Search:

Type: Posts; User: DestriAero; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    999

    [ubuntu] I hate thee Jack Ctrl

    Hey guys - I am here with more questions.

    I have jack set up as the following (screenshots attached). I run 8.04 real-time kernel. I have alsa set up and working. In order to launch jack i have to...
  2. Replies
    3
    Views
    500

    [ubuntu] Re: Going back home to ALSA?

    Fixed all problems by reinstalling OSS-COMPAT


    Thank you very much for your attention, I have a few more questions bout other things like jack, but for those I will open a new thread. Thank you!
  3. Replies
    3
    Views
    500

    [ubuntu] Re: Going back home to ALSA?

    Hey thanks for the reply:

    Heres the post I was triyng to follow: http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=4874981&postcount=2 ;

    Stopped at step 3. Configure linux-sound-base package (sudo apt-get...
  4. Replies
    3
    Views
    500

    [ubuntu] Going back home to ALSA?

    Hey guys.

    Earlier on everything was working - literally like 2 hours ago. Multiple audio streams, sound in flash the whole deal. Then I started getting crackling on recording and playback of flash...
  5. Replies
    3
    Views
    1,557

    [ubuntu] Re: Creative X-FI (Ubuntu 8.04)

    Come on please
  6. Replies
    3
    Views
    1,557

    [ubuntu] Re: Creative X-FI (Ubuntu 8.04)

    Help please. It is kinda annoying with an album to record, a 300$ sound card and no way to use it.
  7. Replies
    3
    Views
    1,557

    [ubuntu] Re: Creative X-FI (Ubuntu 8.04)

    Trying to Check the permissions on my cards, but I cant understand this. Any help people?



    t@sonyvaiodesk:/proc$ ls -l /dev/dsp*
    lrwxrwxrwx 1 root root 23 2008-05-12 19:41 /dev/dsp ->...
  8. Replies
    3
    Views
    1,557

    [ubuntu] Creative X-FI (Ubuntu 8.04)

    Installed Ubuntu with no problems. Installed the drivers for X-Fi it seems. I have 2 sound cards (on-board turned off, so two in slots). One of them shows up as default. The X-Fi doesnt show up in...
Results 1 to 8 of 8