Search:

User: Z06Gal; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Help with question about grub entry

    Started by Z06Gal, January 14th, 2012 06:01 PM
    • Replies: 4
    • Views: 203
    Last Post: January 14th, 2012 06:33 PM
    by Z06Gal  Go to last post
  2. [gnome] Gnome control center

    Started by Z06Gal, August 17th, 2011 04:57 AM
    • Replies: 0
    • Views: 477
    Last Post: August 17th, 2011 04:57 AM
    by Z06Gal  Go to last post
  3. [ubuntu] Kernelcheck question

    Started by Z06Gal, July 5th, 2011 06:20 PM
    • Replies: 3
    • Views: 209
    Last Post: July 25th, 2011 01:19 AM
    by master_kernel  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] Cannot get out of command

    Started by Z06Gal, June 27th, 2011 05:16 AM
    • Replies: 6
    • Views: 260
    Last Post: June 27th, 2011 03:23 PM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] No wireless

    Started by Z06Gal, April 30th, 2011 03:05 AM
    • Replies: 1
    • Views: 479
    Last Post: April 30th, 2011 04:26 AM
    by Z06Gal  Go to last post
  6. [lubuntu] Strange message

    Started by Z06Gal, December 24th, 2010 05:29 AM
    • Replies: 2
    • Views: 409
    Last Post: December 24th, 2010 07:24 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  7. [ubuntu] chromium question

    Started by Z06Gal, November 20th, 2010 07:51 AM
    • Replies: 0
    • Views: 260
    Last Post: November 20th, 2010 07:51 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] Wireless connection

    Started by Z06Gal, November 13th, 2010 04:21 AM
    • Replies: 2
    • Views: 426
    Last Post: November 13th, 2010 07:58 AM
    by Z06Gal  Go to last post
  9. [ubuntu] Wireless problem

    Started by Z06Gal, November 13th, 2010 04:18 AM
    • Replies: 1
    • Views: 236
    Last Post: November 13th, 2010 05:45 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. Veetle installation

    Started by Z06Gal, October 29th, 2010 03:35 AM
    • Replies: 0
    • Views: 1,609
    Last Post: October 29th, 2010 03:35 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [ubuntu] audio and video not synced in chromium

    Started by Z06Gal, October 27th, 2010 02:26 AM
    • Replies: 0
    • Views: 140
    Last Post: October 27th, 2010 02:26 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Video issues 10.10

    Started by Z06Gal, October 26th, 2010 05:46 PM
    • Replies: 1
    • Views: 294
    Last Post: October 26th, 2010 06:23 PM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [ubuntu] Arista transcoder issue

    Started by Z06Gal, October 4th, 2010 05:58 PM
    • Replies: 1
    • Views: 302
    Last Post: October 5th, 2010 12:08 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [ubuntu] Cowon D2+ help

    Started by Z06Gal, December 4th, 2009 06:00 AM
    • Replies: 4
    • Views: 531
    Last Post: December 4th, 2009 07:01 AM
    by Z06Gal  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  15. [ubuntu] syncing audio and video

    Started by Z06Gal, December 3rd, 2009 03:48 AM
    • Replies: 1
    • Views: 283
    Last Post: December 3rd, 2009 04:14 AM
    by Ringi  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  16. [ubuntu] Wierd message 9.10 wireless setup

    Started by Z06Gal, October 22nd, 2009 11:07 PM
    • Replies: 2
    • Views: 343
    Last Post: October 23rd, 2009 12:30 AM
    by Z06Gal  Go to last post
  17. [gnome] help with an error message

    Started by Z06Gal, September 26th, 2009 02:11 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 33
    • Views: 1,064
    Last Post: September 26th, 2009 08:03 AM
    by TheCelloFellow  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 17 of 17