a good research until I get back home..
  19. Replies
    7
    Views
    501

    [SOLVED] Re: Multiple forums on apache2

    I didn't set up any cookie in the script, just a session with the forum title (unique to each), the username and I think that's it. If I understand well though, the browser still saves a cookie for...
  20. Replies
    7
    Views
    501

    [SOLVED] Multiple forums on apache2

    Hi all,

    I setup a LAMP server about 2 years ago and its been working great since then. Now it's running ubuntu 9.04 with no problem whatsoever and I want to upgrade the web server.

    I wrote a...
  21. Replies
    3
    Views
    352

    [SOLVED] Re: How do i use adduser?

    Hum I just needed to logout... sorry about that.

    By the way PlaneShift is so lame, just ridiculous. Don't try it.
  22. Replies
    3
    Views
    352

    [SOLVED] How do i use adduser?

    Hi,

    I've just installed Planeshift and the folder's owned by root:games. In order to play I figured I had to add my username to the group "games" so I typed:

    sudo adduser username games
    ...
  23. Replies
    2
    Views
    1,477

    [ubuntu] Re: rhythmbox cover art plugin won't work

    Ah nevermind i just read the next item on google, looks like its down for the moment...
  24. Replies
    2
    Views
    1,477

    [ubuntu] Re: rhythmbox cover art plugin won't work

    i know its late, but im looking for something related. it should appear in the side panel on the bottom automatically (after enabling the plugin). no configuration needed.

    however on my computer...
  25. Replies
    2
    Views
    287

    [ubuntu] Re: "Remember running apps" messed up my gnome!

    Well I wouldn't call it solved but I erased every '.*' file/folder in my home directory and now it's fine. Quite annoying though.

    And now I'm gonna have to recompile the apps I forgot to backup :(
Results 1 to 25 of 59
Page 1 of 3 1 2 3