Search:

Type: Forum Threads; User: Kr0nZ; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Windows install deleted linux partitions. WHY?!?!?

    Started by Kr0nZ, July 9th, 2014 08:47 AM
    • Replies: 5
    • Views: 527
    Last Post: July 10th, 2014 12:40 AM
    by oldfred  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [SOLVED] 12.04.4 64 bit wont install

    Started by Kr0nZ, February 19th, 2014 06:31 AM
    • Replies: 5
    • Views: 517
    Last Post: February 19th, 2014 08:55 PM
    by Kr0nZ  Go to last post
  3. [SOLVED] compiz crashes when full screening youtube videos

    Started by Kr0nZ, September 10th, 2013 01:12 AM
    • Replies: 1
    • Views: 426
    Last Post: November 27th, 2013 02:27 AM
    by Kr0nZ  Go to last post

    Forum:
    General Help

    • Replies: 2
    • Views: 1,241
    Last Post: October 12th, 2013 05:34 PM
    by matteosistisette  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. permanently setting niceness of a process?

    Started by Kr0nZ, March 20th, 2013 01:54 AM
    • Replies: 4
    • Views: 349
    Last Post: March 20th, 2013 07:07 AM
    by Kr0nZ  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] RTMPDump - Segmentation Fault After Compile

    Started by Kr0nZ, December 10th, 2012 06:01 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,074
    Last Post: December 11th, 2012 11:18 PM
    by andrew.46  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [SOLVED] VirtualBox, 3 Guest Lab setup

    Started by Kr0nZ, October 28th, 2012 01:41 AM
    • Replies: 0
    • Views: 389
    Last Post: October 28th, 2012 01:41 AM
    by Kr0nZ  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [ubuntu] rtl8188su wifi dongle, cannot compile driver

    Started by Kr0nZ, September 11th, 2012 05:33 PM
    • Replies: 2
    • Views: 758
    Last Post: September 11th, 2012 06:10 PM
    by Kr0nZ  Go to last post
  8. [SOLVED] 12.04 Mythfilldatabase EXTREAMLY slow

    Started by Kr0nZ, May 31st, 2012 12:49 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,831
    Last Post: May 31st, 2012 07:32 PM
    by anonymousdog  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  9. [SOLVED] ubuntu wont make any outgoing connections

    Started by Kr0nZ, March 27th, 2012 12:34 AM
    • Replies: 2
    • Views: 413
    Last Post: March 27th, 2012 01:10 AM
    by sammiev  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. 11.04 HVR-2250 card detected but blank picture

    Started by Kr0nZ, March 5th, 2012 04:40 PM
    • Replies: 1
    • Views: 378
    Last Post: March 5th, 2012 09:51 PM
    by Kr0nZ  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

    • Replies: 1
    • Views: 304
    Last Post: July 16th, 2011 07:50 PM
    by Kr0nZ  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  11. [mythbuntu] LIRCD not loading correct remote profile

    Started by Kr0nZ, April 19th, 2011 04:10 AM
    lircd, mceusb, not responding
    • Replies: 4
    • Views: 497
    Last Post: April 23rd, 2011 03:10 AM
    by lsmobrian  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. lircd detects incorrect remote

    Started by Kr0nZ, April 19th, 2011 03:55 PM
    lircd, mceusb
    • Replies: 2
    • Views: 362
    Last Post: April 21st, 2011 03:42 PM
    by Kr0nZ  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  13. [ubuntu] Toshiba laptop L300D overheating

    Started by Kr0nZ, November 7th, 2010 07:05 AM
    • Replies: 3
    • Views: 933
    Last Post: November 8th, 2010 07:42 AM
    by P4man  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 15 of 16