Search:

Type: Posts; User: Psychoscorpic; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    3,219

    [ubuntu] Re: zte mf 190 wireless dongle movistar

    You can see the connection type by looking on the modem surface - it'll have an led shining through the plastic when it's connected, and the colour tells which speed it's connected at: deep blue =...
  2. Replies
    2
    Views
    228

    [ubuntu] Re: Error when i try to update

    Hi Chaosisme

    I had the same problem - do this in Terminal (I accidentally left off -vf, but it still worked, except moaned about trying to delete folder):

    sudo rm /var/lib/apt/lists/* -vf
    then...
  3. Re: Problem loading the software center...

    Yep - I'm in the same boat.
    Same error message, but different culprit being pointed to:
    E:Encountered a section with no Package: header,
    E:Problem with MergeList /var/lib/apt/lists...
  4. Re: Howto: Install and use projectM music visualizer with pulseaudio support on Hard

    Ah! Discovered another projectm file was installed in Synaptic and killed it too. Re-ran the .DEB and all is as it should be! ProjectM now appears in Sound & Video and settings worl fine.
    Used the...
  5. [ubuntu] Re: Blank white box where webcam video should be

    Don't reinstall! You're using Linux, not Windows.
    Besides - Mine is a clean install of 10.04, and got the same white screen incoming issue.

    Found this on the Swiss Ubuntu Forum:

    export...
  6. Re: Howto: Install and use projectM music visualizer with pulseaudio support on Hard

    Hi "Humiliation"
    I get the same error (using the 64bit DEB supplied here by enlight22)
    Used Synaptic to "Remove completely" the libprojectm2 package and it's associate, but still same error.
    ...
  7. [ubuntu] Re: [solved] Odd flashplugin bevavior in Ubuntu 9.10 x64 & firefox 3.5

    Thanks - your npviewer line worked for me! (Flash sites suddenly became blank screens - I think the plugins got updated in the last few days & something broke)
  8. Replies
    21
    Views
    1,844

    [ubuntu] Re: Experiencing slow boot. Whats wrong?

    Yep - me too. Karmic upgrade from Jaunty is booting approximately twice as long as Jaunty needed: Now averages 1min 54 seconds.
    I was expecting 30 seconds or so. Bummer.

    Boot process also a bit...
  9. [ubuntu] Re: fglrx Stopped working this past week

    Hi cryemoxkidcry

    It is a pain at the moment. Read an article yesterday saying that the Kernel chaps are working on the open ATI 3D driver, but that it is still at least 80% broken and insanely...
  10. [ubuntu] fglrx Stopped working this past week

    Hi all.

    Something changed this past week that broke my 9.6 Catalyst driver in Ubuntu 64bit.
    It was working brilliantly, then all of a sudden from Sunday, I couldn't boot. It couldn't get to...
  11. Replies
    5
    Views
    692

    [ubuntu] Re: Oh YAY, XServer refuses to start

    Um - care to share? You'll be helping quite a few.
    My X-Server suddenly stopped yesterday - tried to boot, but can't get to log-on screen.
    Tried Recovery Mode's "Try to Repair Display Problems" (or...
  12. [ubuntu] Re: Missing desktop-integration folder in OpenOffice 3.2 development build

    Hi Giant Speck

    I discovered mine hadn't actually installed properly after all. Had some network problems with the download that I left unattended overnight, it seems. Synaptic showed the process...
  13. [ubuntu] Re: OpenOffice broken, doesn't start (urgent)

    Mine upgraded from Launchpad to 3.1 too - but has now disappeared from the Applications Menu!
    Synaptic shows it as installed.
    Not pleased.
  14. [ubuntu] Re: Missing desktop-integration folder in OpenOffice 3.2 development build

    If it's any consolation, I just lost my menu entries after upgrading to 3.1 official build.
    Have you found a solution yet?
  15. [all variants] Re: External Sound Card Anyone? Help me choose!

    I'm also keen on some advice here. Looking to record stereo audio from my LP's but laptops only have a MIC socket. I need a Line-In like a desktop machine's sound card provides.
  16. [ubuntu] Re: External sound card for Creative Inspire 5200 speakers?

    Thanks for letting me (us) know
  17. [ubuntu] Re: External sound card for Creative Inspire 5200 speakers?

    Any news on this yet? I am wanting to get an External card, since I need Line-In to record from analogue audio source into Audacity (converting my LP's to CD)
  18. Replies
    4
    Views
    3,339

    [ubuntu] Re: 11c1:044e Agere Systems LT WinModem

    Hi mdp25

    I never did come right after upgrading to 8.10 - but have since changed machines and didn't need to pursue it anymore.

    However - try following what I did as outlined at...
  19. Replies
    10
    Views
    8,811

    Re: Is there a Myst-like game for Linux?

    There is:
    http://linux.softpedia.com/get/GAMES-ENTERTAINMENT/Puzzle/Pyzzle-21341.shtml
  20. Replies
    7
    Views
    532

    [ubuntu] Re: USB mouse stopped working

    Hi John.Adam

    I presume you mean you have two problems: (1) USB Mouse stopped functioning, and (2) the Word one?

    As for the Word one: Are you running MS Word in Ubuntu via Wine? If so - Why? I'd...
  21. Replies
    7
    Views
    532

    [ubuntu] Re: USB mouse stopped working

    Mgangav is not alone. I have the same problem.
    Started when I connected my Sony Ericsson K750 phone and used it to dial onto the Web. There were some connection issues, and (red herring alert) I'm...
  22. [ubuntu] Re: Modem Driver for Winmodem (Agere Systems)

    Sitting in the same boat here. Upgraded to 8.10 and now no modem.
    The whole compile thing is trapped behind a mental block for me. (Probably quite easy once I learn how)

    If anyone (surely there...
  23. [ubuntu] Re: Sound coming from laptop speakers and headphones when plugged in

    Hi Xochipilli

    Seems your setup is being a tad uncooperative! :)

    According to your chipset, you should have success with one of the following (use the info on the right to match your hardware):...
  24. [ubuntu] Re: Sound coming from laptop speakers and headphones when plugged in

    Hi Raspe28

    alsa-base cannot be empty - it is a main configuration file.
    However, if you type the command incorrectly (not pointing it to the existing file, using caps, or misspelling it), you are...
  25. [ubuntu] Re: Sound coming from laptop speakers and headphones when plugged in

    Hi Raspe28

    No need to change them - those are hardware.

    Do the following:


    sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base

    Right at the end of the page, add the following line:
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2