Search:

Type: Posts; User: Michaelg14; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    685

    Re: Installer not working

    I will try the gparted idea, otherwise I guess I will put in the January image that works and do a ton of updates.

    Thanks all
  2. Replies
    11
    Views
    685

    Installer not working

    I seem to be unable to install natty from a daily image. I have tried 4 or 5 images without being able to complete an install. The last few have hung on the second page "Preparing to install...
  3. [ubuntu] Re: Transferring data files from Jaunty install to Lucid install

    For future reference, I would set up a separate partition to use as your "home". Then it makes no difference what updates/upgrades you do, your data is always there and unchanged. I am using 10.10...
  4. [ubuntu] Re: Using wifi products from Ubuquiti (Picostation)

    I don't know much about networking or Ubuntu but this looks like a good idea for a remote WIFI access point. They say they have a linux SDK but I am not sure what that means. Here is a link to the...
  5. [ubuntu] Using wifi products from Ubuquiti (Picostation)

    Has anyone had any experience using the Picostation or Nanostation wifi access points from Ubiquity? They use an Ethernet connection to connect to their wifi modules.
  6. Replies
    0
    Views
    632

    Using f-spot edit in eye of gnome

    I am trying to restore the option of using f-spot edit when displaying photos with eye of gnome in Maverick. I have used configuration editor to change eog ui to f-spot-view.desktop. It brings up...
  7. Re: Frooze at random moment, now freezes at GDM

    I don't know what is causing your freezes but I had a similar problem with my system. Since 9.04 I have had random freezes requiring a hard reset to get going again. I finally isolated it to the...
  8. Replies
    2
    Views
    316

    Re: Random Freeze-ups

    That's possible, but there was a motherboard change during that period. I am still using the same WiFi card however. That's one reason I am asking if this problem happens to other people before I...
  9. Replies
    2
    Views
    316

    Random Freeze-ups

    Am I the only one suffering random freezing of the system requiring hitting the reset button?

    It has been happening since 9.04 and I keep hoping for a fix but have none so far. It seems to only...
  10. Replies
    25
    Views
    34,757

    Re: Ubuntu 10.04/VirtualBox no USB

    try starting VirtualBox using sudo VirtualBox in a terminal. It should start as root, if you don't already have a virtual machine set up you can just us it as root. If you have a machine you want...
  11. Replies
    5
    Views
    587

    [SOLVED] Re: Virtualbox fills root directory

    After much file deleting, restoring from backup, and generally messing about with things, I finally got it to work as a user. There are still VirtualBox files in the root folder one or more are...
  12. Replies
    5
    Views
    587

    [SOLVED] Re: Virtualbox fills root directory

    I run VB as root to enable USB support. It is not enabled when run as a user.
  13. Replies
    5
    Views
    587

    [SOLVED] Virtualbox fills root directory

    When I start Virtualbox as root to enable USB support it wants to place its virtual machine folders in the root directory. I went from occupying 5 GB to 35 GB. How can I tell it to use my separate...
  14. Replies
    25
    Views
    34,757

    Re: Ubuntu 10.04/VirtualBox no USB

    In times past you had to insert this line in fstab


    none /proc/bus/usb usbfs devgid=123,devmode=664 0 0

    With 10.04 I get the error message:


    and no USB is available in Vbox 3.1.6
  15. Replies
    5
    Views
    435

    Error Reports

    Would someone be able to explain why I need admin status to view error reports? Is this some kind of privileged information the great unwashed masses can't see? Are we trying to hide our warts now?...
  16. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    Whatever the problem was it cleared up when I formatted the home partition. It also cleared up a couple other minor issues. I guess a good house cleaning is in order once in a while.

    Thanks for...
  17. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    I did reformat but I have a separate home partition that I didn't format. Maybe I will back it up and try reformatting it.

    Mike
  18. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    Thanks but it didn't work. I have, since this started, reinstalled 9.10 for another reason, and it is still not putting greybeard in my user list.

    The group ID for vboxusers is 0 It is usually...
  19. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    No matter how I try to add a user I get the same message "greybeard already exists". It just doesn't show up in my group list. Virtualbox will not use USB devices without it.

    Mike
  20. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    I am logging in as greybeard but doing it automaticly. All other functions work as advertised and my log-in password works fine. I need to use Virtualbox and need to enable greybeard in the...
  21. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    I assume from the deafening silence that I am the only one having this problem. This is also a shameless bump message.

    Mike
  22. [SOLVED] Re: Login name missing from users and groups

    I am the user that installed Ubuntu. It asks for a name and password during the install process. That name is not showing up. Root is shown but that is the only name listed. My login name...
  23. [SOLVED] Login name missing from users and groups

    My login name, the one I installed 9.10 with is not showing up in users and groups. When I try to add it I get a user name already exists error

    I can't use USB devices in Virtualbox without...
  24. Replies
    43
    Views
    6,531

    Re: Lost volume icon

    So far nothing has restored the volume control applet. Indicator applet brings up a volume icon but it does not respond to my mouse wheel like the original one did.
  25. Replies
    43
    Views
    6,531

    Lost volume icon

    One of the last updates took away my volume control icon that is usually in the top panel. It is not in the add to panel selection. Anyone know where it went or how to get it back?

    Mike
Results 1 to 25 of 149
Page 1 of 6 1 2 3 4