Search:

Type: Posts; User: kj4ohh; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    1,566

    Re: Nvidia 319.49 Not default for nvidia-319

    What did you do to get 13.10 working with SLI on your y510p? I just got mine yesterday.

    on 13.04 I Can only get it to boot up if I remove add-on graphics bay, with the built-in intel graphics :(...
  2. Replies
    4
    Views
    1,063

    [ubuntu] Re: Ubuntu 11.04 Beta 2 Live CD - Blank Screen

    Yes, I know I'm a long time Linux user, since the late 90's

    Already tried that, clicking the submit bug link brings you to a page asking you to use the ubuntu-bug application, which would upload...
  3. Replies
    4
    Views
    1,063

    [ubuntu] Ubuntu 11.04 Beta 2 Live CD - Blank Screen

    Hello,

    I am trying to get 11.04 beta 2 to install on a system that is currently running 10.10.

    I had one of the early alpha versions running but ever since alpha 2 or so, I can't get the...
  4. Ubuntu 11.04 Network Problem During Install on Dell Inspiron E1505

    A friend of mine is trying to install Ubuntu 11.04 on a Dell Inspiron E1505 laptop.

    It has a broadcom ethernet adaptor on it as well as a ricoh wireless adapter.

    He hasn't had any problems with...
  5. Replies
    4
    Views
    3,736

    English download for Issue 21 Missing

    Just tried to download a backissue to complete my collection but the english edition of issue 21 is missing.

    Chrome gives it's (Ooope, This link appears to be broken) error on the URL: ...
  6. Thread: Hello SC Team

    by kj4ohh
    Replies
    1
    Views
    3,066

    Hello SC Team

    Hello fellow South Carolinians,

    I'm on my way back from Ohio LinuxFest. I attended the Ubucon while there and asked if there was a SC LoCo. Amber Graner pointed me to the wiki site, irc channel...
Results 1 to 6 of 6