Search:

Type: Forum Threads; User: waveOSBeta; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Chmod help

    Started by waveOSBeta, July 27th, 2012 10:31 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 673
    Last Post: July 28th, 2012 10:09 AM
    by HiImTye  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Inspiron CPU Fan

    Started by waveOSBeta, February 27th, 2012 03:36 AM
    • Replies: 9
    • Views: 482
    Last Post: February 28th, 2012 09:33 PM
    by Mark Phelps  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [ubuntu] ACPI Fan not working - help!!

    Started by waveOSBeta, November 8th, 2011 03:19 PM
    • Replies: 1
    • Views: 838
    Last Post: November 8th, 2011 11:03 PM
    by Redblade20XX  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. [gnome] Windoze 7-esque alt-tab effects in Ubuntu

    Started by waveOSBeta, September 9th, 2011 03:08 AM
    • Replies: 3
    • Views: 430
    Last Post: September 9th, 2011 07:52 AM
    by Copper Bezel  Go to last post
  5. Gecko not working...

    Started by waveOSBeta, July 20th, 2011 04:34 PM
    • Replies: 1
    • Views: 249
    Last Post: July 28th, 2011 10:06 PM
    by waveOSBeta  Go to last post

    Forum:
    Wine

  6. [ubuntu] Making an sh script run on logout...

    Started by waveOSBeta, July 22nd, 2011 03:00 AM
    • Replies: 4
    • Views: 385
    Last Post: July 23rd, 2011 02:13 AM
    by Redsandro  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] Emerald not running on startup

    Started by waveOSBeta, July 21st, 2011 05:24 PM
    • Replies: 4
    • Views: 385
    Last Post: July 22nd, 2011 02:52 AM
    by waveOSBeta  Go to last post
  8. USB Creator Help

    Started by waveOSBeta, July 21st, 2011 09:25 PM
    • Replies: 2
    • Views: 198
    Last Post: July 21st, 2011 11:08 PM
    by garvinrick4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [all variants] How do I disable...

    Started by waveOSBeta, July 21st, 2011 06:07 PM
    • Replies: 0
    • Views: 260
    Last Post: July 21st, 2011 06:07 PM
    by waveOSBeta  Go to last post

    Forum:
    Ubuntu One

  10. [SOLVED] Blurry Display

    Started by waveOSBeta, July 20th, 2011 04:06 AM
    blurry, compiz, display, gnome, ubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 717
    Last Post: July 20th, 2011 07:15 PM
    by waveOSBeta  Go to last post
  11. [ubuntu] Ad-hoc

    Started by waveOSBeta, June 7th, 2011 02:11 AM
    ad-hoc, how-to
    • Replies: 1
    • Views: 379
    Last Post: June 7th, 2011 02:19 AM
    by collisionystm  Go to last post
Results 1 to 11 of 11