Search:

Type: Posts; User: cgtobi; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    563

    [ubuntu] Re: alsa sound drops while playing

    Its a Zotac ZBOX HD-ID11. An Intel Atom/NVIDIA Ion box with 2 GB RAM. Its connected to the TV via HDMI and to the amp via optical out. It worked fine (more or less) until some update within the last...
  2. Replies
    5
    Views
    563

    [ubuntu] Re: alsa sound drops while playing

    No, I use optical out. HDMI only for video at the moment.

    sudo dmidecode -t bios
    # dmidecode 2.9
    SMBIOS 2.6 present.

    Handle 0x0000, DMI type 0, 24 bytes
    BIOS Information
    Vendor: American...
  3. Replies
    5
    Views
    563

    [ubuntu] alsa sound drops while playing

    Hi all,

    the sound stops while playing music or movies and can't be restartet. I already upgraded alsa to 1.0.24.2. I managed to fix the problem somehow after hours of deinstalling and reinstalling...
  4. Replies
    218
    Views
    158,591

    Re: ALSA Upgrade Script Redux

    @lidex: indeed the upgrade worked. and funnily enough audio works perfectly well since. And I tried upgrading and downgrading probably about 10 times. And I can't tell for sure what I did differently...
  5. Replies
    218
    Views
    158,591

    Re: ALSA Upgrade Script Redux

    Ah, you're right. Well, it actually worked, but as the sound still didn't work I downgraded to 1.0.23. Let me upgrade again and post a new alsa-info output.



    !!################################...
  6. Replies
    218
    Views
    158,591

    Re: ALSA Upgrade Script Redux

    Hi all,
    I keep having problems getting alsa to work properly on my zbox ID11 running Ubuntu 10.04.2.
    I removed Pulse and upgraded alsa with this script. It workes for some time but after a bit of...
Results 1 to 6 of 6