Search:

Type: Posts; User: tonymoloney; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    256

    upgrade to allow teamviewer

    My friend has just been told to upgrade his system so that he can run TeamViewer.
    However, when he tries to do so he gets the following message:

    Failed to process /etc/kernel/postrm.d at...
  2. Replies
    1
    Views
    354

    [ubuntu] Grub Customizer

    Hi. I've been trying to install Grub Customizer and after all the shell commands, the program is installed, but when I try to run it, I get the following error "grub-mkconfig couldn't be executed...
  3. Replies
    1
    Views
    323

    [ubuntu] Re: MIDI already in use

    Sorry for bumping, but I really thought that there would be a simple answer to this.
  4. Replies
    1
    Views
    323

    [ubuntu] MIDI already in use

    I have another Lenovo laptop which I use exclusively as my DAW.

    The main program that I run is Band in a Box under WINE.

    When I switch on the computer, choose Band in a Box and start to play...
  5. [ubuntu] Re: Strange behaviour - slowing down after booting

    Thanks for the heads up. I've found the problem and it is the ubuntuone-syncmonitor. And yes, I do have the zeitgeist daemon, just didn't know it, but it's not causing the problem.

    How do I mark...
  6. [ubuntu] Re: Strange behaviour - slowing down after booting

    Sorry, as far as I can see I don't have the zeitgeist daemon on my system. I'm going to reboot now and check the processes.
  7. [ubuntu] Strange behaviour - slowing down after booting

    My Lenovo laptop has started behaving strangely.
    I am running 12.04 LTS with the Gnome Desktop and about 30 seconds after booting in the usual 50 seconds, the computer slows to a crawl for about 2...
  8. Replies
    7
    Views
    768

    [SOLVED] Re: Simple CD player

    Thanks guys.

    Just inserting the CD starts RhythmnBox which then starts to sync the CD and build up a play list.

    Filemanager (I'm now running 12.04 with the Gnome Desktop) required me to...
  9. Replies
    7
    Views
    768

    [SOLVED] Simple CD player

    Hi there.

    Does anyone know of a simple CD player that will, on inserting the CD, simply start playing it without starting to sync it with all my other music?

    All I want to do is preview the CD...
  10. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Upgraded to 12.04, now no network

    Thanks for all the help.

    I've now bitten the bullet and done a new install from the ISO.

    That left me with a host of problems which I've just about sorted out.

    e.g. I've had to recover all...
  11. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    OK guys. Thanks for the advice.

    I'm goping to try the various options, so I'll be off the air for a while - maybe even a couple of days due to other commitments.

    I'll report back when I have a...
  12. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    I have Clonezilla, but I've never actually used it.
    Question - does it clone the whole disk or can I select individual folders? I don't want to copy a bad installation and have it over write my good...
  13. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    OK. I've checkd out that link, but it didn't help me.
    I've now followed the advice given by carl4926 and it does indeed work. In fact, I'm now following this thread via the live CD.
    Here's a...
  14. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    OK! Thanks for your help so far. I'm back from the specialist and have followed your instructions.

    Here's the output:

    tony@tony-laptop:~$ sudo dpkg -i firmware-realtek_0.28+squeeze1_all.deb ...
  15. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    Thanks for that.
    It's 9:00am here in Perth and I've only just seen your advice.
    I've downloaded the deb and I'll try it later on today - I'm just off to a specialist.
  16. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    Thanks carl4926

    I can't tell you if it works from a live CD because doing the on-line upgrade already exceeded my download limit for the month (I'm in Western Australia, not South Korea!).
    ...
  17. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Re: Desparate! Upgraded to 12.04, now no network

    According to System Profiler my Ethernet Controller is a Realtek Semiconductor RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller. and when I ping 127.0.0.1, I get typically less than 1ms response...
  18. Replies
    18
    Views
    1,992

    [ubuntu] Upgraded to 12.04, now no network

    I have just done an on-line upgrade from 11.10 to 12.04 and now after the many hours it took, I have no Internet access. In fact, when I look at network settings, there is no etho and when I try to...
  19. Replies
    2
    Views
    545

    where has my Wine program gone?

    I hope this is the right forum for this question.
    I have installed the latest version of WINE under Unity 11.10 and then installed Band in a Box.
    Straight after installing BIAB it ran without any...
  20. Replies
    0
    Views
    524

    [ubuntu] [SOLVED] login screen not working - URGENT

    I have been running 11.10 for some time now without any problems.

    This morning, when I went to login, it would not accept my password. In fact, the password appeared in clear text, instead of the...
  21. Replies
    9
    Views
    1,926

    [ubuntu] Re: Lenovo ThinkPad E520 display problem

    Not sure if you're talking to me or Buckweed, but here's my output from xrandr:

    Screen 0: minimum 800 x 600, current 1024 x 768, maximum 1024 x 768
    default connected 1024x768+0+0 0mm x 0mm
    ...
  22. Replies
    9
    Views
    1,926

    [ubuntu] Re: Lenovo ThinkPad E520 display problem

    Bump!
    Sorry having to bump this, but it seems that when I put in a request from Western Australia, by the time the rest of the world wakes up, my request has disappeared from the front page of the...
  23. Replies
    9
    Views
    1,926

    [ubuntu] Lenovo ThinkPad E520 display problem

    I've just bought the above laptop and installed Ubuntu 10.04 and JoliCloud on it. The display under Ubuntu is terrible. When I click on System/Preferences/Monitors it comes up as "Unknown" with a...
  24. Replies
    2
    Views
    384

    [kubuntu] Re: Kubuntu not playing nicely with Win7

    Yes, Win7 is still booting and running properly, although it had to do a disk check on the first boot.
    My daughter has taken the computer home, so right now I can't get the screen shot.
    She might...
  25. Replies
    2
    Views
    384

    [kubuntu] Kubuntu not playing nicely with Win7

    My daughter, who has been using Kubuntu for the past 3 years, has just bought a new laptop with Win7 Home Premium already installed.
    She asked me to install Kubuntu 9.04 on it in dual-boot mode,...
Results 1 to 25 of 123
Page 1 of 5 1 2 3 4