Search:

Type: Posts; User: arcanus; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    10,535

    [SOLVED] Re: Installing Bugzilla

    Had this again when trying to upgrade to bugzilla 3.6.

    Had to install the DateTime module aswell as the DateTime::Locale plugin.

    If someone still has this error, reinstalling DateTime might...
  2. Replies
    12
    Views
    10,535

    [SOLVED] Re: Installing Bugzilla

    This saved me hours on the google! Thanks a bunch!

    -- arcanus
  3. Replies
    3
    Views
    253

    [all variants] Re: ISA functionallity wanted...

    Solved the problem, with more or less exactly what I wanted! \\:D/

    The way I solved it, was to use the Apache server to act as a proxy server.

    I configured two virtual hosts, one for http, and...
  4. Replies
    3
    Views
    253

    [all variants] Re: ISA functionallity wanted...

    Not quite the exciting news that I was hoping for :-(

    Is there any way I can configure a named-virtual hosting for it then? Have apache proxy that stuff from a different server? The problem is...
  5. Replies
    3
    Views
    253

    [all variants] ISA functionallity wanted...

    I know this is banned in the Linux world, but the company I work for desperatly need some functionallity that the MS ISA server provided.

    We have recently thrown the ISA server out of the window...
  6. [kubuntu] Re: NVIDIA + TwinView + Lock screen = locks and freeze and kwin crash

    *shameless bump* :)
  7. [kubuntu] NVIDIA + TwinView + Lock screen = locks and freeze and kwin crash

    As the topic states, I'm currently having huge issues with kwin and twinview from nvidia. Im using the latest NVIDIA driver in apt (180.44) and the official kwin (not added the launchpad KDE...
  8. Replies
    1
    Views
    299

    [ubuntu] Stops responding to ping

    My Ubuntu server (IP 10.0.0.1) can suddenly stop responding to ping requests, and all other requests for that matter.

    But then, if I go to the server, log in locally and ping my laptop, it works...
  9. Replies
    3
    Views
    493

    [kubuntu] Re: Help! KDE 4.2 screwed up my system!

    Yes, it might happen. I have seen a >48hrs sync delay on some mirrors, so it depends on your mirror.
  10. [ubuntu] Re: Ubuntu 8.10 file sharing with Vista fails [SOLVED-CLARIFIED]

    You could use the Thread Tools -> Mark as solved to let people see the status of the issue in the topic of the thread ;)

    Glad it worked out tho, and the app that lets you read EXT2/3 file systems...
  11. Re: apt-pinning not working? Where's the error? please someone help!

    This will mark the package as "hold" and apt won't update it.

    echo "libgnutls26 hold" | sudo dpkg --set-selections -

    to "undo" the change set the package back to install:


    echo "libgnutls26...
  12. subversion, pre-commit hook to block client v < 1.5?

    As the topic suggests, is there a way to write a pre-commit hook (or by using a configuration option for that matter) to reject svn clients older than 1.5? I.e. clients older than 1.5 won't be...
  13. Replies
    0
    Views
    228

    Subversion HTTPS via MS ISA

    I have a small issue with subversion and connection via a MS ISA server (company policy server, i cant do anything about it...).

    When running the CLI version (ie. "svn ls...
  14. Replies
    1
    Views
    372

    [all variants] Crap... Wrong subforum, could a mod please move...

    Crap... Wrong subforum, could a mod please move this topic where is belongs...?

    EDIT: Nvm, i can change it to a DELL issue i also have :D

    EDIT2: Can someone rename it for me please....:roll:
  15. Replies
    1
    Views
    372

    [all variants] Multimedia buttons dosn't work

    Im running Kubuntu, and none of my laptop/media keyboard works. (play/pause/fwd/bwd/etc). The only one that DOES work, is the vol up/down and mute. And as a comfort, the STOP button pretends to be...
  16. Thread: 8.10 i.i

    by arcanus
    Replies
    5
    Views
    351

    [ubuntu] Re: 8.10 i.i

    Downloaded the torrent but cant connect to server, so i downloaded the ISO image. Set my server to seed with a max UL of 5MB/sec. W00t :popcorn:
  17. Re: Javac/Java Issues - Cannot find class.

    Make sure that the class name and the file name is the same, could be the problem

    EDIT:

    No it shouldnt produce that error... Mind posting the content of your .java file in a code block?
  18. Replies
    21
    Views
    1,018

    [ubuntu] Re: Update Manager NOT WORKING

    Dont do that, thats a ugly way of upgrading the system, you should follow the instructions on the Upgrading your existing Ubuntu installation | Ubuntu page if you want to upgrade your system to a...
  19. Replies
    21
    Views
    1,018

    [ubuntu] Re: Update Manager NOT WORKING

    do the following in console:



    sudo gedit /etc/apt/sources.list


    The last line is

    “deb http://www.getautomatix.com/apt feisty main”
  20. [kubuntu] Re: [SOLVED] Invalid Menu Item -- addAsPodcast...

    Lovely asos!

    Didn't even have to restart Dolphin. (Window$e problem that :P)
  21. Replies
    3
    Views
    1,062

    [all variants] Re: Kind of Fixed! - Evolution CPU usage problem

    So the problem is narrowed down to the autocomplete then, very nice :)

    Magne
  22. Replies
    6
    Views
    1,109

    [all variants] Re: Evolution w/ exchange: 100%cpu periodically?

    Funny thing, as I compose new messages in evolution, i can see the CPU go 10-20% up. Every time... And it doesn't go down when I close the composer. So when i write 5 mails... Well, guess what...
  23. [all variants] Re: Evolution not notifying new mail when filtered

    Yep, that would do it!

    Cheers!
  24. [all variants] [SOLVED] Evolution not notifying new mail when filtered

    It seems that when I'm filtering in comming mail (mailing lists to folders etc.) I don't get a "You have mail" notification on the filtered mail... Are there a configuration option I can select for...
  25. Replies
    6
    Views
    1,109

    [all variants] Re: Evolution w/ exchange: 100%cpu periodically?

    I can see that my evolution client is using 25% CPU and the Exchange backend shooting up to the same after a while. Its definitely a memory leak in the app... Lets just hope the devs can find and...
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2