Search:

User: fibo112358; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] trendnet tew-643pi wireless card not working

    Started by fibo112358, January 6th, 2009 04:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 13,666
    Last Post: January 29th, 2010 05:58 AM
    by feetwet  Go to last post
  2. [ubuntu] no compiz in 9.04 upgrade with other problems

    Started by fibo112358, April 26th, 2009 05:44 AM
    • Replies: 2
    • Views: 361
    Last Post: April 30th, 2009 10:41 PM
    by fibo112358  Go to last post
  3. [ubuntu] trying to add samba shared printer from ubuntu to ubuntu

    Started by fibo112358, March 16th, 2009 05:41 AM
    • Replies: 2
    • Views: 529
    Last Post: March 16th, 2009 06:59 AM
    by inobe  Go to last post
  4. [ubuntu] creating partition for windows storage on external hd

    Started by fibo112358, January 31st, 2009 12:44 AM
    • Replies: 1
    • Views: 272
    Last Post: January 31st, 2009 12:56 AM
    by Gulyan  Go to last post
  5. [ubuntu] help! changing back to wireless usb adapter

    Started by fibo112358, January 8th, 2009 08:18 AM
    • Replies: 1
    • Views: 227
    Last Post: January 8th, 2009 08:56 AM
    by fibo112358  Go to last post
  6. [ubuntu] [SOLVED] help! ndiswrapper + wep not working

    Started by fibo112358, January 6th, 2009 10:38 PM
    • Replies: 8
    • Views: 496
    Last Post: January 8th, 2009 12:05 AM
    by albinootje  Go to last post
  7. [ubuntu] forum not responding!????

    Started by fibo112358, January 7th, 2009 12:47 AM
    • Replies: 3
    • Views: 272
    Last Post: January 7th, 2009 01:17 AM
    by JoshuaRL  Go to last post
  8. [ubuntu] update manager...do i install everything?

    Started by fibo112358, December 30th, 2008 05:14 AM
    • Replies: 8
    • Views: 389
    Last Post: December 30th, 2008 10:35 AM
    by RomeReactor  Go to last post
  9. ram issue [solved]

    Started by fibo112358, December 21st, 2008 08:10 AM
    • Replies: 0
    • Views: 311
    Last Post: December 21st, 2008 08:10 AM
    by fibo112358  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. help with wubi...stops at brown leather screen

    Started by fibo112358, December 13th, 2008 10:25 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 23
    • Views: 1,420
    Last Post: December 21st, 2008 07:05 AM
    by fibo112358  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 10 of 10